cum pot scapa de o sarcina?
vreau sa stiu o metoda de a scapa de o sarcina..va rog.. -* sa'mi rasp p mail'ul mew..:((
(*modificat de administrator)
(*modificat de administrator)
11 comentarii
avortul este metoda de a scapa de sarcina..se face pana l max 12 sapt..nu este dureros deloc.am trecut prin primul avort acum 3 luni
altceva in afara de avort?pastila??..sunt minora..
dacă se face prin pastile, se face tot doar sub strict control medical, iar pastilele se dau doar la clinic specializate.
Oricum cea mai bună metodă de a scăpa de o sarcină este sexul protejat! sau abstinenţa!! (mai ales dacă eşti foarte mică de vârstă)- AVORTUL NU ESTE METODĂ CONTRACEPTIVĂ
si ce pastile exista pentru aceasta solutie?
Draga mea teiubesc1213, cel mai indicat ar fi sa vorbesti cu mamica ta, oricit de greu ti-ar veni, chiar daca o sa te mustre tot va fi alaturi de tine si te va insoti la ginecolog.
draga mea sfatul meu este s vb cu mama ta...eu am terminat cls a 12 a acum..acum 3 luni am trecut printr'un avort...desi eram majora si puteam s merg l medic fara mami i'am zis..ea banuia pt k vazuse ca nu'mi venise menstruatia..nu pot s spun ca a fost o situatie usoara..m'a certat mama mea dar a fost alaturi d mn...probabil iti este frica.te inteleg prin ce treci dar mama este mama.te ajuta indiferent de situatie, , trebuie s vb cu mama ta..cea mai sigura metoda este avortul.pastilele nu sunt recomandate, ,
nu am cum sa-i spun.nu e de acord sa fiu cu acel baiat..va multumesc foarte mult pentru sfaturi si intelegerea voastra
Draga mea, faptul ca mamica ta nu agreaza relatia cu prietenul tau e un motiv in plus pt. a fi de acord sa te insoteasca la ginecolog.Oricit de severa ar fi si oricit ti-ar reprosa pina la urma o sa te ajute.Este singura persoana din lume care te iubeste neconditionat.Nimeni nu va suferi pt. tine ca parintii tai.Dupa aceea trebuie sa fii foarte atenta ce faci cu viata ta. Te pup si-ti doresc mult succes!
Teiubesc1213 ce mai faci? ai fost la medic? astept vesti de la tine pe forum sau mesaj privat. Te pup !
buna:) Sunt noua pe acest forum...acum 2saptamani am intretinut relatii sexuale cu iubitul meu dar fara a ne proteja iar el a ejaculat in mine.la aproximativ 20ore am folosit rigevidon 21+7 si folosesc si in momentul de fata.zilele astea trebuia sa imi apara menstruatia dar nimic...este posibil ca de la aceste pilule?este posibil ca menstruati sa apara doar atunci cand voi incepe sa le folosesc pe cele maro sau este posibil sa fiu insarcinata? dar faptul ca eu folosesc aceste pilule imediat dupa acel act sexual are vreun efect...vreau sa zic daca ele impiedica ecel embrion sa se formeze sau il distrug? ajutati-ma va rog mult de tot...sunt atat de speriata!!va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2intrerupere de sarcina in urma cu 4 ani
- 0unde se fac totusi intreruperile?
- 2cat costa o intrerupere de sarcina?
- 8cum aflu cat de repede pot intrerupe o sarcina?
- 3Chist-Anticonceptionale intrerupte-sarcina??? e urgent!!
- 4intrerupere de sarcina si infectie vaginala
- 4Cand se poate face intreruperea de sarcina?
- 3Diane 35 dupa intrerupere de sarcina
- 5intreruperea sarcinii
- 0intrupere de sarcina cu grupa sanvina II negativ
- 3rh negativ.. imi doresc inca un copil
- 6intrerupere de sarcina
- 3sarcina saptamana 19... e posibil un avort?
- 16Intrerupere de sarcina
- 8intreruperea de sarcina se poate face doar cu avort sau si cu medicamente
- 4Avort uter retrovers
- 6As vrea sa stiu ce pot face daca sunt insarcinata si nu doresc sa tin sarcina
- 0Am luat medabon singura
Mai multe informații despre: intreruperea sarcinii