Probleme rinichi sau lombosciatica?
Buna ziua!
Am o mare nelamurire si daca puteti sa ma ajutati cu o parere v-as fi recunoscatoare!
Am o durere foarte mare in partea stanga intre rinichi si ovar, durerea radiaza in acea zona, durerile apar dimineata in somn si seara, tin cate 3 ore. Am fost la medicul urolog, mi s-a gasit nisip de 2-3mm. Am lut o luna Cystone, insa durerile au ramas la fel. Dupa o luna am mers iarasi la urolog si mi s-a pus diagnosticul de lombosciatica, mi s-a spus ca acele dureri nu sunt de la rinichi pt ca acesta nu este inflamat. Mentionez ca nu am nicio durere de spate, de mijloc, durerea nu se duce inspre picior, durerea este numai si numai in interior, intre rinichi si ovar. Acum iau Mydocalm de doua ori pe zi. Am 22 de ani.
Va rog, daca-mi puteti da un sfat deoarece aceste dureri tin de mult timp si imi afecteaza viata si randamentul de zi cu zi.
Va multumesc!
Am o mare nelamurire si daca puteti sa ma ajutati cu o parere v-as fi recunoscatoare!
Am o durere foarte mare in partea stanga intre rinichi si ovar, durerea radiaza in acea zona, durerile apar dimineata in somn si seara, tin cate 3 ore. Am fost la medicul urolog, mi s-a gasit nisip de 2-3mm. Am lut o luna Cystone, insa durerile au ramas la fel. Dupa o luna am mers iarasi la urolog si mi s-a pus diagnosticul de lombosciatica, mi s-a spus ca acele dureri nu sunt de la rinichi pt ca acesta nu este inflamat. Mentionez ca nu am nicio durere de spate, de mijloc, durerea nu se duce inspre picior, durerea este numai si numai in interior, intre rinichi si ovar. Acum iau Mydocalm de doua ori pe zi. Am 22 de ani.
Va rog, daca-mi puteti da un sfat deoarece aceste dureri tin de mult timp si imi afecteaza viata si randamentul de zi cu zi.
Va multumesc!
2 comentarii
mergi la un consult SI dr ginecolog
cele bune,
cele bune,
Multumesc, voi ajunge si acolo. As dori sa aflu parerea unui medic, daca se poate.
Momentan iau Mydocalm si nu mai am duerri, insa se intampla sa uit sa-l iau cateva ore si incep iar durerile. Cat tine acest tratament?
Multumesc!
Momentan iau Mydocalm si nu mai am duerri, insa se intampla sa uit sa-l iau cateva ore si incep iar durerile. Cat tine acest tratament?
Multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1un singur rinichi
- 8chist polar pe rinichiul stang
- 2Afectiuni ale rinichilor
- 2durere de spate sau probleme cu rinichii?
- 7rinichi ectopic - pot avea probleme la sarcina?
- 5Hipertrofie coloana Bertin
- 7Viata fara un rinichi
- 3DURERI de rinichi testicule
- 0cafeaua si rinichii
- 6se poate face o donatie de rinichi daca esti insarcinata?
- 5Proteine in urina, greata, sensibilitate in zona rinichilor
- 4lombosciatica
- 0Presiune zona rinichilor
- 1Rinichi bolnav, senzatia de intoxificare, stare de somnolenta
- 1Urologie!
- 4apendicita sau ?
- 1calculi rinichi, vezica + durere testicul drept.Rog ajutor si niste sfaturi
- 0usturime la act sexual
- 0Dureri zona rinichilor, analize sange negative
Mai multe informații despre: Lombosciatica Rinichii nisip la rinichi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Glomerulonefrita
- Insuficienta renala acuta - IRA
- Insuficiența renală cronică - IRC
- Litiaza renala
- Nefropatia diabetica
- Infectia urinara la copii
- Proteinuria
- Anurie (lipsa urinarii)
- Pielonefrita acută
- Lombosciatica
- Miros anormal al urinei
- Mancarea fast food si disfunctiile renale - exista o legatura?
- Rinichii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: