Culoare cap penis

22-07-2018
cata-1980
Nu este medic/terapeut
cata-1980
Buna ziua,
Am observat ca daca decalotez pielea de pe capul penisului cand acesta este in stare flasca, culoarea acestuia este un roz, dar partea de la baza, acel inel iesit mai in afara, are o culoare foarte inchisa, un mov. Nu stiu de cand este acest fenomen, deoarece niciodata nu am dat importanta. Am inceput sa observ acest lucru de aproximativ o luna, pe fondul constatarii unor probleme de erectie, ceea ce m-a facut mai atent fata de corpul meu.
Mai vreau sa spun ca decalotarea in timpul erectiei o fac cu dificultate, iar dupa decalotare pielea ramane prinsa in spatele acelui inel pana scade erectia.

Poate fi o problema de circulatie a sangelui ?
3 comentarii
0
22-07-2018, ora 12:04
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Culoarea este normala nu va speriați eventual faceți i fimoza.Meegeti la un medic urolog pentru consult
0
22-07-2018, ora 12:07
cata-1980
Nu este medic/terapeut
cata-1980
Va multumesc pentru raspuns.
Am deja trimitere de la medicul de familie, si probabil voi ajunge la consultatie saptamana viitoare. Ii voi spune si despre aceasta problema.
0
22-07-2018, ora 15:28
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua,
Din ceea ce descrieti pare mai degraba o fimoza. Mergeti la urolog pentru un examen ca sa vedeti daca totul este in regula. Ar trebui ca penisul sa se decaloteze usor, in totalitate, in timpul erectiei.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Decalotarea penisului
  •