Cum pot sa fiu și eu mai fericit?
@Costy eu cred ca e la fel si in psihoza si in bipolaritate si chiar si in depresie. Recent pe alt topic am mentionat ca de un an am si stari de tristete, nu extrema.
Si cand ma iau starile astea nu realizez. Binecuvantarea e ca vorbesc cu mama si ma plang ca ma simt trista si dupa ce imi spune ea realiezez ca pot lua un extraveral sau mai am mir parfumat in casa si ma ajuta sa trec de starile alea. Dar in momentul in care sunt trista efectiv ma paralizeaza si nu ma mai pot gandi sa iau o tableta sa ma ajute.
Acum eu ortodoxa fiind stiu ca invatatura noastra e ca aceste stari sunt induse de demoni. Si eu cred asta. Nu o sa incep aici cu teorii doar atat. E stricat mecanismul care ne protejeaza de lumea nevazuta, a duhurilor ca de-aia ne pot influenta cu fel si fel de halucinatii. Medicii mare parte atei fiind nu inteleg aceste aspecte. Asa ca asteptam degeaba sa gaseasca cauza exacta.
Pana una alta cred ca e mai bine sa ne bucuram de putinul pe care il avem ca tot e ceva. In plus nu se poate ca atata suferinta sa fie in zadar, trebuie sa fie ceva ce compenseaza daca nu in lumea asta, macar in cealalta. Asta e un gand care pe mine ma ajuta sa depasesc drama acestei boli. Si nu in ultimul rand rugaciunea, pt ca stiu ca pe mine personal m-a ajutat,
@xtreme07 da am aflat si eu apoi ca uleiul de CBD chiar fara thc-ul ala nu are ce cauta ca supliment daca iei tratament psihiatric. Am scapat usor pt putea fi foarte grav.
Si cand ma iau starile astea nu realizez. Binecuvantarea e ca vorbesc cu mama si ma plang ca ma simt trista si dupa ce imi spune ea realiezez ca pot lua un extraveral sau mai am mir parfumat in casa si ma ajuta sa trec de starile alea. Dar in momentul in care sunt trista efectiv ma paralizeaza si nu ma mai pot gandi sa iau o tableta sa ma ajute.
Acum eu ortodoxa fiind stiu ca invatatura noastra e ca aceste stari sunt induse de demoni. Si eu cred asta. Nu o sa incep aici cu teorii doar atat. E stricat mecanismul care ne protejeaza de lumea nevazuta, a duhurilor ca de-aia ne pot influenta cu fel si fel de halucinatii. Medicii mare parte atei fiind nu inteleg aceste aspecte. Asa ca asteptam degeaba sa gaseasca cauza exacta.
Pana una alta cred ca e mai bine sa ne bucuram de putinul pe care il avem ca tot e ceva. In plus nu se poate ca atata suferinta sa fie in zadar, trebuie sa fie ceva ce compenseaza daca nu in lumea asta, macar in cealalta. Asta e un gand care pe mine ma ajuta sa depasesc drama acestei boli. Si nu in ultimul rand rugaciunea, pt ca stiu ca pe mine personal m-a ajutat,
@xtreme07 da am aflat si eu apoi ca uleiul de CBD chiar fara thc-ul ala nu are ce cauta ca supliment daca iei tratament psihiatric. Am scapat usor pt putea fi foarte grav.
Daca te plangi ca esti trista, deci iti dai seama si realizezi ! Ca te paralizeaza dupa aia e alta, daca nu realizai, nu te plangeai la mama ta.
E putina contradictie aici.
Deci sa zicem ca esti bine acum, da ? Esti constienta, nu ai baut, nu nimic, nu esti in psihoza, esti lucida in realitate, nu simti ca incepi sa devi trista ?
Daca nu exista psihoza in TAB si depresie, nu prea avem cum sa nu ne dam seama, doar in psihoza nu ne dam, ca psihoza face sa nu iti dai seama de diverse.
Eu am avut si episoade de TAB in 2010, si depresie mereu.
Deci nu vorbesc aiurea ca n-am trecut prin asta. Nu am trecut prin psihoza, aia da.
Am trecut prin TAB si depresie, si mereu realizam ca deveneam din ce in ce mai trist, sau din ce in ce mai vesel, ca doar nu eram beat naiba. Treaba incepea lent, simteai ca fin devi mai abatut, cobora tonusul, cobora cheful de una si alta, erai din ce in ce mai trist, urca tristetea pana la un nivel mare. Nu aveam cum sa nu imi dau seama.
Dupa aia la fel, simteam ca tristetea incepe lent sa se duca, urca tonusul, eram mai vesel, mai binedispus, mai energic pana la nivel normal, si ramaneam un timp asa, stiam cum e normal dupa cum eram inainte de boala.
Cand dadeam in hipomania, simteai f clar ca tonusul urca mai tare decat normal, energia mai sus, veselia mai sus, si simteam f clar ca starea aia nu e una okey.
Deci si in TAB si in depresie, de aia ma mir.
Si nu doar eu ma prindeam, si altii unii.
Medicii atei nu au ce sa inteleaga ptr ca atat timp cat nu e nimic demonstrat, nu pot cauta o cauza asa aiurea. Ca daca te intreb cum s-a aratat ca exista o lume rea nevazuta, ce o sa zici ? Si daca nu s-a aratat, de unde stim ca exista ? Cum sa fim siguri ? Putem doar banui, aia e altceva,
E putina contradictie aici.
Deci sa zicem ca esti bine acum, da ? Esti constienta, nu ai baut, nu nimic, nu esti in psihoza, esti lucida in realitate, nu simti ca incepi sa devi trista ?
Daca nu exista psihoza in TAB si depresie, nu prea avem cum sa nu ne dam seama, doar in psihoza nu ne dam, ca psihoza face sa nu iti dai seama de diverse.
Eu am avut si episoade de TAB in 2010, si depresie mereu.
Deci nu vorbesc aiurea ca n-am trecut prin asta. Nu am trecut prin psihoza, aia da.
Am trecut prin TAB si depresie, si mereu realizam ca deveneam din ce in ce mai trist, sau din ce in ce mai vesel, ca doar nu eram beat naiba. Treaba incepea lent, simteai ca fin devi mai abatut, cobora tonusul, cobora cheful de una si alta, erai din ce in ce mai trist, urca tristetea pana la un nivel mare. Nu aveam cum sa nu imi dau seama.
Dupa aia la fel, simteam ca tristetea incepe lent sa se duca, urca tonusul, eram mai vesel, mai binedispus, mai energic pana la nivel normal, si ramaneam un timp asa, stiam cum e normal dupa cum eram inainte de boala.
Cand dadeam in hipomania, simteai f clar ca tonusul urca mai tare decat normal, energia mai sus, veselia mai sus, si simteam f clar ca starea aia nu e una okey.
Deci si in TAB si in depresie, de aia ma mir.
Si nu doar eu ma prindeam, si altii unii.
Medicii atei nu au ce sa inteleaga ptr ca atat timp cat nu e nimic demonstrat, nu pot cauta o cauza asa aiurea. Ca daca te intreb cum s-a aratat ca exista o lume rea nevazuta, ce o sa zici ? Si daca nu s-a aratat, de unde stim ca exista ? Cum sa fim siguri ? Putem doar banui, aia e altceva,
Lena sa stii ca și eu gândesc ca tine.Nu cred ca exista atâta suferinta degeaba.Acum de când iau tratament nu mai sufăr deloc dar nici nu mai am acces la bucurie sau fericire.Pe când de la 25 ani pana la 28 ani jumătate când am fost diagnosticata am trait o drama.Nu pot descrie în cuvinte suferințele pe care le simțeam.Dar sper la o lume mai buna dincolo, la lumina și pace.
@Costy sa stii ca daca nu imi zice mama sa iau extraveral sau mir parfumat mie nu imi vine aproape niciodata ideea asta, efectiv starea de tristete desi o consitentizez, ma domina si nu ma mai pot gandi la solutii.
@Nicole27 te cred. Si la mine a debutat la 28 de ani.
@Nicole27 te cred. Si la mine a debutat la 28 de ani.
Neuro Optimizer a incercat cineva de aici?Fostul doctor mi-a dat una per zi, pe prospect scrie 4.
Credeți că dacă iau doar una s-ar putea sa îmi de-a neplăceri în legătură cu interacțiunea dintre el și psihiatrice?
Doctorul actual zice că nu o să mă ajute nimic la concentrare decât sportul, fostul doctor a zis sa iau Neuro Optimizer doar una pe zi că e foarte bun.Actualul nu e de acord cu suplimentele sau ii sunt indiferente, nu prescrie așa ceva.Am văzut pe net că oamenii spuneau la recenzii că Neuro Optimizer a făcut minuni pe autism, ADHD, expresie, ADD etc.De exemplu sunt niste recenzii la o farmacie online springfarma cred.Si pe site-ul producătorului lor Secom scriu oamenii că au avut rezultate excelente iar o farmacista a zis că e foarte bun, mai scrie că e susținut de Societatea de Psihiatrie și Pediatrie dar mie tot mie frica sa îl iau, sa nu virez în episod dar as avea nevoie ca de aer de mai multa concentrare, memorie și atenție că am probleme cognitive de la boala și de la tratament serioase.Mai zicea o fata aici de Cebrium că e excelent și că a a ajutat-o mult dar când ai anxietate psihotică că mine ți-e frica și de o musca..Acum iau Bilomag forte cu gincko biloba dar 0 efect
Credeți că dacă iau doar una s-ar putea sa îmi de-a neplăceri în legătură cu interacțiunea dintre el și psihiatrice?
Doctorul actual zice că nu o să mă ajute nimic la concentrare decât sportul, fostul doctor a zis sa iau Neuro Optimizer doar una pe zi că e foarte bun.Actualul nu e de acord cu suplimentele sau ii sunt indiferente, nu prescrie așa ceva.Am văzut pe net că oamenii spuneau la recenzii că Neuro Optimizer a făcut minuni pe autism, ADHD, expresie, ADD etc.De exemplu sunt niste recenzii la o farmacie online springfarma cred.Si pe site-ul producătorului lor Secom scriu oamenii că au avut rezultate excelente iar o farmacista a zis că e foarte bun, mai scrie că e susținut de Societatea de Psihiatrie și Pediatrie dar mie tot mie frica sa îl iau, sa nu virez în episod dar as avea nevoie ca de aer de mai multa concentrare, memorie și atenție că am probleme cognitive de la boala și de la tratament serioase.Mai zicea o fata aici de Cebrium că e excelent și că a a ajutat-o mult dar când ai anxietate psihotică că mine ți-e frica și de o musca..Acum iau Bilomag forte cu gincko biloba dar 0 efect
nu lua. tu iei niste medicamente care stopeaza productia de dopamina, iar neuro opt. creste dopamina. fara suplimente minune cat esti pe tratament medicamentos
Neuro Optimizer te vireaza in psihoza. Stiu cazuri.
Lena, pai de ce nu scrii pe o foaie "daca sunt trista, cer un extraveral" ? Metode sunt zic eu.
Si te uiti pe foaie si vezi, si scrii pe ea "Solutia cand sunt trista este..".
Deci nu mai trebe sa-ti vina ideea, ca o vezi.
Si te uiti pe foaie si vezi, si scrii pe ea "Solutia cand sunt trista este..".
Deci nu mai trebe sa-ti vina ideea, ca o vezi.
casty, daca ar fi dupa tine, ar trebui sa scriem pe foaie, toate posibilele remmedii ale unor viitoare probleme ce ne apar in viata. esti ridicol. o dai in penibil pe zi ce trece
Mda, ar trebui sa imi amintesc sa ma uit pe foaie. Nu e asa logic precum pare pt tine, pt ca starea respectiva te copleseste si nu te mai poti gandi la solutii.
Pai tocmai asta am zis, ca nu mai poti sa te gandesti, te uiti pe foaie si gata, ca doar stii sa citesti naiba. Si ii zici mamei sa faca ce zice pe foaie.
Mamei nu trebuie sa ii zic. Problema e cand sunt singura si nu pot vorbi cu mama, ca nu imi trece prin minte sa caut foicele.
Nu cauti foicele, o pui undeva la vedere sa o vezi fara sa vrei, o pui pe un carton si o pui pe masa asa vertical sprijinita ce ceva, nu e greu deloc, si cand e, o vezi fara sa vrei.
Nu prea vad cum ar funcitona. Cum lucrez trebuie sa tin minte o gramada de sedinte si de informatii. Mi-am mai pus biletele prin casa pt alte cele si tot am uitat.
Ai uitat ca le-ai pus unde nu trebuie si nu le vezi, sa-ti sara in ochi ca lumea. Ca asta cu sanatatea e cea mai importanta, tu pui ca prioritate sedintele alea, le pui si pe alea, dar nu numai.
Prioritar fiind sanaratea, foaia aia sa fie mai mare un A4 si lipita pe un carton, pusa undeva unde-ti sare in ochi.
Dar sigur, tu faci cum vrei.
Prioritar fiind sanaratea, foaia aia sa fie mai mare un A4 si lipita pe un carton, pusa undeva unde-ti sare in ochi.
Dar sigur, tu faci cum vrei.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3V-a ajutat Magnerot?
- 3Xeplionul e mai bun ca Rispoleptul Consta sau invers?
- 10Simptome de urmarire???!!!!
- 1Sindromul Tourette- tratament eficient
- 10Cipralex și spitomin
- 3Dubla identitate este scheizofrenia, si la nivel de nervi ce reprezinta?
- 9Sensibilitate la lumina
- 3Ce forma de magneziu chiar are un efect relaxant in caz de anxietate?
- 2Anxietate severa
- 2Cum poti sa faci față unui bolnav psihic periculos?