se pare ca "ata" nu s-a rupt de la inceput.. ajutati-ma!
Buna ziua,
Am 21 de ani si de aprox 2 luni mi-am inceput viata sexuala...se pare ca "ata" nu s-a rupt de la inceput...iar acum 2 zile in timpul unui act sexual s-a "rupt"... a curs f mult sange (este normal?)... cand am fost la dus am observat ca simteam o usturime in timp ce atingeam cu apa... si o durere in timp ce incercam sa decalotez (sper ca m-am exprimat corect) penisul. Acum simt o durere cand decalotez penisul... si este si un miros nu f placut in momentul decalotarii...; ce se intampla?
Am 21 de ani si de aprox 2 luni mi-am inceput viata sexuala...se pare ca "ata" nu s-a rupt de la inceput...iar acum 2 zile in timpul unui act sexual s-a "rupt"... a curs f mult sange (este normal?)... cand am fost la dus am observat ca simteam o usturime in timp ce atingeam cu apa... si o durere in timp ce incercam sa decalotez (sper ca m-am exprimat corect) penisul. Acum simt o durere cand decalotez penisul... si este si un miros nu f placut in momentul decalotarii...; ce se intampla?
5 comentarii
Sangerarea difera de la persoana la persoana, ca si la femei in momentul deflorarii. E normal sa mai simti o durere locala sau o senzatie de jena timp de cateva zile, dar nu e normal sa simti si mirosul urat. A aparut vreo secretie? Poate ca ai contactat o infectie de la persoana cu care ai intretinut relatii sexuale, altfel nu se explica. Ai avut contact protejat?
nu este nici o secretie...doar un miros ciudat in momentul decalotarii...
a fost contact neprotejat, dar nu este prima data... suntem impreuna de ceva timp!
a fost contact neprotejat, dar nu este prima data... suntem impreuna de ceva timp!
Un cosult la urologie si o cultura ar rezolva dilema. On line.e greu de spus a ce miroase si de ce.:). Intelegi?
Doamna Dr.Marina la ce doctor tb.mers pentru eliminarea frenului.Este dureros.Recuperarea dureaza mult
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Rog seriozitate - Bubitze rosii-rozalii in jurul penisului.
- 35Bubite rosii in jurul penisului + poze (cenzurate)
- 12Probleme cu penisul
- 5problema cu penisul... erectie slaba
- 4problema penis: pete rosii
- 0„taietura” in jurul inelului la penis
- 3cand belesc penisul ma ustura
- 4ata penisului
- 6Bubite cu mancarimi pe penis... Oare ce o fii?
- 24Problema grava penis
- 4capul penisului rece
- 8O mica mare problema.. nu stiu?
- 8Problema majora! Penis
- 0Problema penis
- 3Operatie Penis | urmari
- 2Penis Inflamat
- 2Durere a penisului dupa primul contact sexual
- 4bubite pe penis
- 0Probleme la penis
Mai multe informații despre: Penisul penis inflamat penisul decalotat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: