o pata alba pe penis

17-04-2007
jcd
Nu este medic/terapeut
jcd
mi-a aparut o pata alba pe penis de vreo 4 sapt.
la inceput nu i-am dat importanta, ma crezut ca e doar o iritatie.
totusi, s-a mai extins cu vreun cm in ultimul timp.
nu ma mananca, nu sunt alte simtome, doar ca sunt un pic ingrijorat... ce poate fi?
6 comentarii
0
18-04-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Posibil sa ai un inceput de vitiligo. Trebuie sa te examineze un medic dermatolog, deoarece aceasta afectiune are sanse sa se vindece cu atat mai multe cu cat se incepe tratamentul mai devreme!
0
05-04-2008, ora 00:00
edy84
Nu este medic/terapeut
edy84
am si eu o pata alba pe penis...dar azi e.. maine nu mai e. nu ma doare. nu nimic. ce sa fie oare??? ar trebuii sa ma tem ca am contactat vreo boala ???????
0
06-04-2008, ora 00:00
edy84
Nu este medic/terapeut
edy84
am uitat sa mentionez.nu s-a extins nu nimic. fire de par albe nu sunt.deci ce ar putea fii ??... multumesc
0
06-04-2008, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Este ca o ghicitoare intrebarea formulata de tine. Recunosc ca nu stiu sa ghicesc ce ar putea fi !
0
05-07-2011, ora 11:48
BRASOVEANU
Nu este medic/terapeut
BRASOVEANU
Buna ziua domnul doctor, mi-a aparut in jurul penisului o pata alba, se vede in piele, ma spal cu gel de dus intim antibacterian si folosesc o crema clotrimazol atb, sotia mea a facut analizele si nu este afectata cu nimic, intrebarea mea este poate fi o boala cu transmitere sexuala sau ce ma sfatuiti sa fac, precizez ca am aceasta pata de 11 ani, mi-e rusine sa merg la medic, multumesc frumos si astept un raspuns daca se poate, cu mult respect.
0
14-07-2011, ora 15:55
BRASOVEANU
Nu este medic/terapeut
BRASOVEANU
ASTEPT UN RASPUNS DACA SE POATE DL DOCTOR, AM TRIMIS SI UN MAIL PRIVAT PE ADRESA DVS, CU RESPECT.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  •