Sfaturi pentru administrare LUIVAC
Buna ziua,
Fetita mea de 8 ani raceste dintotdeauna foarte usor in anotimpul rece (sta o saptamana acasa, trece raceala si dupa o saptamana-doua de colectivitate, raceste iar... ), iar vara, desi e cald, inghetata trebuie sa o manance doar dupa ce ajunge aproape de temperatura camerei si de consistenta smantanei...
Ii pot da LUIVAC ? Rezolva sau atenuiaza problema ? Stiu ca intr-o singura cura se administreaza 28 zile tratament - 28 zile pauza - 28 zile tratament.
Cate cure de acest gen pot fi repetate ? si care ar fi schema pentru mai multe astfel de cure de tratament ?
Ce efecte secundare ar putea aparea dupa doua-trei cure ?
Se poate administra in perioada septembrie - aprilie continuu, cu pauzele de 28 de zile aferente ?
Va multumesc anticipat pentru amabilitatea raspunsului !
Fetita mea de 8 ani raceste dintotdeauna foarte usor in anotimpul rece (sta o saptamana acasa, trece raceala si dupa o saptamana-doua de colectivitate, raceste iar... ), iar vara, desi e cald, inghetata trebuie sa o manance doar dupa ce ajunge aproape de temperatura camerei si de consistenta smantanei...
Ii pot da LUIVAC ? Rezolva sau atenuiaza problema ? Stiu ca intr-o singura cura se administreaza 28 zile tratament - 28 zile pauza - 28 zile tratament.
Cate cure de acest gen pot fi repetate ? si care ar fi schema pentru mai multe astfel de cure de tratament ?
Ce efecte secundare ar putea aparea dupa doua-trei cure ?
Se poate administra in perioada septembrie - aprilie continuu, cu pauzele de 28 de zile aferente ?
Va multumesc anticipat pentru amabilitatea raspunsului !
1 comentarii
ar fi foarte indicat sa faceti un consult la gastrologie
racelile frecvente sunt un semn indirect ca copilul face un reflux gastro esofagian in somn...
de la anumite alimente consumate gresit la culcare
acidul gastric urca , irita faringele..si dupa se mai lipesc si microbii mia usor de mucoasa
racelile frecvente sunt un semn indirect ca copilul face un reflux gastro esofagian in somn...
de la anumite alimente consumate gresit la culcare
acidul gastric urca , irita faringele..si dupa se mai lipesc si microbii mia usor de mucoasa
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Fetita mea raceste ff des, are diverse viroze care se mai si complica
- 9cresterea imunitatii la bb de 6 luni
- 13bebe 7 luni raceste des ce sa-i mai fac?
- 4fetita de 4 ani, care face destul de des puroi pe amiogdale (la viroze, raceli)
- 6Baietel de 7 ani receste foarte repede
- 9sirop imunitate
- 4Tratament cu Singulair
- 7ii curge nasul de o luna
- 6fetita de 4 ani raceste foarte des (aproape in fiecare luna)
- 10tuse productiva de foarte mult timp si mucozitati continue
- 5tusa seaca uscata, febra, raceala
- 2Bronsita bebe 1an
- 3Medic pneumolg sau alergolog?
- 1Amigdale si răceli repete din 2 in 2 saptamâni
- 3raceli repetate (acum si lichid in spatele timpanului)
- 0raceala
- 1Muci de 4 luni+ tuse productiva de o luna la bebe de 8 luni
- 0Raceala bebelus 2 luni -tobradex si colargol
Mai multe informații despre: raceala la copii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: