ajutor! rani la sani de la alaptare

am o fetita dulce de 10 zile, pe care chiar vreau sa o alaptez la san, dar am facut rani la mameloane, care fac ca fiecare masa a micutei sa fie o tortura pentru mine. Am incercat sa ma mulg, dar pompita nu a facut decat sa agraveze situatiasi am ajuns sa-mi fie frica sa-mi iau copilul in brate cand vine ora de masa. In afara de Garmastan sau Dermocare, stie cineva vreun produs miraculos care sa ma ajute sa ma bucur si eu de binecuvantarea de a-mi hrani copilasul?
9 comentarii

sa-ti traiasca fetita si sa te bucuri de ea.am si eu doua fetite gemene, care acum au 6ani si jumatate, si am avut si eu aceeasi problema, dar am tratat-o cu glicerina boraxata.nu stiu daca acum se mai gaseste in farmacii, dar daca gasesti, iti spun ca e foarte buna.sper ca ti-am fost de ajutor, va doresc sanatate.

Durerea o sa treaca de la sine in maxim o saptamana/10 zile!La fel am patit si eu!Trebuie doar sa aveti putina rabdare si sa mai suportati un picut durerea!Eu foloseam Garmastan, insa fara efect...
Sanatate!
Sanatate!

Da, si glicerina boraxata este buna!Trebuie sa lasati mamelonul cat mai mult posibil liber atunci cand nu papa micuta, ca sa ajutati la vindecarea ranilor!O sa vedeti dupa ce trec durerile acestea, ce minunat este sa vedeti micuta la piept!

Am recomandat unei tinere mamici sa se unga cu crema de galbenele si a fost foarte multumita, zicandu-mi ca i-a folosit cel mai bine dintre toate. sanatate!

Bepanthen si Aloe Vera Gelly de la Forever Living Products. Sunt sigura ca veti depasi momentul pentru ca sunteti foarte hotarata sa alaptati. Succes!

..Doar ca daca folositi bepanthen, inainte sa alaptati bebelusul, spalati bine sanul!

bepantenul nu e bun i-ti recomand crema de la plafar si de la firma tis cu galbenele tataneasa, sunatoare musetel se numeste cicatrizin si e faoarte buna la fel de buna e si vitamina a mie cel putin cu astea mia trecut

Cel mai bun este GARMASTAN. Este un unguent de culoare albastra, dulce la gust, iar daca bebe vrea sa suga poate sa o faca oricand pentru ca se absoarbe foarte repede.

pentru ranile de la mameloane unguentul pe care l-am folosit eu si a avut un efect bun este Multi-Mam...Lanolin

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22Sani mici... Ce metode de marire exista (exclus implantul mamar)?
- 2extractie in perioada alaptarii
- 5Sensibilitatea sanilor de cand am inceput sa iau anticonceptionale
- 28Stadiul in care se afla cancerul?
- 3anticonceptionale ajuta la dezvoltarea sanilor?
- 3a nascut o fetita de 3700 g si are foarte mult lapte
- 9mulsul dupa mese
- 6alaptarea numai de la un singur san?
- 3sani lasati si moi
- 8vreau sa raman insarcinata si am un copil care-l alaptez
- 74cancer de san??
- 3m-am lovit la sanul stang si ma doare, iar cand il ating simt ceva tare
- 7cum oprim alaptatul!:P
- 1implant mamar - recomandari
- 0durere subrat si deasupra sanului drept, duce la cancer?
- 63Micsorare de sani
- 0sini prea mari
- 9Durere de sani - ecograful a iesit ok
- 7Infectie masea si alaptarea
- 3Ce se intampla dak un purtator de hepatita B inactiv alapteaza un alt copil?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Deficitul de prolactină (hipoprolactinemia)
- Ginecomastia
- Mastita fibrochistica
- Tumora phyllodes
- Galactoree - Scurgeri mamelonare
- Mastita
- Tumorile benigne ale sanului
- Anomalii ale sanilor
- Mastoza fibrochistică
- Sâni umflați
- Alimentatia nou-nascutului
- Laptele matern versus formule de lapte
- Dieta in timpul alaptarii la san