creierul a murit
am un coleg de clasa care este in stare grava creierul a murit doar aparatele il sustina, medicii spus ca nu are nici o sansa, poate fi asa ceva ca sa revina la normal?(va rog urgent)
4 comentarii
Cu regret iti spun ca in Romania cel putin nu are nici o sansa.Din pacate diagnosticul acesta ca sa il numim asa inseamna ca, creierul nu mai raspunde la stimuli.Moartea cerebrala sau absenta undelor cerebrale pe electroencefalograma apare cand persoana se considera a fi in moarte clinica( moarte cerebrala).E greu dar din pacate asta e.Creierul moare in lipsa oxigenului in cateva minute.Putere pt voi colegii si pt parinti.
Doina,
daca poti,
precizeaza orasul de unde este
sau unde este acum colegul tau, al vostru...
stiu un caz,
dus cu "elicopterul- salvare" (scuze daca nu m-am exprimat corect)
in Ungaria si pe ultima suta de metri...l-au readus la viata.
Doamne ajuta!
...mai scrie...
daca poti,
precizeaza orasul de unde este
sau unde este acum colegul tau, al vostru...
stiu un caz,
dus cu "elicopterul- salvare" (scuze daca nu m-am exprimat corect)
in Ungaria si pe ultima suta de metri...l-au readus la viata.
Doamne ajuta!
...mai scrie...
-* dimethil sulfoxide-ul nu are nici o legatura cu imbunatatirea sansei de supravietuire in cazul traumatismelor craniane severe, este un agent care trece usor prin membrane naturale (de ex pielea), de el se pot lega alte chemicalii (de exemplu medicamente antiinfalamtoare) si in acest fel se poate utiliza in inflamatii locale. pot sa va intreb daca aveti un accident rutier si printr-o luxatie de vertebra vi se lezeaza mecanic maduva spinarii, sau primiti un glont in cap, cati litrii de DMSO trebuie sa beti ca sa nu va paralizati (daca reusiti sa beti si nu intrati in coma imdiat)?
este un astfel de medicament, Riluzole se numeste, care in studiile efectuate creste sansa supravietuirii motoneuronilor in accidente severe a maduvei spinarii, insa mecanismul este de mii de ori mai complicat si de sute de ori mai slab decat seea ce vreti sa ne povestiti
domnu sebesuldejos din atatea informatii este greu sa apreciem starea cloegului DVS, in prima faza supravietuirea din pacate in romania depinde foarte mult de bani, prima faza ar trebui transferat intr-o clinica cu terapie intensiva si neurochirurgie foarte buna din tara sau din strainatate, insa cum timpul trece si sansele scad la un tratament inadecvat.
(*modificat de admin)
este un astfel de medicament, Riluzole se numeste, care in studiile efectuate creste sansa supravietuirii motoneuronilor in accidente severe a maduvei spinarii, insa mecanismul este de mii de ori mai complicat si de sute de ori mai slab decat seea ce vreti sa ne povestiti
domnu sebesuldejos din atatea informatii este greu sa apreciem starea cloegului DVS, in prima faza supravietuirea din pacate in romania depinde foarte mult de bani, prima faza ar trebui transferat intr-o clinica cu terapie intensiva si neurochirurgie foarte buna din tara sau din strainatate, insa cum timpul trece si sansele scad la un tratament inadecvat.
(*modificat de admin)
NU STIU CE SA ZIC EU SUNT DIN VULCAN HD SI TREC PRIN ACEEASI SITUATIE MAMA MEA AFLATA IN ITALIA A SUFERIT UN AVC ISCHEMIC IN URMA UNEI TROMBOZE PE TRUNCHIUL CEREBRAL SI MEZENCEFALUL A MURIT. DIN PACATE 4 MEDICI ITALIENI AU SPUS CA NU SE MAI POATE FACE NIMICA PTR. EA, SE AFLA IN COMA DE 1 LUNA.TOATE ORGANELE SUNT F.BUNE ASTEPTAM DOAR CA INIMA EI SA NU MAI BATA. IMI PARE RAU PTR. TINE.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Poate afecta creierul?
- 7ce exercitii as avea nevoie pt hemipareza?
- 5Durerea din sufletul unei mame
- 4Cum pot afla daca mai sint intreg la creier ?
- 8tumora pe creier - costuri?
- 3Oboseala creierului si a corpului
- 7durere de cap, ma arde creierul mic, stare de lesin
- 7probleme cu creierul...
- 3Intepaturi puternice la nivelul creierului.
- 48cancer malign pe creier
- 2'Radioul' din creier
- 1Performantele creierului pot fi imbunatatite?
- 7Senzatia de minte in ceata
- 4Functionarea creierului conform corelatiei credinta - principiu ying si yang - fizica
- 1Hematom creier
- 8a consumat etnobotanice... ce analize determina leziunile creierului?
- 0Alimente pentru stimularea activitatii cerebrale
- 2Creierul se vindeca printr-o nutriție corecta
Mai multe informații despre: Creierul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: