febra si diagnostic necunoscut pana acum
sora mea a nascut de 2 luni, in acest timp a dobandit si E-coli de care s-a vindecat, insa de doua saptamani nu scapa de febra, cam o data pe zi urca pana la 38 dupa care, cu ajutorul algocalminului scade...precizez ca in timpul tratamentului pentru e-coli a luat o intreaga lista de antibiotice, cam 5 intr-o schema de tratament, tratament ce l-a urmat mai bine de 2 saptamani. In acest timp i s-au facut foarte multe investigatii si nu i-a fost gasit nimic care sa provoace in continuare febra, dar totusi ea nu scapa de aceasta febra. Acum de doua zile ajunge cu temperatura pana la 38, dupa care incepe sa scada singura fara medicament...Va rog sa ne ajutati macar cu sugestii sau sa ne indrumati undeva unde putem primi raspuns la toata nebunia asta, trebuie sa existe o solutie. Astept cu nerabdare raspunsul d-voastra.
8 comentarii
0
06-08-2008, ora 00:00
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Consulta un medic internist. Doamna doctor Tiganisteanu Constanta te-ar putea ajuta pt ca este un medic fantastic. Nr. de tel al dansei este: 0751030553. Sun.o pana in maxim ora 20.30 si daca te cheama la cabinet du-te si nu vei regreta.
multumesc din suflet pt mesaj...am uitat sa specific ca suntem din Timisoara.
0
06-08-2008, ora 00:00
Ooops, pai dna doctor este din Bucuresti!!! Dar nu ar fi un inconvenient major pentru ca acum ceva timp a venit la dansa cineva tot cu un diagnostic necunoscut, mai exact un cetatean din Marea Britanie, care de atunci a ramas pur si simplu socat. I-a jurat "credinta" doamnei doctor pt ca l-a facut bine, a facut ce nu au putut sa faca medicii din Marea Britanie.
Vb de dansa asa bine pt ca si eu i-am fost pacient si inca mai sunt, dansa m-a scos dintr-o situatia care parca nu mai avea rezolvare de vreme ce fusesem la toate spitalele din Bucuresti! Incearca sa iei legatura cu dansa si daca cumva nu te trateaza cum trebuie la telefon spunei ca suni din partea lui Niculae Nicusor dn Branesti, asta te va ajuta pt. ca la un moment dat am ajutat-o si eu pe dansa si de atunci suntem f apropiati. Ramane la atitudinea ta!!! oricum multa multa multa sanatate si credinta in DUMNEZEU!!!
Vb de dansa asa bine pt ca si eu i-am fost pacient si inca mai sunt, dansa m-a scos dintr-o situatia care parca nu mai avea rezolvare de vreme ce fusesem la toate spitalele din Bucuresti! Incearca sa iei legatura cu dansa si daca cumva nu te trateaza cum trebuie la telefon spunei ca suni din partea lui Niculae Nicusor dn Branesti, asta te va ajuta pt. ca la un moment dat am ajutat-o si eu pe dansa si de atunci suntem f apropiati. Ramane la atitudinea ta!!! oricum multa multa multa sanatate si credinta in DUMNEZEU!!!
multumesc inca odata pentru ajutor, sunteti un om deosebit si va doresc multa sanatate !!!
0
08-08-2008, ora 00:00
Cu multa placere! Nu imi multumi mie, multumeste-i te rog frumos lui Dumnezeu, ca eu cu ajutorul LUI am descoperit-o pe dna doctor!
Numai bine si sa imi spui ce rezolvi, oricum stai linistita ca se va face bine sora ta!
Numai bine si sa imi spui ce rezolvi, oricum stai linistita ca se va face bine sora ta!
Buna Catalina! Intamplator am citit despre sora ta.Eu m-am luptat 5 ani cu aceasta problema Am fost investigata de toate somitatile. Analizele erau bune dar eu ma simteam rau si faceam febra in fiecare zi.Dupa 5 ani am aflat ca la 4 sau 5 zile dupa ce iau un medicament si apoi il intrerup apar aceste fenomene insotite de greata dureri musculare si articulare dureri de cap.Am inteles ca sora ta a luat multe medicamente inainte.Cred ca acum e bine.Sper!
@ catalina
febra continua poate indica prezenta unei infectii cronice, unele insa sint mai greu de depistat. Contactul cu un spital si tratamentul antibiotic masiv poate sugera o infectie cu o ciuperca microscopica, si anume actinomicoza sau aspergiloza. Borrelioza (care se ia insa prin muscatura de capusa) evolueaza asemanator.
@ viorica12 febra cu dureri musculare sau articulare in accese este un semn tipic pentru borrelioza.
In toate aceste cazuri este important un examen serologic care poate confirma prezenta anticorpilor specifici acestor afectiuni.
In cazul confirmarii acestui diagnostic de borrelioza cronica tratamentul de electie este oxigenarea hiperbara pe parcursul a ca. 20 de sedinte. In cazul actinomicozei tratamentul de electie este cel cu antimicotice sau axigenarea hiperbara pe parcursul a 8-10 sedinte (schema TS240/90)
Mare atentie borrelioza este netransmisibila dar mortala!
Dr. Ion Bogdan Cristian
Institutul de Medicina Hiperbara Bielefeld (Germania)
febra continua poate indica prezenta unei infectii cronice, unele insa sint mai greu de depistat. Contactul cu un spital si tratamentul antibiotic masiv poate sugera o infectie cu o ciuperca microscopica, si anume actinomicoza sau aspergiloza. Borrelioza (care se ia insa prin muscatura de capusa) evolueaza asemanator.
@ viorica12 febra cu dureri musculare sau articulare in accese este un semn tipic pentru borrelioza.
In toate aceste cazuri este important un examen serologic care poate confirma prezenta anticorpilor specifici acestor afectiuni.
In cazul confirmarii acestui diagnostic de borrelioza cronica tratamentul de electie este oxigenarea hiperbara pe parcursul a ca. 20 de sedinte. In cazul actinomicozei tratamentul de electie este cel cu antimicotice sau axigenarea hiperbara pe parcursul a 8-10 sedinte (schema TS240/90)
Mare atentie borrelioza este netransmisibila dar mortala!
Dr. Ion Bogdan Cristian
Institutul de Medicina Hiperbara Bielefeld (Germania)
Buna ziua. Sunt o pacienta care am trecut prin asa ceva...timp de un an am fost internata de peste 10 ori in spitalul din oraselul meu. Eram cunoscuta cu astm bronsic alergic. Medicul de fiecare data cand ajungeam la spital ma punea la perfuzii si imi administra hidrocortizon, fara sa imi faca un consult sumar abdominal.
Reusea sa ma scoata din starea in care eram in doar cateva zile, dupa care plecam acasa...seara faceam iar febra pana la 39*. Va spun sincer ca mie imi era rusine sa mai merg la spital, ma cunosteau tot personalul din spitat fiind orasul mic...ma simtiam privita asa...ca o pacienta prefacuta :( Dupa ultima externare din spital la care medicul mi-a spus ca a fost viroza respiratorie, seara am facut iar febra mare...am stat acasa cu febra din ce in ce mai mare timp de doua saptamani, asteptam sa imi treaca viroza, numai ca "viroza" mea nu mai avea de gand sa imi treaca. M-am speriat cand am simtit ca inima mea vrea sa cedeze, m-am dus la urgente si din fericire pentru mine de garda era un alt medic, care ma cunostea si d-lui... Va spun asta "din fericire pentru mine" pentru ca acest domn doctor si-a facut datoria, m-a consultat amanuntit si mi-a spus cu regrete ca sunt in stare septica :(
A urmat operatia de drenaj a puroiului din abdomen, dupa trei luni a urmat operatia de extirpare a rinichiului stang...multe luni de chin cu operatiile deschise, fiind septica nu se inchideau operatiile.
Va spun ca astea toate au inceput cu o stare indelungata de subfebrilitate (febra intre 37-37, 5) de fiecare data din analize reiesea ca ar fi o mica imflamatie pe undeva, dar care nu prezinta un mare pericol...dar care era sa imi curme viata :(
Va spun ca toate aceste probleme puteau fi evitate printr-un singur tomograf...dar...asta este..."dai un ban ajungi in fata", eu n-am dat...
Sfatul meu este: Consultati mai multi medici! Parerea fiecaruia conteaza. Alarmati-va la cel mai mic semn de febra!
Va doresc multa sanatate la toti/toate si sa nu treaca nimeni prin ce am trecut eu.
Cu mult respect Maria.
Reusea sa ma scoata din starea in care eram in doar cateva zile, dupa care plecam acasa...seara faceam iar febra pana la 39*. Va spun sincer ca mie imi era rusine sa mai merg la spital, ma cunosteau tot personalul din spitat fiind orasul mic...ma simtiam privita asa...ca o pacienta prefacuta :( Dupa ultima externare din spital la care medicul mi-a spus ca a fost viroza respiratorie, seara am facut iar febra mare...am stat acasa cu febra din ce in ce mai mare timp de doua saptamani, asteptam sa imi treaca viroza, numai ca "viroza" mea nu mai avea de gand sa imi treaca. M-am speriat cand am simtit ca inima mea vrea sa cedeze, m-am dus la urgente si din fericire pentru mine de garda era un alt medic, care ma cunostea si d-lui... Va spun asta "din fericire pentru mine" pentru ca acest domn doctor si-a facut datoria, m-a consultat amanuntit si mi-a spus cu regrete ca sunt in stare septica :(
A urmat operatia de drenaj a puroiului din abdomen, dupa trei luni a urmat operatia de extirpare a rinichiului stang...multe luni de chin cu operatiile deschise, fiind septica nu se inchideau operatiile.
Va spun ca astea toate au inceput cu o stare indelungata de subfebrilitate (febra intre 37-37, 5) de fiecare data din analize reiesea ca ar fi o mica imflamatie pe undeva, dar care nu prezinta un mare pericol...dar care era sa imi curme viata :(
Va spun ca toate aceste probleme puteau fi evitate printr-un singur tomograf...dar...asta este..."dai un ban ajungi in fata", eu n-am dat...
Sfatul meu este: Consultati mai multi medici! Parerea fiecaruia conteaza. Alarmati-va la cel mai mic semn de febra!
Va doresc multa sanatate la toti/toate si sa nu treaca nimeni prin ce am trecut eu.
Cu mult respect Maria.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8stare subfebrila prelungita
- 25histeretomie totala.. febra, frisoane, dureri de cap
- 5ajutati-ma.. infectie urinara la copil + anemie
- 6De 3 zile fac febra, undeva intre 38-39 oscileaza, treptat mi s-au umflat gingiile
- 4febra si frisoanele
- 3gripa, febra, simptome de voma, nu suport mirosul de mancare, ameteala
- 5fetita mea are frisoane si febra de 3 zile, ajutati-ma...
- 2durere de ceafa, spate si febra
- 0febra in sarcina
- 3cat poate dura febra?
- 0Ganglioni umflati, febra si un posibil herpes
- 1rosu in gat, febra
- 1infectii
- 4tuse si febra de o saptamana
- 0febra de 4 zile
- 0Febra mare timp indelungat, diagnostic inca nestabilit
- 0Dupa administrarea unasinului a facut frisoane si febra
- 1Simptome: febra, frisoane, stare de rau
- 1Infecție bacteriana, internare, nu se confirma