Tratament naturist pentru acneea hormonala
Buna ziua.De 10 ani ma confrunt cu o acnee groaznică. Am incercat multe tratamente însă cu rezultate de moment.Cauza acneei mele ar fi o dereglare hormonala: progesteron si testosteron liber măriți. Cum aș putea trata această boală cu ajutorul tratamentelor homeopate/naturiste?
2 comentarii
Terapia bowen este o terapie holistica care ajuta corpul si in acest caz. Marturii in acest sens puteti vedea pe ---------*. Terapeuti veti gasi tot acolo.
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Salut,
Ma confrunt si eu cu aceeasi problema de ani de zile.
De 6 luni am inceput un tramament de la medicul homeopat, tramentul e personalizat deci e in functie si de tine cum esti ca persoana si in functie de ce problema mai ai, trebuie sa mergi la un doctor ca sa iti dea tratamentul personalizat nevoilor tale.
Pot sa iti spun insa ca am luat si gemoderivate din muguri de nuc, ulm si cateva granule.
Pentru detoxifiere care are efecte foarte bune asupra tenului poti incerca seva de mesteacan, e naturala, cauta pe net ceva informatii si poate reusesti sa incerci, n-are ce sa iti faca rau, doar ca trebuie sa o folosesti cel putin o luna, e in jur de 15 lei o sticla si poti sa bei jumatate de cana dimineata pe stomacul go si jumatate de cana in a doua parte a zilei.
Multe bafta si sper sa iti rezolvi problema !
Ma confrunt si eu cu aceeasi problema de ani de zile.
De 6 luni am inceput un tramament de la medicul homeopat, tramentul e personalizat deci e in functie si de tine cum esti ca persoana si in functie de ce problema mai ai, trebuie sa mergi la un doctor ca sa iti dea tratamentul personalizat nevoilor tale.
Pot sa iti spun insa ca am luat si gemoderivate din muguri de nuc, ulm si cateva granule.
Pentru detoxifiere care are efecte foarte bune asupra tenului poti incerca seva de mesteacan, e naturala, cauta pe net ceva informatii si poate reusesti sa incerci, n-are ce sa iti faca rau, doar ca trebuie sa o folosesti cel putin o luna, e in jur de 15 lei o sticla si poti sa bei jumatate de cana dimineata pe stomacul go si jumatate de cana in a doua parte a zilei.
Multe bafta si sper sa iti rezolvi problema !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4437roaccutane - pro sau contra
- 6acnee poliforma- cer ajutor concret si vizibil
- 5cosurile, puncte negre - tratament
- 461Mibazonul, benefic sau nu?!
- 3Acneon - Imi recomandati acest produs ?!
- 4dureri ingrozitoare de sani
- 4acnee de toate felurile
- 2Acnee rozacee?
- 18Acneea - o mare problemă!
- 2acnee provocata de mercilon?
- 2acnee furuncul
- 6cum pot scapa de acnee?
- 0Bactroban Crema pentru stafilococi si acnee
- 2hormonal?
- 1extractul din samburii de grapefruit pt acnee
- 6Acnee care nu mai trece
- 2Acnee - ce as mai putea folosi?