Am un san mai mare si unul mai mic

20-05-2008
daria elena
Nu este medic/terapeut
daria elena
De 4 ani sanul meu drept nu s-a mai dezvoltat. Diferenta este uriasa. Am inteles ca singura modalitate de a remedia asta este chirurgia estetica. Nu stiu cand pot sa apelez la un astfel de medic. Nu stiu de ce s-a intamplat asta. Am 18 ani si deja nu mai pot sa stau asa. Va rog sa imi raspundeti.
3 comentarii
0
21-05-2008, ora 00:00
Dr. Daniel Popescu
Identitate neconfirmată
Dr. Daniel Popescu
In primul rand trebuie sa consultati medicul de familie pentru a va trimite sa faceti analizele necesare, pentru a afla cauza nedezvoltarii sanului drept.
Daca nu exista o cauza medicala atunci chirurgia plastica va fi solutia dvs. Daca se depisteaza o cauza specifica, atunci va trebui sa o tratati, dar in final tot chirurgia plastica va corecta aspectul sanilor.
Pentru chirurgie plastica puteti sa consultati la inceput spitalele de stat cu sectii de profil. Recomand Spitalul de Chirurgie Plastica si Arsuri, Bucuresti. Daca sunteti asigurata, diagnosticul, , displazie mamara unilaterala, , cred ca va poate oferii tratament gratuit.
Puteti deasemenea sa consultati clinicile private de chirurgie estetica, care abunda in toata tara.
Va stau oricand la dispozitie cu informatii.
0
08-02-2010, ora 10:10
amalia_gd1
Nu este medic/terapeut
amalia_gd1
Pentru chirurgia estetica a sanului apeleaza cu incredere la Profesorul Mugea - clinica Medestet din Cluj - -*

(*modificat de administrator)
0
16-01-2011, ora 13:29
ionelaa
Nu este medic/terapeut
ionelaa
am si eu aceeasi problema cu sanii implinesc acus 19 ani si am momente cand nu ma mai suport in ultimii 5 ani a trebuit sa ma tot ascund sa nu se vada acest defect. Daca trebuie sa apelez la chirurgie plastica, ar trebui sami implantez proteza doar intrun san?
eu sunt de parere ca ar fi inestetic unul sa fie rotund si unu mai lasat:))

vreau si eu un sfat, unde si la ce medic din iasu asta sa ma duc:(
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sânii
  • Auto-examinarea sânilor
  • Metode de ridicare a sanilor fara operatie
  • Estetica sânilor
  • Mastopexia - Operatia pentru ridicarea sanilor (lifting-ul sanilor)
  • Mastectomia preventivă
  • Cancerul la sân – o amenințare care poate fi prevenită
  • Cum îţi poţi influenţa forma sânilor
  • Modificări ale pielii la nivelul sânilor - cauze posibile
  •