Colon iritabil

Sufăr de colon iritabil de câțiva ani. La început (și mai târziu), aveam dureri suportabile, astfel că-mi puteam desfășura activitățile cotidiene (am fost profesor, acum sunt pensionar) în mod satisfăcător, fără prea mari probleme. De câtva timp, însă, durerile au devenit foarte puternice, aproape insuportabile. Dorm cam 3-4 ore pe noapte. În timpul zilei, durerile scad puțin în intensitate, dar cu apropierea serii se intensifică, chinuindu-mă uneori noaptea întreagă. Colonoscopia din 2017 a evidențiat: Colon iritabil. Boală hemoroidală. Anul trecut, în septembrie, când au început durerile mari, am fost din nou la gastroenterolog, care nu mi-a recomandat să repet colonoscopia, dar mi-a reconfirmat că am colon iritabil și m-a asigurat că nu e vorba despre cancer. Mă îngrijorează, însă, persistența și intensitatea durerilor, care nu cedează la spasmomen sau ibutin. În 31 ianuarie voi efectua o nouă colonoscopie. M-ar interesa să știu dacă mai sunt și alți bolnavi de colon iritabil cu asemenea dureri și dacă da, cu ce le tratează?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 25Hemoroizi?
- 2hemoroizi diagnosticati gresit
- 4colon iritabil?
- 4Colon iritabil - diaree
- 8Durere insuportabila si o mica umflatura
- 13Hemoroizi interni?
- 0Tratament pentru: Helicobacter pilory: balonare, gaze intestinale, colon iritabil?
- 1Poate fi vorba de colon iritabil ?
- 3Tromboflebita hemoroidala
- 1ileita sau boala crohn?
- 2Hemoroizi?
- 9tratament hemoroizi cu REVADA
- 6Durere in partea stanga sub coaste dupa mancare
- 5Colon iritabil/Boala Chron sau altceva mai grav?
- 18Cum am invins mitul Colonului iritabil
- 0Colon iritabil
- 2Colon iritabil?
- 4Hemoroizi trombozati
- 1Fisură anala sau altceva? Va rog un sfat!
- 2Inflamatie anala
Mai multe informații despre: Hemoroizi Colonul iritabil durere colon
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: