se pare ca "ata" nu s-a rupt de la inceput.. ajutati-ma!
Buna ziua,
Am 21 de ani si de aprox 2 luni mi-am inceput viata sexuala...se pare ca "ata" nu s-a rupt de la inceput...iar acum 2 zile in timpul unui act sexual s-a "rupt"... a curs f mult sange (este normal?)... cand am fost la dus am observat ca simteam o usturime in timp ce atingeam cu apa... si o durere in timp ce incercam sa decalotez (sper ca m-am exprimat corect) penisul. Acum simt o durere cand decalotez penisul... si este si un miros nu f placut in momentul decalotarii...; ce se intampla?
Am 21 de ani si de aprox 2 luni mi-am inceput viata sexuala...se pare ca "ata" nu s-a rupt de la inceput...iar acum 2 zile in timpul unui act sexual s-a "rupt"... a curs f mult sange (este normal?)... cand am fost la dus am observat ca simteam o usturime in timp ce atingeam cu apa... si o durere in timp ce incercam sa decalotez (sper ca m-am exprimat corect) penisul. Acum simt o durere cand decalotez penisul... si este si un miros nu f placut in momentul decalotarii...; ce se intampla?
5 comentarii
Sangerarea difera de la persoana la persoana, ca si la femei in momentul deflorarii. E normal sa mai simti o durere locala sau o senzatie de jena timp de cateva zile, dar nu e normal sa simti si mirosul urat. A aparut vreo secretie? Poate ca ai contactat o infectie de la persoana cu care ai intretinut relatii sexuale, altfel nu se explica. Ai avut contact protejat?
nu este nici o secretie...doar un miros ciudat in momentul decalotarii...
a fost contact neprotejat, dar nu este prima data... suntem impreuna de ceva timp!
a fost contact neprotejat, dar nu este prima data... suntem impreuna de ceva timp!
Un cosult la urologie si o cultura ar rezolva dilema. On line.e greu de spus a ce miroase si de ce.:). Intelegi?
Doamna Dr.Marina la ce doctor tb.mers pentru eliminarea frenului.Este dureros.Recuperarea dureaza mult
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 179alunite albe pe interiorul pielii al penisului
- 5Dupa sex neprotejat, mi s-a umflat pielea din zona penisului
- 7am o problema cu penisul...:(
- 8bubite, papule genitale
- 13nu mi se da acea piele de pe penis!
- 235Crapaturi piele penis
- 10dezvirginare ori ba
- 4cum pun prezervativul daca ma "jeneaza" capul penisului?
- 21problema penis
- 24Problema grava penis
- 0ciuperca pe penis ?
- 20Nu pot decalota penisul cand este in ERECTIE. Ce sa fac?
- 8Sex oral cu doua prostituate; senzatie permanenta de arsura in varful uretrei si uretra putin inflam
- 4ciuperca penis, de doua luni
- 7Problema penis
- 6eu nu am secretiile alea din penis.. mie imi vin de undeva de sub cap
- 1Usturime preput si capul penisului dupa urinare plus 'razboi' in interiorul scrotului
- 0Pielea de pe capul penisului este "crapata"
- 3Culoare cap penis
Mai multe informații despre: Penisul penis inflamat penisul decalotat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: