coloana sciatic
Buna seara,
De ceva vreme 3 - 4 ani am dureri foarte mari de la mijloc in jos, coborand (cred) pe nervul sciatic. Durerile se accentueaza noaptea neputand sa dorm mai mult de 1 - 2 ore pe o parte, cu o perna intre picioare. De prox. 1 luna ma doare foarte tare mana stanga de la cot in jos iar daca ating genunchiul de la piciorul stang sau sa ma sprin pe el am sentimentul de nerv atins (furnicaturi, usturimi) Acum 4 ani cand au inceput durerile de spate am mers la neurolog, am facut o radiografie care nu spunea prea multe... ba ca ar fi hernie de disc... ba ca nu, am facut si un tomograf imediat concluzia fiind ca nu e hernie. Acum o saptamana am facut Ketonal injectabil.. dar... nu prea si-a mai facut efectul.
Va rog ajutati-ma cu un sfat.
Cu mult respect Daniela Balan
De ceva vreme 3 - 4 ani am dureri foarte mari de la mijloc in jos, coborand (cred) pe nervul sciatic. Durerile se accentueaza noaptea neputand sa dorm mai mult de 1 - 2 ore pe o parte, cu o perna intre picioare. De prox. 1 luna ma doare foarte tare mana stanga de la cot in jos iar daca ating genunchiul de la piciorul stang sau sa ma sprin pe el am sentimentul de nerv atins (furnicaturi, usturimi) Acum 4 ani cand au inceput durerile de spate am mers la neurolog, am facut o radiografie care nu spunea prea multe... ba ca ar fi hernie de disc... ba ca nu, am facut si un tomograf imediat concluzia fiind ca nu e hernie. Acum o saptamana am facut Ketonal injectabil.. dar... nu prea si-a mai facut efectul.
Va rog ajutati-ma cu un sfat.
Cu mult respect Daniela Balan
2 comentarii
Creme Wild Tiger, alifia chinezeasca, crema de tataneasa, de arnica, Puterea Ursului, Fastum Gel etc. Cautati la plafar, vedeti ce vi se potriveste si ce antiinflamator va recomanda reumatologul. Mai cereti o a doua opinie.
Multumesc frumos,
Am tot incercat tot felul de unguente (alifia chinezeasca, puterea ursului, fastul gel)... cam fara efect.
Am tot incercat tot felul de unguente (alifia chinezeasca, puterea ursului, fastul gel)... cam fara efect.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Hernie de disc cu lombosciatica dreapta
- 3reumatologie si neurochirurgie
- 6protuzie discala, lombosciatica, stare degenerativa...23 ani
- 5este hernie de disc sau tot lombosciatica?
- 3bolnav la coloana
- 62lombosciatica - tratament fara rezultat
- 4lombosciatica
- 0lombosciatica acuta, hiperlordoza lombara
- 3lombosciatica?
- 0bunic de 80 ani diagnosticat cu lombosciatica
- 0Lombosciatita
- 0lombosciatica?
- 0Înotul în lombosciatică
- 0Ce poate fi?
- 1Lombosciatica
- 1Sciatica, discopatia lombara, Hernia de disc si artroza lombara.
- 1Sciatica, , , lombosciatica
Mai multe informații despre: Lombosciatica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: