Cocaina legala de la weedshopuri?
Daca vorbim de droguri, mai intai excludem iarba.
Prezentam etapele consumatorilor de DaVa
Ai bani la pusculita, incepi la tigare
Bine.. acest praf maro va face un sclav din tine.
Treci rapid la folie, tragi la comun cu baietii
Nu'i asea ca e bine? astea's placerile vietii.
Bagati din ce in ce mai mult. sunteti adevarati
Ati absolvit cursul acum treci la avansati
Tii marfa'n lingura diluate'n Helas.
Asa trebuie. Dai fum de la bricheta o lasi pana fierbe.
Iti pui cureaua [drept garou?] si pregatesti acu'
Sa nimeresti vena e'o treaba data dracu'
Nimic in jurul tau nu mai prezinta interes..
Strangi pumnu' tare si intepi atent...
Succes!
Zilnic iti creste doza degeaba unde'i placerea?
Daca in tot corpul se instaleaza durerea?
Tre' sa stii ca p*la nu se scoala de la heroina
In 10 ani esti terminat si o sa ajungi o ruina!
Abia acum incep problemele.. dealerul tau e high
"Hai ca'ti dau si'mi dai tu inapoi cand o sa ai."
Banii s'au terminat.. Pici cu televizoru' pe scari
E filmu' tau ti'e rau, nu te gandesti la urmari
Spargi masini in parcari si furi noaptea -TE RISTI
Garda te'alearga, oasele te dor, abia te misti
Prima data scapi, platesc parintii spaga
Acum te'ai trezit ca vrei sa te lasi in graba..
Metadona e baza.. o dai pe alcool si pastile
Incercand sa'ti aduci aminte ce'ai facut ani de zile
Ai tai te pazesc in ture, vin sa'ti stinga lumina
Si te chinui pe'ntuneric amplificandu'ti vina
te lauzi tuturor ca te'ai lasat da' nu se vede
Ca esti inca negru sub ochii si nimeni nu te mai crede.
Important e sa te lasi de droguri fara bravada
Sau te vom gasi rigor mortis mulat pe cada
O seara calda va doresc :)
Prezentam etapele consumatorilor de DaVa
Ai bani la pusculita, incepi la tigare
Bine.. acest praf maro va face un sclav din tine.
Treci rapid la folie, tragi la comun cu baietii
Nu'i asea ca e bine? astea's placerile vietii.
Bagati din ce in ce mai mult. sunteti adevarati
Ati absolvit cursul acum treci la avansati
Tii marfa'n lingura diluate'n Helas.
Asa trebuie. Dai fum de la bricheta o lasi pana fierbe.
Iti pui cureaua [drept garou?] si pregatesti acu'
Sa nimeresti vena e'o treaba data dracu'
Nimic in jurul tau nu mai prezinta interes..
Strangi pumnu' tare si intepi atent...
Succes!
Zilnic iti creste doza degeaba unde'i placerea?
Daca in tot corpul se instaleaza durerea?
Tre' sa stii ca p*la nu se scoala de la heroina
In 10 ani esti terminat si o sa ajungi o ruina!
Abia acum incep problemele.. dealerul tau e high
"Hai ca'ti dau si'mi dai tu inapoi cand o sa ai."
Banii s'au terminat.. Pici cu televizoru' pe scari
E filmu' tau ti'e rau, nu te gandesti la urmari
Spargi masini in parcari si furi noaptea -TE RISTI
Garda te'alearga, oasele te dor, abia te misti
Prima data scapi, platesc parintii spaga
Acum te'ai trezit ca vrei sa te lasi in graba..
Metadona e baza.. o dai pe alcool si pastile
Incercand sa'ti aduci aminte ce'ai facut ani de zile
Ai tai te pazesc in ture, vin sa'ti stinga lumina
Si te chinui pe'ntuneric amplificandu'ti vina
te lauzi tuturor ca te'ai lasat da' nu se vede
Ca esti inca negru sub ochii si nimeni nu te mai crede.
Important e sa te lasi de droguri fara bravada
Sau te vom gasi rigor mortis mulat pe cada
O seara calda va doresc :)
JustMeHoria, pentru o fractiune de secunda am crezut ca te-ai apucat de poezii pe bune!! :)))))))))))))))))))))))
Dar de unde...mai degraba e regie de film! :D
Dar de unde...mai degraba e regie de film! :D
o doamne, charge ia? ala e o porcarie. zii sa treaca pe magic macar (nu special). sau macar sa incerce. magic-ul e cel mai bland, pt ca aditivii care sunt bagati pe langa mephedrona nu sunt asa puternici. contine mai putine cristale si nu o sa-i faca atat rau la nas. desi, suspectez ca dupa atata bagat, daca nu a facut nici o pauza, e facut praf si ii va lua mult timp sa se vindece. daca nu face o pauza macar de o saptamana doua de la luat, nici nu va mai simti nimic in curand. treptat se obisnuieste corpul cu efectele, si dupa o luna, cand inainte te facea varza 0.3g, acum o sa aiba nevoie de 1-2-3g... ceea ce e foarte periculos pentru inima si rinichi.
in orice caz, am vazut o emisiune destul de ok aseara pe tvr2 despre drogurile legale si spice shop-uri. evident nu s-a pomenit cuvantul mephedrona, ma intreb, oare chiar nu stiu ce substanta sa interzica sau ce pisici? este foarte probabil ca din februarie sa dea o lege, dar tare ma tem ca o sa fie incompleta...
in orice caz, am vazut o emisiune destul de ok aseara pe tvr2 despre drogurile legale si spice shop-uri. evident nu s-a pomenit cuvantul mephedrona, ma intreb, oare chiar nu stiu ce substanta sa interzica sau ce pisici? este foarte probabil ca din februarie sa dea o lege, dar tare ma tem ca o sa fie incompleta...
Am si eu o intrebare pt cei mai experimentati: care dintre prafurile astea e cel mai putin daunator? am incercat special gold, magic powder, snow, etc. diferente foarte mici am simtit, dar poate stie cineva care e cel mai "sanatos" :))?
crissa co, daca n-aveti nimic de zis, scutiti-ne. mersi
nu inteleg, ce credeti ca rezolvati cu atitudinea voastra? omul are probleme si vine un tembel sa-l ridiculizeze si sa se p*** pe el, ca e ratat, etc. bravo, esti tare, problema e ca oamenii astia cauta ajutor.
eu n-am fumat nici tigari, servesc cel mult bere la ceva ocazii speciale. poate ca daca aveam alti prieteni sau pur si simplu nimeream in alt liceu acum N ani, ajungeam foarte simplu mai rau decat cei care au acum probleme si vor ajutor.
nu mai aratati cu degetul, nu mai dati cu pietre.. daca un prieten apropiat de-al vostru (stiu, voi NU umblati cu drogati d-astia) devine dependent, tot asa zeflemitor tratati chestiunea?
le urez bafta celor care se lupta cu dependenta.
nu inteleg, ce credeti ca rezolvati cu atitudinea voastra? omul are probleme si vine un tembel sa-l ridiculizeze si sa se p*** pe el, ca e ratat, etc. bravo, esti tare, problema e ca oamenii astia cauta ajutor.
eu n-am fumat nici tigari, servesc cel mult bere la ceva ocazii speciale. poate ca daca aveam alti prieteni sau pur si simplu nimeream in alt liceu acum N ani, ajungeam foarte simplu mai rau decat cei care au acum probleme si vor ajutor.
nu mai aratati cu degetul, nu mai dati cu pietre.. daca un prieten apropiat de-al vostru (stiu, voi NU umblati cu drogati d-astia) devine dependent, tot asa zeflemitor tratati chestiunea?
le urez bafta celor care se lupta cu dependenta.
am noutati, aseara tarziu primesc sms de la el, spunandumi ca sa saturat, ca ma vrea inapoi recunoscand ce a facut si spunand ca vrea sa se lase, si ca imi cere sa ma intorc acasa si sa stau langa el sal ajut sa o faca.intrebare, pt voi cei care puteti sami raspundeti:credeti ca daca spune ca vrea sa se lase o va si face?credeti ca fara ajutor medical se poate lasa?datimi un sfat va rog.nu stiu ce sa mai cred, este posibil sa numai consumi acest charge???doar pt ca iti doresti sa te lasi o si poti face, fara sa mergi la un medic????
da, se poate lasa, pentru e vorba doar de o dependenta psihica. ideea e insa sa se lase treptat si sa treaca pe chestii mai blande gen magic., sa ia maxim o data la doua saptamani, apoi o data pe luna, si apoi pa! Mie mi-a mers, ... dar dorinta de a lua nu dispare niciodata, important este sa stii sa te controlezi. Nu trebuie sa fi acum stresanta cu el si sa-l controlezi excesiv, dar trebuie sa fi foarte atenta si ferma. Chiar daca cineva doreste sa se drogheze cu astea, daca se pune o persoana in fata ta sau iti da un motiv serios sa nu faci asta, nu o vei face. Ar trebui sa fie cineva langa el... pt ca singur si cu bani in buzunar. e victima :)
si da, du-te la medic. trebuie sa constientizeze ca e o problema de viata si de moarte, nu de cuplu...
aurora...cred ca baga ketamina de se ia nebun...am si eu un prieten care baga keta si sare la bataie la oameni...depinde de om..eu nu puteam sa ma misc :)...mai in gluma mai in serios e grav tare cu prafurile astea...stiu care si-au vandut masini urmeaza sa-si vanda case, prima oara oara trebuie sa te lasi de anturaj...
@magicul. nu prea esti in cunostinta de cauza. prietenul tau, daca "sare la bataie", nu o face de la ketamina. Nu stiu cat stii despre efectele acestui drog dar violenta nu este unul dintre ele (vezi mescalina spre exemplu, una dintre cele care POATE cauza comportament violent). Ketamina fiind un drog disociativ/psihedelic nu are nici in clin nici in maneca cu violenta. Ketamina te separa de lumea exterioara. In plus miscarile cuiva pe ketamina sunt greu de controlat, ti se pare ca ai membrele prea usoare. Prietenul tau fie bagase si te-a mintit fie e doar dependent si era in sevraj. o alta posibilitate este ca el sa bage k de mult si cand era cu tine sa isi fi bagat o doza mica pe care nu a simtit-o, s-a enervat si asta e. Dar iti garantez ca nimeni nu e violent in timp ce este prin bine pe ketamina.
dap, subscriu la cele spune de nomatter, e imposibil ca cineva keizat sa fie in stare de bataie, abia esti in stare sa te misti, daramite sa lovesti. . mie personal nu-mi place deloc senzatia de a nu fi in control.
Ketamina e totusi doar un tranchilizant, nu cred ca face atat de mult rau precum mephedrona, care e mult mai complex construita.
Ketamina e totusi doar un tranchilizant, nu cred ca face atat de mult rau precum mephedrona, care e mult mai complex construita.
ai dreptate "nomatter"si eu sunt consumator de magic si ai foarte mare dreptate...in timp ce esti bine pe magic esti fericit esti prieten cu cei din jur...in momentu ce te lasa atunci devii intr-o oarecare disperare si tot ce e in jur te enerveaza...asta se intampla doar knd nu mai ai si ai continua sa tragi...dak nu ai control asupra ta devii foarte irascibil.trebuie sa ai foarte mare incredere in tine si sa ai puterea sa treci peste altfel risti sa faci numai tampenii
pana acum park a fost lansata o tema " efectele negative ale magicului" propun sa lansam o noua tema " cum te simti in timp ce consumi" pare interensanta...o sa observam k in locul acestor reactii adverse destul de urate sunt niste stari foarte frumoase, , , vreti?
nu cred ca ar fi bine sa incurajam in nici un fel consumul ;)
cred ca ar fi bine sa fie legal, dar nu incurajat, asta zic :)
lecca are dreptate, legalitatea si informarea asupra anumitor substante ar evita multe probleme. Exista destul forumuri pe internet daca vrei sa vorbesti despre stare. Acesta nu este un forum care s-ar preta pe o asemenea discutie. Parerea mea este ca cel mult, am putea incepe aici un forum de informare asupra efectelor. In cazul in care cineva vrea sa se documenteze inainte sa consume sa aiba unde sa o faca si sa ia o decizie informara. Banuiesc ca as putea fi acuzata de repetitie pentru ca sunt sigura ca am mai spus asta de cateva ori, dar ce sa-i faci. Poate de data asta citeste cineva.:D
dak vorbim si despre aceste efecte fiecare este liber sa aleaga ce vrea ori sa devina un consumator ori sa evite sa devina inca unu ;) daca ai consumat stii foarte bine k te simti foarte bine si esti ok..nu incurajez consumu. eu prefer iarba..datorita magicului am renuntat la ea...acum consum magic doar in la cate un party (o data pe saptamana) si pot sa zic k ma simt ok nu am nici o problema...dc sa nu spunem k doar excesu provoaca reactii adverse? lumea trebuie sa fie infomata..dc nu spuneti tot despre el ?
chiar din primul meu post am spus ca excesul este cel care creeaza probleme. topicul asta trebuie citit de la prima pagina, sunt informatii bune si experiente destule povestite.
fratele meu eu te inteleg foarte bine dar sunt multi de aici care nu au citit o carte in viata lor au dat direct de bautura tigari si droguri crezi k se apuca sa citeasca 12 pagini? sa fim seriosi
of cata dreptate ai la faza asta... din pacate.
astea cu cartile e cu dus si intors.. unii s-au nascut direct cu laptopu in brate si n-au mai dat de carti.
in copilarie nici nu stiam ce acela un pc:| mai tarziu au aparut cluburile ne net
Jobul, mobil phone, pc, televizor, anturajul, dr.legale sau nu, tutun, cafea, ... ( etc) -creeaza dependenta.
A fii dependent de ceva - a nu fii liber sau a nu avea liberul arbitru, a fii slab, oricum suntem roboteii sau cobaii LOR. In curand vom fii precum in filmele SF ( vom papa numai pastilute - cu diferite gusturi... branza, ceapa, supa...ce va place o sa fie pe alese ).
Asadar daca vreti sa va lasati de droguri, nimeni nu va poate ajuta - medici, prieteni, forumuri. sincer...
Fiti voi propriul vostru psiholog... doar asa veti reusi..SINGURI ( voi cu voi insiva ) si se poate...asta numai daca vreti daca nu. e ok..EI au nevoie de dependenti, de oameni manipulati, cum altfel mai scot banutii... tocmai daia sunt pe piata... voi din care tabara vreti sa faceti parte? DEPENDENTI SAU INDEPENDETI ? E ALEGERE VOASTRA !!!
SUCCES PACE :)
A fii dependent de ceva - a nu fii liber sau a nu avea liberul arbitru, a fii slab, oricum suntem roboteii sau cobaii LOR. In curand vom fii precum in filmele SF ( vom papa numai pastilute - cu diferite gusturi... branza, ceapa, supa...ce va place o sa fie pe alese ).
Asadar daca vreti sa va lasati de droguri, nimeni nu va poate ajuta - medici, prieteni, forumuri. sincer...
Fiti voi propriul vostru psiholog... doar asa veti reusi..SINGURI ( voi cu voi insiva ) si se poate...asta numai daca vreti daca nu. e ok..EI au nevoie de dependenti, de oameni manipulati, cum altfel mai scot banutii... tocmai daia sunt pe piata... voi din care tabara vreti sa faceti parte? DEPENDENTI SAU INDEPENDETI ? E ALEGERE VOASTRA !!!
SUCCES PACE :)
multi de aici isi dau cu parerea fara sa fi consumat niciodata substante narcotice.ei habar nu au ce stare produc ci doar ce stiu si ei din filme si vor sa si sa dea sfaturi:)) astia care scriu ca sunt dependenti de "sare de baie" dc vreti fratilor sa va lasati?nu va place cand toata lumea e a voatra?:))nu trebuie sa exagerati dar odata pe sapt merge un magic si in rest cate o tigare:)...astfel nu va mai plangeti pe forum ca ramaneti fara bani.
hai succes si nari instinse:)
hai succes si nari instinse:)
Eu tot magic bagam, dar in club tot timpul eram cu nasul pe sus, nu era nimeni in stare sa-mi dea jos figurile! Preferam sa fac aproape 500 de km pe noapte cu amicu meu si 2 studente, cred ca am vazut fiecare coltisor de tara cu ocazia asta (multumesc magic) :)), deci problema era ca majoritatea banilor se duceau pe benzina nu pe magic :D. Oricum tot iubita mea m-a scos din rahat si ii multumesc ca a avut rabdare si mi-a scris 143432143 de sms-uri in care m-a invatat sa descopar ce e important. Si sa-mi dau seama ce femeie minunata e, si ca nu o sa mai gasesc pe nimeni sa ma iubeasca asa mult! Teee iubesscccccc! Acum nu va amagiti ca iubirea va scoate din kaka, a trebuit sa-mi vina si vreo 2 facturi care sa-mi spuna ca sunt restant cu vreo 3 luni...
Fratilor nu mai luati praf te retardeaza in ultimu hal eu am inceput cu putin la chefuri la petreceri de 2-3 ori pe luna si am ajuns sa iau zilnic vreo 2 luni... cand stau sa ma gandesc ce se vorbea pe praf si cat de inapti mintal deveneam toti...de exemplu un prieten de al meu se combinasera cu o tipa la un chef si au luat praf timp de 2 zile si a 3-a zi il vad suparat pe tip si il intreb ce-i cu tine omule ti-a trecut efectu si esti pe ganduri? la care tipu imi raspunde foarte serios si sigur pe ce zice" poi nu ma da stau si ma gandesc ca vreau sa am un copil cu fata asta ". prafu asta provoaca dezichilibrati mentale grave...am auzit ceva de genu ca atunci cand iei praf cum e creieru creponat devine foarte plat si ajungi la un nivel de o stii numa pe a ta si nu mai vezi si nu mai intelegi nimic din jurul tau. si sincer abia pot sa ma las de el am o saptamana de cand nu am mai luat dar la altceva nu-mi sta capu.. si e urata senzatia sunt curios in cat timp imi elimin toxinele din corp :P take care si calmati-va ca deviati de la normalitate in ultimu hal:)
ah si apropo de iarba.. asa am inceput eu cu iarba. "iarba nu provoaca dependenta" , "o tigara normala e mai periculoasa decand un joint" asteas bullshit ... fumezi iarba un timp .. din ce in ce mai muolt... senzatia care o ai devine din ce in ce mai slaba... iti faci prieteni cu care sa fumezi iarba... razi cu ei cu pofta , iti faci si mai multi prieteni care fumeaza iarba razi si cu ei... si vine unu intr-o zi cu o propunere mah uite mi-a dat tata 50 de lei sa platesc gazu si am fost de am luat un praf din ala stiti voi special gold :D da e prima si ultima oara cand luam da ? toti in cor : DAA! .. bun luati praf nu mai iei o peridoada dar anturaju care il ai sunt tot aia vechi fumatori de iarba care nu provoaca dependenta si mai vine unu bah azi e revelionu ce plm m-am intlnit cu gica si am luat nijte pastile de exstasy cica ai energie sa dansam copiosi pe minimal:D doar ce dracu e revelionu doar odata... si uite cum am ajuns eu la coca zilnic :D concluzie IARBA NU PROVOACA DEPENDENTA !
tot am vrut sa intreb: cat timp dureaza sa iasa aceasta substanta din sange?
chiar crezi ca stie cineva?:)
ps:IARBA NU PROVOACA DEPENDENTA!DOAR NU TE POTI LASA DE EA:)))
ps:IARBA NU PROVOACA DEPENDENTA!DOAR NU TE POTI LASA DE EA:)))
Fratilor eu sunt veteran.am inceput in iulie cand nimeni din cartier nu incercase :) primul care m-am apucat dar si primul care s-a lasat.Am calcat stramb acum o sapt fiind ziua unui prieten dar de o sapt sunt cuminte.Nu mai vreau nimik, nimik ce e drog rpin definitie.Aseara am iesit in club si am reusit sa nu iau nimik, doar k am baut pana mi-am spart capu :) dar e mai bn cu bautura decat cu droguri.Problema e k eu sunt foarte pofticios si imi si place maxim.E greu sa rezisti dar vointa tre sa invinga pana la urma.Sunt de acord cu toti k nu sunt bune.E vorba ca iti da "damage"grav de tot in creier si e greu sa mai refaci neuronii aia sau imposibil ;))Dak te-ai lasat incearca sa stabilesti un record infinit de zile fara porcarii.Arde-o cu femei...sex si bautura :D In primu rand skimba anturaju bolnavicios, skimba Kristalu cu Bamboo o perioada...stiu k e greu dar dak nu faci asta nu scapi...CLAR !!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 507Cipralex dependenta - solutii alternative
- 332sunt dependenta de heroina
- 371Dependent de metadona (sintalgon)
- 47Prietenul meu este dependent de heroina si eu de el
- 2Marijuana... pot sa iau ceva, sa se stearga urmele?
- 8Dependenta psihica!
- 20Drogat fara voie?!
- 13Heroina - dependenta - sevraj - boala grea
- 3Panica THC...
- 2Prietenul meu se drogheaza
- 146Loc de intalnire pentru drogati autentici...in special prafuitori..!
- 1cum elimin coca rapid din corp?ajutor
- 3Am 16 ai si am facut prostia de a incerca droguri
- 12Centru de dezintoxicare in Romania? Meth, alte prafuri si benzo
- 0Clinica privata metadona
- 3Ajutați-mă cu problema de cuplu.
- 2Vreau sa merg inainte
Mai multe informații despre: Dependenta dependenta de droguri
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: