Compatibilitate Derma Magic - Brevoxyl? Raspuns URGENT, va rog!

65 comentarii 1 23 Înainte ›
0
24-11-2009, ora 19:01
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Bună seara,

Hmmm, sunteţi frumuşică foc ;)
Coaxil este util în tulburări digestive pe fond neuro-psihiatric, dar din păcate la unele persoane agravează simptomatologia. O problemă neuro-psihiatrică poate să destabilizeze tot sistemul digestiv. Sunt oameni, care datorită stresului puternic şi a nervilor, dezvoltă la nevelul stomacului eroziuni care culmină cu producerea unui ulcer...nu este cazul dvs., am menţionat ca fapt divers!

Pentru a vedea dacă digestia dvs. este incompletă, adică defectuos funcţionabilă, vă rog să faceţi un test 100% sănătos. Mergeţi la farmacie şi cumpăraţi-vă produsul SANZYME. Este un sirop cu enzime digestive polivalente (complex multienzimatic - conţine: lipaze, celulaze, pectinaze, fosfataze, ribonucleaze, amilaze (alfa-amilaze şi beta-amilaze), proteaze (alcaline, neutre şi acide) etc.), sirop care susţine realizarea unei digestii complete a componentelor alimentare (proteine, glucide, lipide şi fibre vegetale, fitonutrienţi etc.).

ATENŢIE ! Aceste enzime actionează similar cu enzimele digestive care se găsesc în mod normal în tractul digestiv uman, nu afectează digestia fiziologică, transformând alimentele în componente uşor digerabile şi complet absorbabile într-o formă perfect utilizabilă de către organismul uman.
MOD DE ADMINISTRARE: 1 lingură (10ml) x 3/zi în timpul sau imediat după micul dejun, prânz şi cină.

ATENŢIE ! Acest "test" vă poate ajută să vă daţi seama dacă digestia defectuoasă este de vină pentru acele erupţii cutanate, nu pentru altceva. Administraţi-vă Sanzyme-ul timp de minim 1 lună de zile!

P.S. CONSULTAŢI MEDICUL dvs. curant pentru a vedea dacă este de acord cu administrarea acestui preparat. Dânsul vă cunoaşte şi vă poate da undă verde pentru a iniţia tratamentul. dacă sunteţi alergică la căpşuni nu luaţi siropul.
Discutaţi cu medicul gastroenterolog cu privire la teoria digestiei defectuoase, digestie care poate determina acele erupţii!

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică ;)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
24-11-2009, ora 21:15
simd
Nu este medic/terapeut
simd
:) hmmmmmm.sa tot ai asa "doctor"!!! ;)
0
25-11-2009, ora 18:42
;))))))) Ce drăguţă sunteţi...şi ce frumoasă sunteţi! Pupici
0
26-11-2009, ora 16:23
vladlena
Nu este medic/terapeut
vladlena
Buna ziua Mr Nick!!!:) Va multumesc frumos pentru toate sfaturile utile cit si pentru complimente:)
Cu siguranta voi discuta cu doctorul meu curent despre problema digestiei defective...Momentan mi-a prescris Debridat.Nu imi dau seama daca ar fi trebuit sa aiba efect imediat dar momentan eruptille continua sa apara:((( Plus de la suparari starea mea s-a si agravat...
Insa revenind la vechiul subiect referitor la tenul gras, acum ca stiti mai multe detalii despre situatia mea ati putea sa-mi recomandati ceva pentru a diminua imperfectiunile si aspectul inestetic uleios?
Eu tocmai mi-am cumparat o crema numita Effaclar Duo, ca am vazut afisuri peste tot ca ar face minuni...Dar o folosesc abia de 2 zile, deci n-as putea sa dau un verdict momentan...
Sa aveti o seara minunata!
Cu mult respect,
Vladlena
0
29-11-2009, ora 19:41
Bună seara,

Debridatul este foarte bun, dar substanţa activă - trimebutina - nu influenţează digestia, enzimatic vorbind, ci doar motilic (reglează motilitatea digestivă prin proprietatea agonistă pe care o are asupra sistemului enkefalinergic gastroenterologic). Deci, nu renunţaţi la discuţia cu medicul în ceea ce priveşte un posibil deficit enzimatic...

În ceea ce priveşte seboreea, vă rog să-mi daţi mai multe detalii. Rsp la următoarele întrebări (am nevoie de aceste rsp pentru a-mi da seama de o anume particularitate hormono-epidermică):

- De la ce vârstă aveţi tenul gras (seboreic)?
- Tenul este gras pe toată suprafaţa lui (a feţei) sau doar în anumite arii?
- După ce vă spălaţi pe faţă, la cât timp tenul redevine gras?
- Sunteţi genul de persoană care transpiră excesiv în zona facială?
- Sunteţi intolerantă la căldură, dar la frig?
- Când faceţi efort sau când vă suprasolicitaţi mental, tenul se îngraşă mai mult sau producţia de sebum nu este influenţată de aceşti 2 parametrii?
- Suferiţi în prezent de vreo infecţie internă (virală sau bacteriană)?
- Aveţi obiceiul de a pune mâna frecvent pe faţă? De a vă extrage comedoanele, de a vă extrage conţinutul coşurilor???
- Înainte de menstruaţie tenul vi se îngraşă mai mult, aveţi erupţii cutanate mai accentuate?
- Unde aveţi leziunile acneiforme, pe frunte, bărbie, pomeţi, tâmple etc.? Sunt grupate sau disipate? Coexistă cu comedoanele sau aveţi porţiuni de ten unde există numai comedoane/numai coşuri?
- Porii dilataţi sunt mari şi foarte vizibili? V-au "apărut" pur şi simplu sau au devenit dilataţi după vindecarea unor coşuri/comedoane, care s-au format în acea zonă? V-au "apărut" după o extracţie de comedon/conţinut al unui coş?
- Coşurile sunt indurate (tari), roşii fără "cap sau sunt relativ normale şi cu "cap" alb???
- După ce se vindecă un coş pe acea porţiune de piele vă rămân macule (pete hiperpigmentare)? La cât timp dispar (cu aproximaţie)?
- Aveţi momente când după o stare irascibilă aveţi erupţii faciale sau vă dor cele existente?
- Când vi se agravează acneea, iarna sau vara? Când vi se ameliorează?
- Vă bronzaţi relativ rapid???...pe corp dar pe faţă?
- Pe pielea bronzată erupţiile se vindecă sau se agravează?
- Aţi folosit vreodată vreun preparat (unguent, cremă, emulsie, loţiune etc.) cu proprietăţi antibiotice? Dacă da, a avut vreun efect pozitiv?
- Coşurile sunt simple coşuri (micuţe), sau iau şi formă nodulară, chistulată, conglobată etc.?

Vă rog să-mi rsp la aceste întrebări cât mai obiectiv. Sunt foarte importante în vederea determinării cauzei...vă mulţumesc anticipat pt răspunsuri!
Toate cele bune!
0
03-12-2009, ora 18:47
vladlena
Nu este medic/terapeut
vladlena
Buna seara din nou Mr Nick!Va multumesc frumos pentru raspunsurile dv prompte de fiecare data:)
Cu siguranta voi incerca experimentul timp de o luna, pentru a vedea daca alergia se datoreaza enzimelor deficitare;)
In ceea ce priveste intrebarile dv, va raspund la toate pe rand:
1)De la ce vârstă aveţi tenul gras (seboreic)? De cind ma tin minte
2) Tenul este gras pe toată suprafaţa lui (a feţei) sau doar în anumite arii? In special zona T, desi in pubertate aveam cosuri numai pe frunte, acum le am in special pe obraji si barbie
3) După ce vă spălaţi pe faţă, la cât timp tenul redevine gras? Daca ma spal cu o solutie buna, cam in 2-3 ore
4)Sunteţi genul de persoană care transpiră excesiv în zona facială? Nu
5)Sunteţi intolerantă la căldură, dar la frig? La caldura transpir mai mult dar nu in mod excesiv, la frig mi se inroseste toata fata
6) Când faceţi efort sau când vă suprasolicitaţi mental, tenul se îngraşă mai mult sau producţia de sebum nu este influenţată de aceşti 2 parametrii? Nu am observat vreo legatura pina acum
7) Suferiţi în prezent de vreo infecţie internă (virală sau bacteriană)? Nu
8) Aveţi obiceiul de a pune mâna frecvent pe faţă? De a vă extrage comedoanele, de a vă extrage conţinutul coşurilor??? Aoleu, intotdeauna "le dau cheioan" la puncte negre sau cosuri
-9)Înainte de menstruaţie tenul vi se îngraşă mai mult, aveţi erupţii cutanate mai accentuate? In mod ciudat, cam la 1-2 sapt dupa ciclu imi apar mai multe
10) Unde aveţi leziunile acneiforme, pe frunte, bărbie, pomeţi, tâmple etc.? Sunt grupate sau disipate? Pe barbier si pometi, unoeri imi apar unele mici pe nas, mai mult disipate as zice
11)Coexistă cu comedoanele sau aveţi porţiuni de ten unde există numai comedoane/numai coşuri? Pai pe barbie sunt si camedoane si cosuri, pe nas pcte negre, si pe pometi numai cosuri
12) Porii dilataţi sunt mari şi foarte vizibili? V-au "apărut" pur şi simplu sau au devenit dilataţi după vindecarea unor coşuri/comedoane, care s-au format în acea zonă? V-au "apărut" după o extracţie de comedon/conţinut al unui coş? Porii dilatati nu sunt ff vezibili, insa mai demult nu ii aveam
13)Coşurile sunt indurate (tari), roşii fără "cap sau sunt relativ normale şi cu "cap" alb???Pe barbie imi apar mai mult cosuri pe sub piele, cam dureroase, in rest sunt destul de micute si fara cap alb, gen pete rosii sensibile la atingere
14) După ce se vindecă un coş pe acea porţiune de piele vă rămân macule (pete hiperpigmentare)? La cât timp dispar (cu aproximaţie)? Da raman urme care trec ff greu, mai mult de 1 luna unoeri
15) Aveţi momente când după o stare irascibilă aveţi erupţii faciale sau vă dor cele existente? Nu
16) Când vi se agravează acneea, iarna sau vara? Când vi se ameliorează? Nu am observat in mod deosebit vreo legatura
17) Vă bronzaţi relativ rapid???...pe corp dar pe faţă? Daaa, ma bronzez imedita daca nu folosesc crema cu SPF, pe fata ma ard imediat fiind tenul mai sensibil
18) Pe pielea bronzată erupţiile se vindecă sau se agravează? Nu am observat vreo legatura in acest sens
19) Aţi folosit vreodată vreun preparat (unguent, cremă, emulsie, loţiune etc.) cu proprietăţi antibiotice? Dacă da, a avut vreun efect pozitiv?Unguente: Triderm(ma ajuta cu alergia), Mibazon pt cosuri(nu este prea eficient), Nistatina(tot fara folos)
20) Coşurile sunt simple coşuri (micuţe), sau iau şi formă nodulară, chistulată, conglobată etc.? Mai mult relativ mici, pe barbie sunt dureroase si pe sub piele

Sper ca aceasta "epopee" sa poata aduce ceva lumina cazului meu, ca de fiecare data as dori sa va multumesc anticipat, si daca mai aveti alte intrebari va rog sa nu ezitati a mi le adresa.
Va doresc o seara placuta in continuare si numai bine!
Cu respect,
Vladlena
0
08-12-2009, ora 21:59
Bună seara,

Îmi cer scuze pentru răspunsul tardiv; sincer, am uitat să vă răspund (am citit răspunsul dvs., dar am avut ceva urgent de făcut, şi...iertaţi-mă).

Seboreea dvs. se datorează captării excesive de dihidrotestosteron la nivelul foliculului pilosebaceu; tulburarea keratinizării epidermei, cu afectarea canalului pilosebaceu, acumularea de depozite sebacee şi keratinizate, determină obstrucţia (colmatarea, blocarea) şi atrofia foliculilor, cu formarea de comedoane şi leziuni acneiforme.
La dvs. există şi un dezechilibru al raportului estrogeni-progesteron, ceea ce duce la producerea de erupţii sau agravarea acestora după menstruaţie, cum bine aţi şi precizat.

CONCLUZIE: Cauzele erupţiilor dvs. şi a seboreei sunt:
- Hipersensibilitatea foliculului polisebaceu la acţiunea DHT-ului;
- Tulburarea de keratinizare a epidermei (această tulburare este foarte comună la puberi şi persoane cu vârsta de până la 26-29 de ani);
- Hipersensibilitatea/alergia/intoleranţa alimentară, care vă determină episoade de alergodermie recurentă.

RECOMANDĂRI/SUGESTII PT. ÎNGRIJIREA TENULUI:

- Apa de trandafiri curăţă şi tonifică pielea şi ajută şa disparişia acneei. Răcoreşte pielea, având efect astringent (reduce secreţia excesivă de sebum), ajută la refacerea pielii şi reduce porii;
- Uleiurile esenţiale de ienupăr, geraniu şi chiparos au proprietăţi astringente, echilibrate şi calmante. reglează producţia de sebum, exfoliază gentil pielea şi reduc hiperkeratinizarea (în special uleiul de geraniu); se folosesc numai diluate confom prospectului aferent acestora;
- Grăsimile poli-nesaturate omega 3 (GLA şi ALA - acizii gama-linoleic şi afla-linoleic) sunt foarte benefice pentru piele; au capacitatea să reducă captarea DHT-ului cutanat şi hipersensibilitatea foliculului pilosebaceu prin inhibiţia covertirii T în DHT la nivel epidermal (T - 5AR- DHT);
- Clearogenul este foarte eficient pentru reducerea sebumului, dar utiizat corect;
- Skinorenul este şi el deosebit de eficient, dar are efecte vizibile în minim 6 săptămâni, maxim 6 luni - inhibă producerea de comedoane negre şi albe;
- Retin-a-ul este foarte eficace pentru reglarea keratinizării epidermei, dar la începutul tratamentului exacerbează leziunile acneice;
- Apa minerală conferă fermitate pielii şi reduce sebumul pentru un interval de timp de minim 4 ore;
- Cremele matifiante de la Bioderma, Ivatherm, RoC etc. sunt eficiente, dar nu elimină cauza principală, au efect strict în perioada utilizării;

Homeopatia vă poate ajuta foarte mult. Preparatele precum Eugenia jambosa, Arnica Montana şi Selenium met., vă pot ajuta foarte mult, dar cu condiţia ca ele să vă fie prescrise de medicul homeopat, care în urma consultului vă poate realiza o schemă terapeutică personalizată, în care să specifice clar frecvenţa utilizării, diluaţiile, modul de administrare, intervalul de timp etc.

În ceea ce priveşte sensibilitatea dvs. alimentară, vă recomand să faceţi o verificare la domiciliu. Încercaţi prin eliminare să evitaţi alimentele suspectate rând pe rând, până la 3 săptămâni fiecare. dacă erupţiile dispar în timp ce eliminaţi un aliment, faceţi o verificare introducându-l din nou în mesele zilnice, în dietă. Dacă erupţiile reapar, încetaţi să-l mai consumaţi. Repetaţi verificarea/încercarea de două ori. Acest procedeu este important pentru diagnosticarea la domiciliu a alergiei alimentare/sensibilităţii alimentare/intoleranţei. Îmbunătăţindu-vă digestia şi imunitatea vă veţi rări sau elimina complet acele erupţii produse de sensibilitatea/alergia sau intoleranţa alimentară, sau datorită digestiei defectuoase.

P.S. Şi eu am tenul gras; mă chinui să-l "educ" să nu mai secrete atât de mult sebum. Am reuşit parţial, dar în 2 ani...

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică ;)

Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
13-02-2010, ora 11:41
adinusha
Nu este medic/terapeut
adinusha
Buna ziua, ma numesc Adina si am 24 de ani.

Acum 10 ani mi s-a administrat un vaccin cu Imunostimulent si Stafilococ Auriu ( pt un furuncul si 2 puncte negre). Dupa acest autovaccin a inceput calvarul: mi-a erupt toata fata si s-au format canale subterane cu seboree. Daca puneai mana intr-o parte sa ma demachez se spargeau canalele in 5 locuri. Copii strigau dupa mine : sida :(

NU stiu cum sincer..dar am scapat de acnee ( am incercat prea toate tratamentele posibile: lumina polarizanta zilnic, creme de la apicola, california fitness...skinoren...toata farmacia).

Nu-mi plang de mila...nu de asta v-am scris. Problema mea este ca am ramas cu cicatrici profunde. Pt ele am facut sedinte cu zapada carbonica, peeling cu laser la chirurg plastician ( a fost un esec total ), si acum fact pellinguri cu TCA 50% tot la chirurg plastician.

Dupa 10 ani de tratamente sunt mai bine dar am in urma peelinurilor cu TCA am ramas cu pete albe pe obrazul stang si cateva maronii. Pot scape de ele? Sa continui cu aceste pellinguri?
Mama ( care se invinovateste ca m-a dus la doctor si ca a iesit ce a iesit) mi-a zis de Derma Wand. Credeti ca are efect pentru cicatrici?

La capitolul creme am folosit si Contractubex si NeoStrata cu acid glicolic.

Ce variante de tratament mai am ? ce pot sa fac sa scap de ele? nu e scopul meu major in vaiata dar deranjeaza enorm sa aud pe cineva " uita-te la fata lu aia" sau copii " de ce nu mergi la doctor sa iti dea injectie si te face bine :D ".

Va multumesc si imi cer scuze dc am scris prea multe detalii.
0
22-02-2010, ora 02:55
Stimată d-nă/d-ră,

Îmi pare foarte rău că aţi trecut printr-un astfel de calvar, dar...tot răul se direcţionează către bine, pentru că binele învinge întotdeauna (şi în viaţa reală, nu numai în basme!).
Nu luaţi în seamă maliţiozitatea celorlalţi. Iertaţi-i din tot sufletul şi rugaţi-vă la Dumnezeu pentru ei. Sunt nişte oameni privaţi de educaţie, o educaţie care poate să cultive iubire necondiţionată pentru semeni. Nu are nimeni dreptul să-şi jignească semenul, dar are dreptul să-l vadă, să-l asculte, să-l înţeleagă şi să încerce să-l ajute, printre altele. Totuşi, în agitaţia monumentală din ziua de azi, noi oamenii, suntem predispuşi să acţionăm şi negativ. Important este să regretăm ce-am făcut negativ şi să încercăm să reparăm ce poate fi reparat, inclusiv inima rănită a unui om.
În altă ordine de idei, pentru problemele dvs. cutanate există foarte multe potenţiale remedii, dar cel mai indicat este laserul Fraxel. Este relativ costisitor, dar în câteva şedinţe, pielea, chiar foarte afectată, se regenerează în profunzime (în anumite procentaje) şi capată o culoare uniformizată.
Renunţaţi la peeling-uri, nu sunt eficace pentru dvs. După cum bine aţi precizat, v-au produs discoloraţii (pete leucodermice) şi hiperpigmentaţii (pete melasmice), adică discromii.
Derma Wand nu vă poate ajuta, nici pe departe, dar dacă doriţi să-l puneţi la încercare, sunteţi liberă să o faceţi.

Vă rog să o contactaţi pe d-na dermatolog Mihaela Leventer, pentru a beneficia de mai multe detalii. Dânsa este cea care a introdus în România acel laser despre care v-am relatat. Vă scriu mai jos toate datele de contact.
-
DR. MIHAELA LEVENTER - Medic dermatolog
CLINICA DERMASTYLE
Str. Sevastopol nr. 13-17, sector 1, Bucureşti Centrul Diplomat, et. 1, apt. 204
Telefon: (021) 310 65 07;
Fax: (021) 310 65 08;
Mobil: 0722 363 577
Programari: luni - vineri 14.00 - 19.00
Mail : contact@dermastyle.ro
www.dermastyle.ro
-

" Va multumesc si imi cer scuze dc am scris prea multe detalii. "
- Eu vă mulţumesc, pentru curajul de a vă exprima şi de a cere ajutor.

Dumnezeu să vă ajute şi să vă binecuvânteze cu tot ce aveţi nevoie. Toate cele bune şi multă sănătate :)

Mister NICK;)
0
22-02-2010, ora 09:46
adinusha
Nu este medic/terapeut
adinusha
Va multumesc frumos pentru indicatii mi-au fost de mare ajutor.

Pe doamna doctor Mihaela Leventer o urmaresc de multa vreme la TV. Desi nu o cunosc personal imi place de dumneaei "ca om". Este modesta, de o sincera calda si mai ales un bun profesionist.

As fi mers de ani buni la dumneaei dar din nefericire are cabinetul la Bucuresti iar eu sunt din Timisoara (si am crezut ca pot trata problema local). Cel mai probabil ma voi programa pt toamna viitoare. O sa va anunt care sunt rezultatele :D

CE NU TE DOBOARA TE FACE MAI PUTERNIC - Multumesc lui Dumnezeu sunt foarte bine si am invatat sa muncesc si sa ma autodepasesc din toate punctele de vedere: mental, job-uri...si fizic...da...si fizic...ideea e ca se poate orice ( cu munca logic ) si acum imi este destul de bine in pielea mea. Fiecare om are ceva frumos in el.

Va doresc sa aveti parte numai de bine, multa sanatate, iubire si impliniri pe toate planurile vietii. Frumoase cuvinte...multumesc :) Ma bucur cand descopar ca mai exista oameni profunzi.
0
24-02-2010, ora 00:17
Stimată d-nă/d-ră,

Vă înţeleg "greutatea" de a ajunge în Bucureşti. Totuşi, până în toamnă, puteţi să mergeţi la un consult la d-nul doctor Gheorghe Jurj (medic primar medicină generală, cu competenţe foarte mari în homeopatie). Vă poate ajuta cu un tratament homeopatic (există remedii homeopate, care au capacitatea să reducă foarte mult cicatricile atrofice, ceea ce v-ar putea avantaja şi mai mult). Gândiţi-vă şi faceţi aşa cum vă spune inima sau...mintea.

Date de contact:
Dr. Gheorghe Jurj
Str. Traian Vuia Nr. 21 A
Timişoara, Timiş, 300211
+40 256 486 670
+40 256 486 670

Mulţumesc pentru cuvintele frumoase. Toate cele bune şi...iubire profundă :)
P.S. Am încercat să vă ajut cu toată plăcerea, sper să fii reuşit. Vă pup!

Cu respect şi simpatie,
Mr. Nick;)
0
09-05-2010, ora 21:30
iulia 016
Nu este medic/terapeut
iulia 016
Buna seara !
Am si eu o mare problema legata de acnee si pete pe fata !
Si va scriu pe acest forum in speranta ca Mr. Nick imi veti putea raspunde cat mai repde posibil.
Petele de pe fata sunt ramase in urma stoarcerii cosurilor, le am de vro 2 luni si deja sunt disperata nu stiu ce creme sa mai incerc.. am folosit : Flucinolon, Brevoxyl, Baneocin, CICAPLAST de la Roche Posay.. dar rezultate zero ! Acum 2 zile mi-am cumparat crema de la HERBAGEN cu extract de melc dar inca nu va pot spune nici o reactie pt ca o folosesc doar de 2 zile.
Revenind si la problema legata de cosuri, acestea in ult 2 spat mi-au aparut extraordinar de multe !
Daca mi-ati da cateva sfaturi, mi-ar fi de mare folos !
Va multumesc mult !
Voi vizita in fiecare zi seitu sa vad daca mi-ati raspuns !
0
10-05-2010, ora 20:53
iulia 016
Nu este medic/terapeut
iulia 016
Buna seara spun dinou..!
Va rog din suflet sa-mi raspundeti cat mai repde fiindac nu stiu ce sa mai fac !
Am mai lasat un mesaj dar vad ca degeaba...va rog mult sa-mi rapsundeti si mie..
O sa vizitez zilnic seitu sa vad daca mi-ati raspuns !
Va multumesc mult !
0
20-05-2010, ora 18:02
Hristos s-a înălţat!

Stimată d-ră/d-nă Iulia, leziunile acneice nu se ating/manevrează niciodată cu scopul de a le stoarce. Stoarcerea măreşte riscul de producere a unei suprainfecţii, a unor cicatrici, şi bineînţeles, creşte şi durata de timp în care ar trebui să se atenueze sau să se vindece petele hiperpigmentare (discromiile) post-acneice.
În mod normal, petele hiperpigmentare post-acneice se vindecă în maxim 2 luni. Când procesul de vindecare se măreşte, pielea are nevoie de ajutor exogen (din exterior). În cazul dvs., un tratament de minim 8 săptămâni cu IKLEN, cremă pentru depigmentare, vă poate ajuta foarte mult (se aplică de 2 ori pe zi, dimineaţa şi seara, după curăţarea prealabilă a pielii).
.
Cea mai eficace cremă, des uzată pentru tratamente de depigmentare, este Meladerm de la Civant Skin Care, dar nu este disponibilă pe piaţa românească (o puteţi achiziţiona din USA -----------*
.

În ceea ce priveşte acneea, ar fi indicat să consultaţi un medic homeopat, care să vă investigeze profund. Acneea poate fi tratată doar dacă i se suprimă cauza/cauzele. Cauzele sunt sau pot fi multiple - de la tulburări de digestie şi excreţie până la deficienţe nutriţionale, intoxicaţii latente, hipersensibilitate pilo-sebaceică pe fond de dezechilibru hormonal şi seboree.
Un tratament eficient este sistemul de îngrijire Clearogen (are efecte pozitive în 95% din cazuri). Folosit timp de mai multe luni, Clearogen posedă calitatea de reduce metabolizarea DHT-ului (stimulul hormonal selectiv al secreţiei de sebum) şi de a inhiba flora bacteriană patogenă (dacă veţi dori să-l utilizaţi, vă rog să citiţi cu atenţie instrucţiunile), ceea ce determină echilibrare epidermică (echilibrarea este dependentă de suprimarea cauzei hormonalo-infecţioase) :)

.
Alimentaţia dvs. NU trebuie să includă următoarele alimente:
- lapte şi derivate din lapte;
- zahăr (înlocuiţi-l cu miere de manuka);
- ciocolată şi produse din cacao;
- uleiuri hidrogenate (parţial sau total);
- făină albă;
- ouă;
- produse prăjite sau afumate.
.
Toate alimentele de mai sus au capacitatea de a încetini procesul de purificare al organismului (încetinesc detoxifierea) şi, prin intermediul acestei încetiniri, predispun organismul la detoxifieri prin piele.

_
Cam atât :)
Aveţi grijă de dvs. Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Însănătoşire grabnică.

Mister Nick ;)

P.S. - Îmi cer iertare pentru răspunsul tardiv. Am fost foarte ocupat şi, pe deasupra, sunt şi bolnav. Mulţumesc pentru înţelegere :)

(*modificat de administrator)
0
21-05-2010, ora 11:59
iulia 016
Nu este medic/terapeut
iulia 016
Va multumesc nespus de mult, domnule Mr Nick.
Chiar azi ma voi duce la farmacie pentru a cumpara unguentul IKLEN !
Am sa mai revin pe seite sa va comunic rezultatele.
De altfel vroiam sa va mai spun ca in ult saptamani am folosit Zinerit pentru cosuri si Eritromincina si pot spune ca au avut un efect destul de bun.
Va multumesc inca odata !
Va doresc si eu de altfel : Insanatosire grabnica !
0
23-05-2010, ora 01:04
:-) Cu multă plăcere am încercat să vă ajut, d-ră/d-nă Iulia ;)
Aveţi multă grijă de integralitatea dvs., de triada multifuncţională (trup-minte-suflet), aşa cum îmi place mie să spun.
Mulţumesc mult pentru urare. Dumnezeu să vă binecuvânteze.

P.S. - Zineryt este un produs foarte bun, dar efectele sale benefice nu se evidenţiază la toate persoanele care-l uzează. Dvs. sunteţi o persoană norocoasă (produsul este compatibil cu cauza care vă produce acneea).
P.P.S. - Iklen, cremă depigmentantă, se găseşte destul de greu. Dacă întâmpinaţi greutate în a-l achiziţiona, vă rog să încercaţi să-l procuraţi de pe portalul efarma.ro (prin comandă on-line).
0
06-09-2010, ora 11:08
Catalin18
Nu este medic/terapeut
Catalin18
Salut Mr.nick am 18 ani si de vreo 7-8 luni ma lupt cu acneea, mia treqt in mare parte dar akm au ramas niste pete si cicatrici daca imi poti recomanda un tratament si mai am puncte negre prin zona gurii. Ast msg Dumneavoastra. Va multumesc anticipat !
0
22-09-2010, ora 11:07
Jolye
Nu este medic/terapeut
Jolye
Buna ziua,

Stie cineva unde se mai gaseste crema brevoxyl ?
0
08-10-2010, ora 06:42
Stimate d-rule/d-nule Cătălin18,

Vă rog să-mi daţi mai multe detalii privitoare la cicatricile şi petele post-acneice (ce tip de cicatrici aveţi şi unde sunt situate (cu lipsă de ţesut sau cu exces de ţesut?) şi ce tip de pete aveţi şi unde sunt situate (pete roşii, maro închis etc., regulate sau neregulate?).
Aştept răspunsul dvs.!

Toate cele bune şi Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Cu respect,
Nick
0
08-10-2010, ora 06:45
Stimată d-ră/d-nă Jolye,

Momentan produsul nu se află în stocul majorităţii farmaciilor din România. Nu cunosc motivul, cu toate că-l intuiesc, dar vă rog să vă recontactaţi medicul dermatolog, pentru a-l informa cu privire la acest inconvenient.
Medicul, cel mai probabil, vă va prescrie un alt produs cu acţiune terapeutică similară, sau vă va ajuta să vă procuraţi produsul antiacneic recomandat iniţial.

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu respect,
Nick
0
11-12-2010, ora 22:41
iulia 016
Nu este medic/terapeut
iulia 016
Domnule Mr. Nick,
Am o intrebare daca ma puteti ajuta :)...
Mai mi-au ramas cateva puncte de garsime sub piele, dar eu zic ca sunt datorita fondului de ten pentru ca il folosesc zilnic...
Fondul de ten agraveaza pielea ?
0
25-12-2010, ora 13:08
Sărut mâna!

Iulia 016, deşi majoritatea fondurilor de ten nu sunt comedogene, ci sunt non-comedogene, ele au abilitatea să denatureze foarte mult respiraţia epidermei, în special, în unele cazuri ajungându-se până la dezechilibrarea procesului natural de exfoliere şi la tulburarea procesului fiziologic de keratinizare.
Punctele de grăsime denotă afectarea metabolismului pielii!
_
NU mai folosiţi fond de ten, pentru că dăunează grav pielii (ştiu că pare de necrezut ce am scris, dar este adevărat).
Consultaţi un medic dermato-estetician, pentru a beneficia de ajutor profesional.
_

Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Crăciun fericit :)
Cu respect,
Nick
0
28-12-2010, ora 23:41
iulia 016
Nu este medic/terapeut
iulia 016
Multumesc mult pentru sfat !
La multi ani !
Si un an nou mai bun !
0
01-01-2011, ora 16:37
Sărut mâna!

Cu multă plăcere v-am răspuns, d-ră/d-nă Iulia 016.
Toate cele bune vă doresc. La mulţi ani!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
_
Cu respect şi iubire creştină,
Nick
0
03-05-2011, ora 18:44
airam maria
Nu este medic/terapeut
airam maria
Buna seara Mr. Nick
V-am citit cateva din postarile dumneavostra si mi se par incredibile sfaturile pe care le oferiti. Datorita increderii pe care am capatat-o citindu-va gandurile bune mi-am facut curaj sa va cer si eu ajutorul in legatura cu o problema cu care ma confrunt de cateva luni.Am 22 de ani, si de ceva timp ma simt foarte obosita( psihic si fizic). Am incercat sa iau tot felul de vitamine( Vitamax, Supradyn, etc), dar nu au niciun efect. Efectiv mi-a pierit cheful de orice, e ca si cand o lene acuta s-ar fi napustit asupra mea: nu am chef sa vorbesc, sau sa-mi fac treaba bine, nu ma pot concentra sa-mi realizez sarcinile asa cum trebuie. Mi se pare ca fiecare zi trece doar ca sa vina alta in locul ei, mi se pare pur si simplu ca mi-am pierdut bucuria de a mai trai viata la maximum :(
Si plus de asta, zilnic intampin dureri de stomac, care am ajuns la concluzia ca exista din cauza stresului si a sistemului nervos, si nu mai suport sa intampin aceleasi probleme zi de zi. Credeti ca ati putea va rog sa ma ajutati?:(
0
23-05-2011, ora 05:49
Hristos a înviat!
Stimată dră/dnă Airam Maria, simptomatologia dv. este destul de complexă. Ea denotă o afectare psihică minoră spre moderată, afectare care vă destabilizează şi comportamentul fizico-organic. Ba, mai mult, aveţi chiar şi manifestări psihosomatice la nivel gastro-duodenal.
Ar fi indicat să consultaţi un medic internist, pentru a fi examinată în mod amănunţit, pentru a vi se recomanda un set de analize medicale serologice, microbiologice şi imagistice (hemoleucograma cu formula leucocitară, Hb, Ht, indici şi reticulocite, ionograma, glicemia, câţiva markeri hormonali (TSH, Cortisol seric, Insulina, etc.), transaminazele (GPT/ALAT/ALT/GOT/ASAT/AST), creatinina serică şi clearance-ul ei, LDH-ul (lactatdehidrogenaza), VSH-ul, Sideremia, Colesterol HDL şi LDL, hemocultura, coprocultura şi urocultura etc. + o ecografie abdominală şi o endoscopie digestivă superioară, dacă se va impune) şi pentru a primi un tratament corespunzător.
În altă ordine de idei, tratamentul naturist propus în rândurile de mai jos, vă poate face mult bine, însă vă rog să vi-l administraţi doar după ce obţineţi acordul medicului dv. curant.

❶ DEPREXIL. Deprexil este un supliment ortomolecular bogat în substante antioxidante, special selecţionate şi dozate, astfel încât ele să aibă o acţiune sinergică de echilibrare a psihicului. El se administrează de 2 ori pe zi, dimineaţa şi la prânz (la prânz trebuie luat până în maxim ora 16), după micul dejun şi masa de prânz, cu multă apă (prin multă apă mă refer la minim 100 ml de apă), timp de minim 3 luni de zile, maxim 6 luni, pe an (producătorul recomandă şi 3 capsule pe zi, dar uită să specifice în prospectul suplimentului, că cea de-a 3-a capsulă poate să producă insomnie, la foarte multe persoane, în cazul în care se administrează după ora 16).
Pentru a înregistra rezultate benefice ar fi indicat să aveţi o dietă alimentară bogată in banane, salată verde, pâine integrală veritabilă, carne de curcan, ulei de măsline extra-virgin şi peşte.
Acest preparat ortomolecular vă va regla sistemul nervos central!
----------*

❷ EXTRACT DIN MUGURI DE SMOCHIN. Câte 30-50 de picături, diluate în puţină apă, administrate de 2 ori pe zi, dimineaţa şi seara, cu 30 de minute înainte de micul dejun şi cină. Acest preparat gemoterapic vă va echilibra sistemul nervos vegetativ, eliberându-vă de manifestările psihosomatice de la nivelul stomacului, printre altele.
----------*

❸ SUPER MULTIVITAMINE, MINERALE ŞI NUTRIENŢI. 1 tabletă în timpul micului dejun şi 1 tabletă în timpul mesei de seară.
----------*
_

ATENȚIE! 
Recomandările/Sugestiile făcute sunt orientative, ele nereprezentând o prescripţie medicală! Pentru a primi o schemă terapeutică individualizată, în vederea ameliorării sau tratării condiţiei medicale de care suferiţi, vă rog să consultaţi medicul specialist. 
NU folosiţi informaţiile prezentate în acest mesaj, în scopul diagnosticării, a tratării unor probleme de sănătate sau a înlocuirii medicaţiei prescrise de către personalul medical autorizat. 
NU vă administraţi niciun medicament/supliment alimentar fără a primi acordul medicului dv. curant (Un medicament nu este un produs ca oricare altul; utilizarea lui în terapeutică, deşi benefică, nu este lipsită de pericol, fapt pentru care, înainte de a vă administra vreun medicament anume, aveţi nevoie de examinare medicală, de diagnosticare şi de prescripţie). Şi eu supliment nutritiv/preparat naturist are nevoie de aviz medical pentru a fi administrat!
Administrarea din proprie iniţiativă, după ureche, vă poate expune la riscul major de a experimennta efecte adverse grave, uneori chiar mortale. 
_

Consultaţi medicul!
Însănătoşire grabnică :)

(*modificat de administrator)
0
23-05-2011, ora 05:59
Post Scriptum - Faceţi tot posibilul să aveţi un regim de viaţă echilibrat, ţinând cont de trilogia funcţională esenţială pentru supravieţuirea trupului şi a sufletului - funcţia fizică (aveţi grijă de trupul dvs., folosindu-l în scopuri pozitive), funcţia mentalo-psihică (aveţi grijă de gândirea şi sentimentele / emoţiile dvs., menţinându-le cât mai mult pe lungimea de undă a pozitivismului) şi funcţia spirituală (aveţi grijă ca gândurile, cuvintele şi faptele dvs. să nu vă îndepărteze de Dumnezeu, ci să vă apropie) şi cultivaţi-vă zilnic voinţa de a vă ajuta semenii aflaţi în diferite necesităţi, după putinţa dvs., chiar şi doar cu un zâmbet, o mângâiere, un cuvânt, o rugăciune sau o cană cu apă.
0
06-09-2011, ora 21:24
enead
Nu este medic/terapeut
enead
Salut Nick.
Sunt Dragos, am 42 de ani si as vrea sa-ti cer sfatul. De aproape 10 ani am o dereglare a comportamentului stafilococului epidermidis in sensul ca se manifesta prin pustule albicioase in general la radacina firelor de par de pe fata dar apar si in cap sau pe partea superioara a corpului. Cele mai multe probleme sunt atunci cand apar pe fata deoarece sunt inestetice si lasa urme mai mari sau mai mici dupa videcare - niste gauri de fapt - (aceste basici albe pot fi confundate foarte usor cu niste cosuri, adica acnee.. dar nu cred ca este asta). Am fost la Institutul Cantacuzino si am facut o antibiograma si mi-a iesit clar ca am stafilococ alb coaguleaza negativ. Am facut 2 serii de tratamente prelungite cu un autovaccinul care mi s-a preparat dupa ce mi-au fost recoltate probe. In paralel cu autovaccinul am facut si vaccin cu Cantastin dar toate acestea nu au avut nici un efect. Am fost si in audienta la directorul general al acestui institut care mi-a zis ca acest stafilococ alb (epidermidis) este comun tuturor si ca autovaccinul pe care l-am facut nu prea raspunde pozitiv in acest caz si nu elimina stafilococul (de fapt am inteles ca acest stafilococ nici nu poate fi eliminat el fiind propriu tuturor oamenilor) Deja pot spune ca fenomenul este cronic si am cam epuizat orice tratament cu antibiotice (am luat la un moment dat niste antibiotice tratament incrucisat dar am am renuntat la antibiotice de cativa ani deoarece nu eliminau definitiv tulpina stafilococului). Am luat si miere de Manuka +22 si putin timp parca s-a ameliorat, apoi au revenit aparitia punctelor albe seboreice. Nu mananc gras dar imi place ciocolata pe care o mananc in cantitati firesti fara sa ma abtin. Stafilococul alb coaguleaza negativ pe care il am se manifesta prin eruptii mai puterice sau mai slabe urmate de perioade de regres in care cred ca aproape m-am vindecat. Cu toate astea totusi nu reusesc sa echilibrez ceva in mine si sa normalizez modul de manifestare al acestui stafilococ. Spargerea cu un ac fin a punctelor si eliminarea lichidului alb de la radacina firului de par poate calma uneori imediat efectele. Daca nu elimin acest lichid din aceste cosuri inestetice ele se maresc si lasa gauri si mai mari pe fata. Daca insa le elimin am constatat ca pielea se reface mai repede si semnele sunt mult mai mici care raman pe fata. Cu cat acest lichid alb sta mai mult intr-un cos cu atat mai mult sapa in pielea fetei lasand gauri dupa vindecare. In masura in care poti da-mi te rog da-mi un sfat. Multumesc.
0
29-09-2011, ora 00:48
Salve!
Stimate dle Enead (Dragoş), mult prea celebrul Stafilococcus epidermidis este o specie de stafilococc care populează în mod normal pielea umană, fiind o bacterie comensuală, saprofită, fără nocivitate, dar, din păcate, în anumite circumstanţe, în special a celei de natură imunologică compromisă, ea devine patogenă.
Problema dv. produsă de acest stafilococc se numeşte FOLICULITĂ!
Dacă aş fi în locul dv. aş lua următorul tratament, cu avizul medicului, evident:
❶ Ulei de oregano sălbatic, administrat atât intern cât şi extern, timp de 3 luni, zilnic, astfel:
Intern - 5 picături de 3-5 ori pe zi (Se dizolvă într-o linguriţă cu puţină miere; se ţine scurt timp în gură, după care se înghite. Imediat după înghiţire, se respiră adânc pe gură de câteva ori, pentru a inspira vaporii de Oregano);
-*
Extern - Se aplică câteva picături de Oregano, o dată pe zi, dimineaţa, după spălarea pielii cu un săpun dermatologic cu ph de 5, 5, pe pielea afectată şi în vecinătatea ei, pe suprafaţa epidermică de lângă ea, şi se masează gentil zona afectată până la absorbţia în piele.
❷ Argint coloidal DrJuice 20 ppm, administrat doar extern, timp de 3 luni de zile, zilnic, pulverizat seara, înainte de culcare, pe pielea afectată.
Argintul coloidal natural este cel mai puternic agent antibacterian, antiviral şi antifungic cunoscut de către ştiinţa din zilele noastre, el putând în doar câteva minute, in vivo şi in vitro, să distrugă peste 650 de germeni patogeni, pe când cel mai puternic antibiotic sintetic nu reuşeşte să distrugă decât maxim 10 agenţi patogeni.
-* Argintul coloidal DrJuice este unul dintre cele mai sigure produse de acest gen de pe piaţă (şi eu l-am încercat!), el fiind produs în colaborare cu Institutul de Cercetări Nanotehnologice Bay din Miskolc, Ungaria, care realizează şi verificarea calităţii produsului (produsul are notificarea Ministerul Sănătăţii seria AC nr. 0386/11.06.2009, altfel nu vi l-aş fi sugerat niciodată!).
Folosiţi-l doar dacă nu aveţi alergie la metale!
_

Consultaţi un medic dermatolog.
Însănătoşire grabnică!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Toate cele bune,
Mr. Nick

(*modificat de admin)
0
29-09-2011, ora 21:00
enead
Nu este medic/terapeut
enead
Multumesc mult Nick pentru sfaturi. Am comandat deja Uleiul de Oregano salbatic de la ProvitaNutrition si crema aia Kerato Liz pentru cicatrici. O intrebare insa... De ce sa nu ma dau pe fata cu ulei de oregano seara dupa curatarea fetei? Stiu ca noaptea pielea accepta muuult mai bine orice crema decat dimineata. Stii unde gasesc Argint coloidal DrJuice 20 ppm? Parca nu as incerca ambele in acelasi timp si uleiul de oregano si argintul coloidal. N-ar fi suficient sa incep cu uleiul de oregano si daca nu da rezultate sa aplic peste ceva vreme si argintul coloidal? ma gandesc sa nu fie prea mult ambele... Poate gresesc. Da-mi un sfat te rog. Multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns
65 comentarii 1 23 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar coșurile (acneea)?
  • Antioxidanții din struguri eficienți împotriva acneei
  • MIT: Ciocolata cauzează acnee
  • Cum scapi de punctele negre
  • Fototermoliza selectivă, cel mai nou tratament împotriva acneei
  • Vaccin contra acneei aflat în perioada de testare
  • Cercetătorii suedezi au descoperit de ce acneea este atât de rezistentă la tratament
  • Tratamentul modern al acneei - soluții eficiente
  • Vaccinul pentru cosuri (autovaccin acnee)
  •