Am un san mai mare si unul mai mic
De 4 ani sanul meu drept nu s-a mai dezvoltat. Diferenta este uriasa. Am inteles ca singura modalitate de a remedia asta este chirurgia estetica. Nu stiu cand pot sa apelez la un astfel de medic. Nu stiu de ce s-a intamplat asta. Am 18 ani si deja nu mai pot sa stau asa. Va rog sa imi raspundeti.
3 comentarii
In primul rand trebuie sa consultati medicul de familie pentru a va trimite sa faceti analizele necesare, pentru a afla cauza nedezvoltarii sanului drept.
Daca nu exista o cauza medicala atunci chirurgia plastica va fi solutia dvs. Daca se depisteaza o cauza specifica, atunci va trebui sa o tratati, dar in final tot chirurgia plastica va corecta aspectul sanilor.
Pentru chirurgie plastica puteti sa consultati la inceput spitalele de stat cu sectii de profil. Recomand Spitalul de Chirurgie Plastica si Arsuri, Bucuresti. Daca sunteti asigurata, diagnosticul, , displazie mamara unilaterala, , cred ca va poate oferii tratament gratuit.
Puteti deasemenea sa consultati clinicile private de chirurgie estetica, care abunda in toata tara.
Va stau oricand la dispozitie cu informatii.
Daca nu exista o cauza medicala atunci chirurgia plastica va fi solutia dvs. Daca se depisteaza o cauza specifica, atunci va trebui sa o tratati, dar in final tot chirurgia plastica va corecta aspectul sanilor.
Pentru chirurgie plastica puteti sa consultati la inceput spitalele de stat cu sectii de profil. Recomand Spitalul de Chirurgie Plastica si Arsuri, Bucuresti. Daca sunteti asigurata, diagnosticul, , displazie mamara unilaterala, , cred ca va poate oferii tratament gratuit.
Puteti deasemenea sa consultati clinicile private de chirurgie estetica, care abunda in toata tara.
Va stau oricand la dispozitie cu informatii.
Pentru chirurgia estetica a sanului apeleaza cu incredere la Profesorul Mugea - clinica Medestet din Cluj - -*
(*modificat de administrator)
(*modificat de administrator)
am si eu aceeasi problema cu sanii implinesc acus 19 ani si am momente cand nu ma mai suport in ultimii 5 ani a trebuit sa ma tot ascund sa nu se vada acest defect. Daca trebuie sa apelez la chirurgie plastica, ar trebui sami implantez proteza doar intrun san?
eu sunt de parere ca ar fi inestetic unul sa fie rotund si unu mai lasat:))
vreau si eu un sfat, unde si la ce medic din iasu asta sa ma duc:(
eu sunt de parere ca ar fi inestetic unul sa fie rotund si unu mai lasat:))
vreau si eu un sfat, unde si la ce medic din iasu asta sa ma duc:(
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22Sani mici... Ce metode de marire exista (exclus implantul mamar)?
- 4de ce ma dor sfarcurile?
- 3sanii prea mari afecteaza sanatatea?
- 7Rog parerea unui medic: operata de nodul mamar care se pare ca a fost canceros
- 33marire sani - recomandari
- 31De aprox. 10 luni am observat ca am un nodul la sanul drept
- 28Stadiul in care se afla cancerul?
- 22fire pe sani
- 15Nodul sau chist?
- 24am luat un extract de marar pentru cresterea sanilor
- 4sanii umflati si frica de sarcina
- 7sani mici - tratamente hormonale
- 3Sani foarte mici, si mai mici dupa nastere decat inainte!
- 4Distorsiune arhitecturala san
- 4Afectiuni ale sanilor de patru ani
- 3sani umflati, sensibili si putin durerosi la atingere
- 1arsuri ale sanului
- 37Cancer mamar la 87 de ani.Va rog dati-mi niste indrumari.
- 3pete rosii pe sani
Mai multe informații despre: Sanii Estetica sanilor un san mai mare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: