Copil 4 ani - durere masea si umflatura cu nerv scos

10-02-2012
denisa_79
Nu este medic/terapeut
denisa_79
Buna ziua,
Am o fetita de aproape 4 ani. Anul trecut prin aprilie a durut-o groaznic o masea. Am fost la stomatolog, nerv scos, plomba. Dupa 6 luni, la respectiva masea, s-a spart un perete, caria inaintand din nou afectand si maseaua de langa. Din nou la alt stomatolog, alte vizite, anesteziata cu gaz ilariant(sau ceva de genul acesta) ca sa i se poata lucra ca nu mai voia sa coopereze, nerv scos si la cealalta, plomba definitiva acum vreo luna. Precizez ca la maseaua sparta dr. nu i-a curatat decat putin zona cariata, fara sa ii dea plomba jos. De 3 zile i s-a umflat falca si a inceput sa acuze dureri in zona aceea si am inceput sa ii dau antibiotic. Am fost aseara. I-a dat ambele ambele plombe, i-a umblat pe canal si i-a pus o solutie dezinfectanta(daca am inteles bine) si pansament. Azi noapte iarasi s-a vaitat de masea... Sunt putin speriata de toate acestea. Mi se pare foarte mica entru atatea probleme. Va rog, daca se poate, sa imi spuneti daca vi se pare in regula sa o doara astfel in continuare.
Multumesc mult,
Denisa
3 comentarii
0
21-05-2012, ora 02:06
23monica
Nu este medic/terapeut
23monica
Te rog, spune-mi cum s-a manifestat cea mica dupa ce a inhalat gazul si la ce clinica ai fost?Fetita mea are 5 ani si ni s-a sugerat sa-i facem anestezia cu gaz pentru o masea cu aceleasi probleme descrise de tine.Multumesc anticipat pentru raspuns!
0
21-05-2012, ora 22:41
denisa_79_1
Nu este medic/terapeut
denisa_79_1
Buna,
Stai linistita ca nu e nici o problema cu gazul. Ii da o stare de 'bine', suficient cat sa colaboreze cu dr. Singura precautie e ca nu trebuie sa manance nimic cu 2h inainte, asta sa nu ii dea vreo reactie de voma.
Trebuie sa fie odihnita inainte de a merge la stomatolog pt anestezie. Am observat ca atunci cand era obosita nu isi facea efectul prea bine anestezia. La fel, sa nu manance in ziua respectiva ciocolata, produse cu cacao.
Ea n-a avut nici un fel de reactii postanestezie.
Sa aveti multa bafta!
0
21-05-2012, ora 23:32
23monica
Nu este medic/terapeut
23monica
Multumesc mult Denisa pentru raspuns!Sper sa rezolvam cat mai repede problema!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul