Copilul meu face atacuri de panica
Bună seara ! Băiețelul meu a început sa facă atacuri de panica în preajma antrenorului de fotbal. Tipa foarte tare la el îl numește în diferite moduri iar mai nou am aflat de la un alt coleg ca este și înjurat. Deși povesteam mereu orice el a ascuns de noi ca și părinți aceste lucruri din frica de a nu-l retrage și a evitat sa povestească prin ce trece, iar acum la un meci am descoperit ca atunci când se afla în preajma antrenorului și tipa la el , brusc i se făcea rău și avea stări de greata și nu mai vroia sa intre pe teren. Am insista sa aflu ce se întâmplă și a zis ca se teme foarte tare și nu mai suporta sa se tipe la el. Copilul iubește foarte mult fotbalul și refuza gândul ca nu ar mai putea continua. Ce ma sfătuiți sa fac ? Sau a mai trecut cineva prin situații de genu ? Cum ați rezolvat problema? Menționez faptul ca acasă, la școală, after school copilul este foarte liniștit nu face atacuri de panica.
2 comentarii
Buna.
Nu ati putea vorbi cu antrenorul sa nu mai tipe la el?
Nu ati putea vorbi cu antrenorul sa nu mai tipe la el?
Nu-l mai lăsați în preajma lui. Eu aș încerca să-l filmez și l-aș da in presă pe antrenorul de cacao. Am mai auzit cazuri între cunoscuții mei, există și filmări cu antrenori care pipăie fetițe și alte lucruri de genul. Acești neoameni nu au ce căuta acolo, ei formează destine și nu au voie să reducă încrederea copiilor în ei sau mai rău, să-i distrugă psihic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 26atacul de panica
- 5am avut niste atacuri de panica acum cativa ani... de ce au aparut atacurile astea?
- 11Adevarat sau fals?
- 3incercand sa dorm fac extrasistole, atacuri de panica, crize de spasmofilie
- 3atac de panica?
- 9Am atacuri de panica, agorafobie. Astept un raspuns!
- 1Atacuri de panica...stare de frica
- 10un pacient pierdut
- 21va rog ajutati-ma atacuri de panica sau am ceva la inima?
- 10Atac de panica la scoala
- 8imi vreau inapoi viata...fara frica
- 2Atacuri de panica
- 18Anxietate, atacuri de panica sau?
- 2Tahicardie Atacuri de panica
- 20Sunt din nou aici cu o veche problema...
- 4Putin ajutor!! orfidal (lorazepam)
- 8Amețeala, respirator grea și stări de confuzie
- 6Anxietate si atacuri de panica
- 7Intepaturi pectoral stâng.
- 6Cum scapi de atacurile de panică și somatizările de anxietate?
Mai multe informații despre: Atacurile de panica anxietatea la copii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: