Cred ca am o problema la penis

Sa va spun dec am niste bubite sa le zic micute foarte micutie albe sub penis , sub corpul penisului adik sub cap dedesubtul capului, niste bubite foarte mici cat o frimitura d paine, cand am fost mic d vro 3-4 ani am fot la doctor ma contralat a zis ca nu am nimica asa zice mama, dar acum cand m-am dus la baie am vazut, problema este de vrun an poate io cred k este o invectie, sper sa nu fie ceva grav poate imi raspundeti si mie la intrebare,
Va rog
Va rog
3 comentarii

buna Alexxxu mai bine mergi sa te vada un medic asa ar fii cel mai indicat. multa bafta

nu te speria tot e ok nu te du nikaeri!1 asha vei fi toata viata am mai vazut asha kazuri se intimpla!!!! si nu incerka sa le faci ceva !!! ok!!! bafta

da stiu, am fsot mia zis k snt cheama nush cum ceva cu fordbyce ceva de genu. momentan nu sunt in romania o sa vin in vacanta in romania, prin decembrie, muncesc in germania, a zis k pot sa-mi faca operatie cu laser, nu este neaparat nevoie, a zis k nu ma afecteaza cu nimik doar ca le am acolo si am zis daca nu ma afecteaza cu nimica, nu le fac nimik sa nu patesc ceva, mi-am inceput viata sexuala d vrun an, am 17 ani acum, mersi de sfat ori cum

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6mici leziuni dureroase pe penis
- 7galma pe sub pielea penisului
- 4nu stiu ce mi-a aparut pe penis
- 6Implant bilute pe penis
- 6iritatie, infectie pe penis
- 8Este o marime normala?
- 4va rog mult, astept un sfat
- 4probleme penis
- 9din inconstienta mi-am injectat sub pielea penisului 3 tuburi de canamicina
- 8Iritatie si mancarime pe penis
- 20infectie vagin si penis
- 16Un penis subtire?
- 4Pete rosii pe capul penisului
- 0Bubite albe pe capul penisului
- 1Imi miroase ca nu-l mai suport
- 0Problemă penis !!
- 24Probleme cu Penisul
- 0Spasme penis
- 0Mica proeminenta pe capul penisului (arata ca un cos mai mic)
- 0Pielea de pe capul penisului este "crapata"
Mai multe informații despre: Penisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: