Circumcizie

23-09-2023
Gesat1
Nu este medic/terapeut
Gesat1
Bună ziua.
Am o problemă mai mult estetica și am nevoie de ajutorul vostru.
Am avut de mic copil fimoza,. Nu puteam decalota deloc, doar reușeam sa se vadă câțiva milimetri din gland dacă inceram decalotarea, dar nu aveam probleme. Până la căsătorie. După căsătorie soția a devenit nemulțumita de faptul ca nu puteam decalota deloc și mai aveam și preputul neobișnuit de lung iar în timpul sexului nu se simțea bine. Asa ca am decis împreună să fac circumcizie completa cu tăierea frenului. După circumcizie în state flasca pielea îmi acoperă puțin din gland iar când penisul este mai mic e aproape complet acoperit. Când este în erecție nu acoperă deloc glandul.
Ce as putea face ca sa am glandul expus în permanenta nu doar în erectie. Ma interesează un aspect ca la evrei sau musulmani cu glandul vizibil complet în permanenta, fără să se adune piele în spatele glandului.
3 comentarii
1
23-09-2023, ora 20:45
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Nu e cel mai bun lucru intrucit dispare sensibilitatea glandului in timp, multi vor sa aiba glandul acoperit cu pielea preputului.
0
28-10-2023, ora 14:55
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Urologie, Chişinău, Republica Moldova
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Dacă va preocupă doar aspectul estetic...va propunem sa vă abțineți ; daca totuși insistați sa faceți o schimbare - puteți apela un chirurg plastician care sa va propuna variante a operației plastice, reconstrucție și să va explice și riscurile și posibile consecințe medicale !
Sănătate și succese!
0
06-11-2023, ora 21:16
Gesat1
Nu este medic/terapeut
Gesat1
Mulțumesc frumos pentru răspunsuri. Aspectul este ca în imaginea următoare https://ibb.co/r7wpvxK
Rezultatul circumciziei este asa cum se vede, adică este o circumcizie parțială și nu ne așteptam să rămână atât de multă piele care să acopere glandul. Este o situație care îmi provoacă în continuare disconfort și de aceea doresc o soluție ca sa nu mai fie acoperit deloc glandul.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: