o pata alba pe penis
mi-a aparut o pata alba pe penis de vreo 4 sapt.
la inceput nu i-am dat importanta, ma crezut ca e doar o iritatie.
totusi, s-a mai extins cu vreun cm in ultimul timp.
nu ma mananca, nu sunt alte simtome, doar ca sunt un pic ingrijorat... ce poate fi?
la inceput nu i-am dat importanta, ma crezut ca e doar o iritatie.
totusi, s-a mai extins cu vreun cm in ultimul timp.
nu ma mananca, nu sunt alte simtome, doar ca sunt un pic ingrijorat... ce poate fi?
6 comentarii
Posibil sa ai un inceput de vitiligo. Trebuie sa te examineze un medic dermatolog, deoarece aceasta afectiune are sanse sa se vindece cu atat mai multe cu cat se incepe tratamentul mai devreme!
am si eu o pata alba pe penis...dar azi e.. maine nu mai e. nu ma doare. nu nimic. ce sa fie oare??? ar trebuii sa ma tem ca am contactat vreo boala ???????
am uitat sa mentionez.nu s-a extins nu nimic. fire de par albe nu sunt.deci ce ar putea fii ??... multumesc
Este ca o ghicitoare intrebarea formulata de tine. Recunosc ca nu stiu sa ghicesc ce ar putea fi !
Buna ziua domnul doctor, mi-a aparut in jurul penisului o pata alba, se vede in piele, ma spal cu gel de dus intim antibacterian si folosesc o crema clotrimazol atb, sotia mea a facut analizele si nu este afectata cu nimic, intrebarea mea este poate fi o boala cu transmitere sexuala sau ce ma sfatuiti sa fac, precizez ca am aceasta pata de 11 ani, mi-e rusine sa merg la medic, multumesc frumos si astept un raspuns daca se poate, cu mult respect.
ASTEPT UN RASPUNS DACA SE POATE DL DOCTOR, AM TRIMIS SI UN MAIL PRIVAT PE ADRESA DVS, CU RESPECT.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17probleme cu penisul
- 30bubite pe penis
- 7boala ciudata de penis
- 6mi-au aparut niste chestii pe penis si pe limba... hiv!?
- 13nu mi se da acea piele de pe penis!
- 4cum pun prezervativul daca ma "jeneaza" capul penisului?
- 3Problema penis...
- 1alunite pe penis si iritatii in jurul lor
- 2Probleme penis
- 32Iritatie pe capul penisului si sub capul penisului
- 7Probleme cu penisul - sfaturi
- 5Pete rosii penis si miros urat. VA ROG AJUTOR!!!
- 6Bubite albe undeva pe partea interioara a penisului
- 10Problema Penis
- 2Problema penis
- 1culoare si miros neplacut
- 1penis nush daca am fimoza sau cum e
- 0puncte rosii, iritatii pe pielea ce decaloteaza capul penisului, roseata penis si uscat
- 1Mica gaura in ata
- 0Probleme sub preput
Mai multe informații despre: Penisul pata la baza penisului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: