Copilul meu face atacuri de panica

24-06-2024
Delia2
Nu este medic/terapeut
Delia2
Bună seara ! Băiețelul meu a început sa facă atacuri de panica în preajma antrenorului de fotbal. Tipa foarte tare la el îl numește în diferite moduri iar mai nou am aflat de la un alt coleg ca este și înjurat. Deși povesteam mereu orice el a ascuns de noi ca și părinți aceste lucruri din frica de a nu-l retrage și a evitat sa povestească prin ce trece, iar acum la un meci am descoperit ca atunci când se afla în preajma antrenorului și tipa la el , brusc i se făcea rău și avea stări de greata și nu mai vroia sa intre pe teren. Am insista sa aflu ce se întâmplă și a zis ca se teme foarte tare și nu mai suporta sa se tipe la el. Copilul iubește foarte mult fotbalul și refuza gândul ca nu ar mai putea continua. Ce ma sfătuiți sa fac ? Sau a mai trecut cineva prin situații de genu ? Cum ați rezolvat problema? Menționez faptul ca acasă, la școală, after school copilul este foarte liniștit nu face atacuri de panica.
2 comentarii
0
24-06-2024, ora 08:35
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna.
Nu ati putea vorbi cu antrenorul sa nu mai tipe la el?
0
26-06-2024, ora 00:03
C.S.D.
Nu este medic/terapeut
C.S.D.
Nu-l mai lăsați în preajma lui. Eu aș încerca să-l filmez și l-aș da in presă pe antrenorul de cacao. Am mai auzit cazuri între cunoscuții mei, există și filmări cu antrenori care pipăie fetițe și alte lucruri de genul. Acești neoameni nu au ce căuta acolo, ei formează destine și nu au voie să reducă încrederea copiilor în ei sau mai rău, să-i distrugă psihic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Noi descoperiri privitoare la tratamentul stărilor anxioase la adolescenți
  • Cauzele atacurilor de panică și cum ne putem calma
  •