Ce poate fi?
Buna ziua...
Sufar de lombosciatica de 2 luni si tot nu trece, am luat si tratament medicamentos dar degeaba..am fost consultata de un medic reumatolog..mi s a facut examen clinic..ridicarea picioarelor, manevra Laseque si cea contralateral negativ..nu ma doare la ridicarea acestora., reflexe osteotendinoase ok..achilian si rotulian...mers pe varf, calcaie ok..dar eu am mereu dureri lombare, mai ales pe fesa.am observat ca durerea se amplifica cand stau mai mult pe spate in pat cu genunchii flectati.stiam ca pozitia aceasta este ok pt coloana, dar la mine din contra si cand stau jos mai mult cu spatele aplecat in fata..la miscare se amelioreaza, mi se pare ciudat ca ex clinic nu evidentiaza mare lucru.ma gandeam sa fac si un RMN..in tot acest timp am facut kineto acasa.si acum fac fizioterapie si masaj..ce credeti ca poate fi?multumesc
Sufar de lombosciatica de 2 luni si tot nu trece, am luat si tratament medicamentos dar degeaba..am fost consultata de un medic reumatolog..mi s a facut examen clinic..ridicarea picioarelor, manevra Laseque si cea contralateral negativ..nu ma doare la ridicarea acestora., reflexe osteotendinoase ok..achilian si rotulian...mers pe varf, calcaie ok..dar eu am mereu dureri lombare, mai ales pe fesa.am observat ca durerea se amplifica cand stau mai mult pe spate in pat cu genunchii flectati.stiam ca pozitia aceasta este ok pt coloana, dar la mine din contra si cand stau jos mai mult cu spatele aplecat in fata..la miscare se amelioreaza, mi se pare ciudat ca ex clinic nu evidentiaza mare lucru.ma gandeam sa fac si un RMN..in tot acest timp am facut kineto acasa.si acum fac fizioterapie si masaj..ce credeti ca poate fi?multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Hernie de disc cu lombosciatica dreapta
- 3reumatologie si neurochirurgie
- 8Lombosciatica. Pot fi aceste dureri de la coloana?
- 5este hernie de disc sau tot lombosciatica?
- 0lombosciatica acuta, hiperlordoza lombara
- 3lombosciatica?
- 0bunic de 80 ani diagnosticat cu lombosciatica
- 2Probleme rinichi sau lombosciatica?
- 0Lombosciatita
- 5Artroza rotuliana incipienta + Lombosciatica
- 0lombosciatica?
- 2coloana sciatic
- 0Înotul în lombosciatică
- 7Hemangiom vertebral. Va rog un sfat.
- 1Lombosciatica
- 1Sciatica, discopatia lombara, Hernia de disc si artroza lombara.
- 4Lumbago cu sciatica la 14 ani
Mai multe informații despre: Lombosciatica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: