'Radioul' din creier
Buna ziua,
De vreo saptamana ma confrunt cu problema asta... Aproape in fiecare zi imi raman intiparite in minte anumite versuri de melodii ascultate la radio. In gand le tot fredonez refrenurile in continuu. Nu este nimic neplacut in asta, doar mi se pare foarte ciudat avand in vedere ca pana acum n-am avut asa ceva. Este vreo problema sau este ceva normal?
Multumesc anticipat!
De vreo saptamana ma confrunt cu problema asta... Aproape in fiecare zi imi raman intiparite in minte anumite versuri de melodii ascultate la radio. In gand le tot fredonez refrenurile in continuu. Nu este nimic neplacut in asta, doar mi se pare foarte ciudat avand in vedere ca pana acum n-am avut asa ceva. Este vreo problema sau este ceva normal?
Multumesc anticipat!
2 comentarii
Inseamna ca s-a imbunatatit simtitor calitatea muzicii ascultate.:))sunt convinsa ca n-ai nici o problema...sper ca in capul tau nu razbat manelele:))
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3lamictalul si orfirilul in timpul sarcinii?...+ operatie pe creier...
- 15rezultat RMN cervical, RMN cerebral
- 4Poate afecta creierul?
- 10tensiune mica-neoxigenare a creierului
- 3am senzatia ca imi "strange" ceva crierul, uit foarte repede anumite chestii
- 13INTELIGENTA - mai are remediu ?
- 4creierul a murit
- 6Mancarimi in creier
- 8Terapie, Refacere si recupere, Relaxare
- 4Functionarea creierului conform corelatiei credinta - principiu ying si yang - fizica
- 8a consumat etnobotanice... ce analize determina leziunile creierului?
- 016 alimente care intarzie imbatranirea creierului si stimuleaza activitatea cerebrala
- 0Alimente pentru stimularea activitatii cerebrale
- 2Creierul se vindeca printr-o nutriție corecta
Mai multe informații despre: Creierul sanatatea creierului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: