Probleme cu penisul-decalotarea
Buna ziua, as dori sa adresez cateva intrebari in legatura cu dezvirginarea / decalotarea si dureri ale penisului. Am 17 ani, nu am avut niciun contact sexual pana acum deoarece sunt ingrijorat in legatura cu penisul meu. Cand acesta este moale il pot decalota (sa fiu sincer avand unele mici dureri/neplaceri) dar totusi atunci cand ating 'capul' este dureros! Cand penisul meu este in erectie nu il pot decalota, tin minte ca in trecut nu il puteam decalota mai deloc iar acum reusesc sa il decalotez dar nu de tot (si cand spun de tot ma refer atunci cand 'pielea' trece de guler / 'cap' ) pentru ca arata ca si cand 'capul' ar fi prea gros iar 'pielea' nu suficient de larga incat sa treaca peste iar o vena se vede ca si cand este pusa in presiune in momentul decalotarii. Cu toate acestea tot nu pot pune mana pe 'cap', intotdeauna pun mana doar pe piele. Sunt foarte ingrijorat si nu stiu cum sa procedez. Sper sa nu fie vorba de nici o infectie sau ceva de genul asta pentru ca nu pot sa il ating. Va rog daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns sau ce e de facut fara jigniri sau 'mistouri' deoarece nu cred ca ar fii placut sa fiti in aceasta postura. Scuzati limbajul dar am vrut sa ma fac inteles. Multumesc anticipat. Astept o solutie/rezolvare, va rog!!
2 comentarii
Gasiti pe net o sumedenie de articole despre fimoza, pe care probabil o aveti din ceea ce descrieti.
Consultati un medic urolog.
Consultati un medic urolog.
Care ar fi cel mai grav lucru care s-ar putea intampla? Multumesc frumos de raspuns !!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5scurgere transparenta, persistenta dupa tratament
- 2mi-au crescut fire de par pe penis, de-a lungul penisului de la baza pana in varf
- 55boala venerica? help pls...
- 8Capul penisului iritat (rosu)
- 9va rog sa ma ajutati, de vreo luna mi-a aparut sub pielea penisului ca o bubita
- 5fisuri pe piele penisului
- 10Nu permite decalotarea cand penisul este in erectie, ci atunci cand este relaxat
- 2in zona penisului partea inferioara mi-a aparut o dunga subtire continua
- 3am niste bubite sa le zic micute foarte micutie albe sub penis
- 6piele uscata pe penis si durere la erectie
- 0ciuperca pe penis ?
- 1Penis stramb
- 14Probleme cu penisul
- 8Sex oral cu doua prostituate; senzatie permanenta de arsura in varful uretrei si uretra putin inflam
- 3Grosimea penisului prea mare
- 3Decoltare penis
- 10crapaturi rosii care ustura
- 1probleme cu pielea penisului
- 2Probleme penis ?
- 1Chist pe gandul penisului - baiat 6 ani
Mai multe informații despre: Penisul penisul decalotat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: