cum aflu cat de repede pot intrerupe o sarcina?
stiu ca perioada maxima pentru a face o intreurpere la cerere este de 12 saptamani. nu stiu insa care este prioada minima de dezvoltare a fatului cand se poate face intreruperea. nu vreau sa sune crud dar am niste stari groaznice de greata, ameteli si lesin si deja nu mai pot sa merg la servici... multumesc anticipat !
8 comentarii
aproximativ 3 saptamani, starile astea au inceput de vreo 5 zile... ma simt cumplit :(
oricand se poate face intreruperea mergi la un medic ginecolog si iti va spune cum sa procedezi.cu cat ai mai putine saptamani cu atat mai bine.mai grav este cand treci de 12 saptamani.
multumesc pentru raspuns. o sa merg la un control si o sa ma sfatuiesc cu medicul. :)
inca ceva... eu ma tot abtin sa vars :( oare daca nu ma mai abtin si vars o sa-mi fie mai bine? nu stiu dac principiul "a te racori" este valabil si la sarcina :(
a voma este o senzatie specifica sarcini incearca sa bei kilnei sau suc de lamaie si cu siguranta te vei simti mai bine.DAR EU TE SFATUIESC SA TI FACI CAT MAI REPEDE PROGRAMARE LA MEDIC DACA TOT VREI SA FACI O INTRERUPERE PT CA ACESTE SENZATII LE VEI AVEA PANA IN LUNA A PATRA.DACA MAI SI FUMEZI CU ATAT MAI RAU ITI VA FI.
am si eu o intrebare...azi am intretinut relatii sexuale cu iubitul meu si mi'a spus ca crede ca a scapat putin in mine...si am auzit ca sunt ceva medicamente care te poate ajuta sa renunti la sarcina cam ce medicament si in cate ore se poate lua...raspundeti'mi va rog cat mai repede !
draga blonditza, mergi la orice farmacie si ceri pilula de a doua zi. din cate stiu eu se numeste Postinor dar posibil sa fie si alte denumiri. pastila asta de a doua zi e de fapt un duet de pastile. prima trebuie luata in primele 72 de ore (maxim) de la contactul sexual iar a doua pastila trebuie luata la 12 ore dupa administrarea primeia. Nu depasi intervalul de 72 de ore... multa sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3daca am glicemie 91 si fac avort... raman sterila?
- 1am facut avort si cred ca sunt bolnava
- 2oare sunt?
- 4intrerupere de sarcina si infectie vaginala
- 8ajutati-ma si pe me.plssss
- 4Iminenta de avort?
- 6Avortul prin contraceptive se poate ierta prin spovedire
- 22Higroma Chistica
- 3exista avort fara anestezie?
- 2Nu mai am ciclu de 3 luni de la avort!
- 7nu stiu daca sunt gravida sau nu..
- 5Sarcina de 16 saptamani si avortul
- 3Intrerupere evolutie sarcina medicamentos.
- 4intrerupere de sarcina si menstruatie care intarzie
- 5dupa o intrerupere de sarcina la cate zile poti sa faci sex?
- 7Urmarile avortului
- 9se mai poate face ceva?
- 6As vrea sa stiu ce pot face daca sunt insarcinata si nu doresc sa tin sarcina
- 0Am luat medabon singura
Mai multe informații despre: Avortul intreruperea sarcinii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: