Cocaina legala de la weedshopuri?
jaqueline atitudinea tipica a prejudecatii. mi-ar parea bine sa fii mai intelegatoare. un drogat in nici un caz nu trebuie lasat in pace... am o familie cu multi frati, unul dintre ei a fost alcoolic la un moment dat, 90% din oamenii din jurul lui l-au considerat irecuperabil, l-au parasit, mai putin mama si tata (eu eram mic). nu au renuntat, 4-5 ani au dus-o cu el ba in dezintoxicare, ba in betii, a pierdut tot ce avea, etc. DAR pana la urma si-a revenit, acum are o FAMILIE, e mult mai CONSTIENT, are aproape 40 de ani, un copil, o nevasta pe care o iubeste. ORICAT EFORT ar fi facut pentru cineva, sa recuperezi UN SUFLET din iadul dependentei este MINUNAT.
Aurora, calea care ai ales-o este cea mai buna,. La orice varsta, parintii au o influenta foarte mare. Unul dintre motivele pentru care m-am lasat este ca aflase mama si era pe cale sa-i ii spuna tatei, si as fi intrat in pamant de RUSINE, pt ca il respect foarte mult pe tata.
Nu renunta, orice ar fi... e doar un suflet ratacit, cu mult bine de oferit, doar ca nu stie asta...
Din pacate, te avertizez. pana nu pierde tot ce are (financiar) si posibil si sufletesc, nu va renunta, nu isi va da seama.
Aurora, calea care ai ales-o este cea mai buna,. La orice varsta, parintii au o influenta foarte mare. Unul dintre motivele pentru care m-am lasat este ca aflase mama si era pe cale sa-i ii spuna tatei, si as fi intrat in pamant de RUSINE, pt ca il respect foarte mult pe tata.
Nu renunta, orice ar fi... e doar un suflet ratacit, cu mult bine de oferit, doar ca nu stie asta...
Din pacate, te avertizez. pana nu pierde tot ce are (financiar) si posibil si sufletesc, nu va renunta, nu isi va da seama.
lecca, mersi pt ca ma incurajezi, il iubesc mult si vreau din tot sufletul sal ajut sa cred ca totul va fi salvat ca isi va dori sa renunte de dragul meu, de rusine sa nu afle familia lui, insa din pacate financiar nu stiu cand va putea spune ca sau terminat banii pt ca ai lui au si el lucreaza la ai lui si ei cand a cerut iau dat mereu fara sai si ceara explicatii, sufletesc pe mine ma pierdut, am plecat de acasa de prieteni nicio macar nui pasa nu le duce lipsa sta inchis in camera ore in sir, defapt toata noaptea in fata calculatorului doarme probabil 4 ore si pe urma pleaca repede la munca ca si cum nimik nu sar fi intamplat, dupa 4 ore de munca se intoarce repejor acasa si din nou se izoleaza de toti in camera.si asta fara ca cineva sal intrebe ceva sau sa se gandeasca ce e cu el de fapt,.am hotarat sa mobilizez persoanele pt care el are respect, daca mai are, pt al urmari sal prinda cand isi cumpara, sal prinda in fapt, asa poate va fi nevoit sa recunoasca si isi va da seama ca nu e ok asa cum se autoconvinge el, poate daca vor afla toti, se va opri.nu stiu.eu insa miam facut programare la un medic psiholog pt ca simt ca o iau razna si numai pot continua asa, si sper sal pot convinge si pe el sa vina.altceva nu stiu ce sa mai fac, insa nici inima nici constiinta nu ma lasa sai intorc spatele si sa stau indiferenta chiar daca numai sunt acasa langa el, si el crede ca neam despartit
eu zic sa te duci cu plicu de special gold si cu un laptop sa-i arati lu tacsu.. sau sa'i arate cineva cate-va stiri cum moare lumea de produsu asta se gasesc pe google.. Poate nu le-ar place sa-si vada plodu mort in 5 luni de la niste droguri netestate medical..
Am citit pagina cu pagina ce se scrie pe aici. Nici nu stiu de ce ma bag acest comentariu, dar poate mai gasesc si oameni cu pareri pertinente.nu ca nu ar fi. Am 32 de ani si consum de toate cam de 8 ani. Nu pot sa zic ca mi-am facut o parere reala, dar pot sa va povestesc din experienta mea. Am inceput cu heroina la tigare si folie, dar am abandonat-o usor cand in urma unui exces am avut rinichii blocati si era sa mor. Am lasat-o de tot, dar am simtit nevoia unui inlocuitor. Ca refugiu, nu ca mod de viata. Asa am dat-o pe iarba care pana nu demult mi s-a parut un condiment al sufletului in unele momente si nici nu am avut probleme de sanatate din cauza ei. Am o cariera aproape realizata si sunt destul de multumit de mine, dar cu toate astea imi petrec timpul la munca intr-un mediu foarte stresant. De ceva timp am inceput sa trag gold si magic. Tot ca refugiu si fara sa fac excese. Consider ca rationalul poate stapanii dorinta fizica in momentele in care "ai mai avea chef de inca una mica". Poti sa spui nu daca iti pastrezi simtul firescului. Eu cred ca excesul e de vina pt ce am citit pe aici. Daca oamenii ar folosi asta ca pe un condiment nu cred ca e problema. Excesul face rau. Pana la exces e totul ok. De la abuz incolo incepe nenorocirea. Am fumat intr-o seara cu un amic Ganja H, nu e puternica, dar seamana ca stare cu iarba fata de restul de cacaturi care sa vand. Si am inceput sa ne intindem la bere si altele pana ne-a luat valul. El era sa moara. A cazut pe strada si era sa adoarma acolo daca nu il ajutau restul de prieteni din gasca pt ca eu eram aproape ca el si nu realizam ca putea sa il calce masina. Si-a spart capul si s-a lovit de pereti ca sa poata ajunge in pat, unde a zacut doua zile. Limita unde incepi sa nu mai faci distinctie intre realitate si agonie e foarte usor de depasit. Deci pe scurt...nu cred ca substantele astea fac rau daca sunt consumate sub limita excesului. Daca nu va puteti abtine, mai bine e sa le lasati de tot, altfel o sa le creeati parintior vostri niste tragedii in familie de neiertat. Dumnezeu sa va ierte de pe acum pe cei ce nu inteleg! Si imi pare rau de pe acum pt suferinta pe care o sa o creeati celor apropiati.
http://webtv.realitatea.net/actual/droguri-legale-vandute-langa-centrul-de-dezintoxicare
Totul despre... http://en.wikipedia.org/wiki/Mephedrone#cite_note-crew-3
Long-term effects
The BBC News reported that one person who used the drug for 18 months, in the end using it twice a week, had to be admitted to a psychiatric unit after he started experiencing hallucinations, agitation, excitability and mania.[16] Almost nothing is known about the long term effects of the drug due to the short history of its use.[3]
RO :
Efecte pe termen lung
Stiri BBC au raportat că o persoană care a folosit droguri timp de 18 luni, în cele din urmă folosindu-le de două ori pe săptămână, a trebuit să fie admişa la o unitate de psihiatrie după ce a început să se confrunte cu halucinaţii, agitaţie, excitabilitate si manie. [16] !!!!!!!!!! Aproape nimic nu este cunoscut cu privire la efectele pe termen lung a medicamentului, datorită scurta istorie de utilizare a acesteia. [3] ( din 2007 produs - in 2008 descoperit - 2008 2009 interzis in anumite te tari iar acum se produce in china !
Long-term effects
The BBC News reported that one person who used the drug for 18 months, in the end using it twice a week, had to be admitted to a psychiatric unit after he started experiencing hallucinations, agitation, excitability and mania.[16] Almost nothing is known about the long term effects of the drug due to the short history of its use.[3]
RO :
Efecte pe termen lung
Stiri BBC au raportat că o persoană care a folosit droguri timp de 18 luni, în cele din urmă folosindu-le de două ori pe săptămână, a trebuit să fie admişa la o unitate de psihiatrie după ce a început să se confrunte cu halucinaţii, agitaţie, excitabilitate si manie. [16] !!!!!!!!!! Aproape nimic nu este cunoscut cu privire la efectele pe termen lung a medicamentului, datorită scurta istorie de utilizare a acesteia. [3] ( din 2007 produs - in 2008 descoperit - 2008 2009 interzis in anumite te tari iar acum se produce in china !
am citit aproape toate comentariile de pe acest site... aproape in fiecare comm cineva se plange. toata lumea vorbeste de efectele negative.dar nimeni nu spune cat de bine s-a simtit dupa ce a consumat...nimeni nu spune k a avut reactii adverse in urma consumului in exces... sincer sa fiu nici eu nu prea sunt deacord cu toate tampeniile astea legale..toate sunt numai chimicale ... sunt de parere k ar trebui legalizata iarba... IARBA NU DAUNEAZA, , , ,
Ii dau dreptate lui drogo.toti wa plangeti...toti bagati dar unu nu ati spus ce senzatie unica iti ofera magicul:X.te futi pe ele reactii adverse si bla bla bla.e prea tare:X
buna ziua...ce mai faceti voi ? :D va era dor de mine ? :)
cine a mai murit de supradoza zilele astea ?:))
SnowBerry a incercat cineva?are efecte asemanatoare magicului?ca s-au cam terminat banii si trebuie sa cautam ceva de criza:)
here we go again with the fucking drugs =)))
ba mai bineti bagati niste shot-uri. sau ati uitat ca mai exista si alcool? :))
nu aveti haz:|
app a incercat cineva raz sau snow berry/blow?
app a incercat cineva raz sau snow berry/blow?
lecca, daca ai stii tu cat de intelegatoare si iertatoare pot sa fiu, te-ai mira pe bune!!Insa problema sta in urmatorul fel: omul incearca o data, de 2 ori, de 3, insa daca nu iese la niciun rezultat, ce rost are sa continue asa, cu speranta ca intr-o zi se va lasa omul de vicii??Cine ii garanteaza aurorei ca intr-o zi, sub influenta drogurilor, sotul nu ii va face vreun rau??Eu una nu as mai continua!Daca as vedea clar ca el vrea sa renunte, crede-ma ca as merge pana in panzele albe si l-as ajuta/sprijini din tot sufletul, ca nah, asa cum spune si sfanta casatorie: impreuna la bine si la rau, pana ce moartea ne va desparti!Dar trebuie sa depuna si el eforturi, nu numai ea...
auroramara, stiu ca este greu sa-l lasi, dar de multe ori, un soc trezeste la realitate!Daca el nu se lasa ajutat, nu inteleg cum ai putea tu sau parintii lui sa-l ajutati in vreun fel?!
auroramara, stiu ca este greu sa-l lasi, dar de multe ori, un soc trezeste la realitate!Daca el nu se lasa ajutat, nu inteleg cum ai putea tu sau parintii lui sa-l ajutati in vreun fel?!
jaquelinne, eu stiu cata dreptate ai, dar ma crezi ca in sufletul meu se da o lupta?o parte din mine vrea sa fuga cat mai departe de tot, sa sterg cu buretele tot ce a fost urast si sa pastrez doar clipele frumoase, iar cealalta parte plange de neputinta si de durere pt ca barbatul cu care mam casatorit iubeste mai mult un plic de charge si ce draku o mai trage el decat pe mine, si arunca la gunoi tot ceea ce am cladit impreuna cu atata usurinta.imi vine sai dau una in nasul ala, cand vad cat e de inconstient si de prost si efectiv nu inteleg ce naiba au in cap baietii astia, si fetele, alta distractie nu mai au, nu mai stiu sa se distreze decat asa?ce naiba se intampla cu lumea asta????????????majoritatea au luato razna, si parca nimanui nui mai pasa de nimik.sustin ca au greutati si probleme, si ce daca, asta e viata daca ar fi numai roz si fluturasi nu am mai sti sa ne bucuram atunci cand vedem cu adevarat cu fluturas.sunt scvarbita efectiv de tot ceea ce se intampla si ma doare ce nu pot face nimik.simt ca ma sting pe zi ce trece.in fine, daca pe el nul pot ajuta.am hotarat sa ma ajut pe mine.luni miam facut programare la psihiatru, tre sa vorbesc cu cineva competent care sa ocupat de asa ceva pt a imi putea da un sfat!multumesc pentru tot!!!!!!!
bineinteles ca nu se lasa ajutat, , momentan el nu considera ca are o problema. cand va ceda fizic si financiar va incepe sa realizeze. apoi va nega, va incerca sa uite. va avea nevoie din nou de ele. si abia apoi isi va da seama ca este dependent. si atunci e suficient sa fie cineva cu bunavointa in preajma lui si va scapa. persisti pe o idee rea, daca cineva nu se lasa ajutat, nu il ajuti. ba il ajuti la infinit daca il iubesti. dar fiecare dupa puterile lui.
si cat despre a face rau sub influenta lor, e clar va habar nu ai despre ce vorbesti. cand iei chestiile astea esti f f relaxat, simti numai si numai iubire in jurul tau, ca lumea e plina de bine, etc. ideea de a face rau te scarbeste efectiv atunci cand iei chestiile astea. si nici dupa nu esti capabil de rau, de a face rau unei persoane. pur si simplu nu esti in stare.
dasta nici nu simte lipsa ei, pt ca primeste foarte multa iubire din plicurile alea... trist, dar adevarat. pana cand ii vor face rau fizic... si atunci va percepe praful altfel, si va vedea ca iubirea adevarata numai de la un alt om poate veni.
dasta nici nu simte lipsa ei, pt ca primeste foarte multa iubire din plicurile alea... trist, dar adevarat. pana cand ii vor face rau fizic... si atunci va percepe praful altfel, si va vedea ca iubirea adevarata numai de la un alt om poate veni.
lecca, atunci sa stea aurora cu el, pana vor ajunge saraci lipiti pamantului, sa nu aiba unde dormi, sa ajunga pe strazi la mila oamenilor, ce zici?Si dupa aia, poate realizeaza omul ca nu e bine ceea ce face si POATE se lasa de droguri...Oh, god!! Suntem in 2010, nu pe timpul bunicii!!Ca doar nu o fi ultimul barbat de pe pamant...
Sa ceara ajutor si va fi ajutat!Punct!Pana atunci, viata merita traita si nu irosita cu om slab ca el!Anii trec, tineretea pierduta nu ti-o mai readuce nimeni niciodata!!De ce sa-si iroseasca fata asta tineretea cu unul care nu merita??De ce?Ca el este slab si nu gaseste refugiu decat in droguri?Hai lasa-ma...
Si cat despre a face rau sub influenta drogurilor, normal ca nu stiu nimic, ca nu am avut de-a face si nici nu voi avea in viitorul apropiat, dar daca zici ca ei devin mai relaxati, iubitori..bla bla bla, de ce in momentele alea nu-i ofera aurorei iubirea de care are ea nevoie??Si bun, sa zicem ca sub influenta lor, devin oameni minunati, dar in lipsa lor, cum mai devin??Deci totusi ar putea sa-i faca rau in lipsa drogurilor, ca innebuneste complet...
Sa ceara ajutor si va fi ajutat!Punct!Pana atunci, viata merita traita si nu irosita cu om slab ca el!Anii trec, tineretea pierduta nu ti-o mai readuce nimeni niciodata!!De ce sa-si iroseasca fata asta tineretea cu unul care nu merita??De ce?Ca el este slab si nu gaseste refugiu decat in droguri?Hai lasa-ma...
Si cat despre a face rau sub influenta drogurilor, normal ca nu stiu nimic, ca nu am avut de-a face si nici nu voi avea in viitorul apropiat, dar daca zici ca ei devin mai relaxati, iubitori..bla bla bla, de ce in momentele alea nu-i ofera aurorei iubirea de care are ea nevoie??Si bun, sa zicem ca sub influenta lor, devin oameni minunati, dar in lipsa lor, cum mai devin??Deci totusi ar putea sa-i faca rau in lipsa drogurilor, ca innebuneste complet...
aurora, aveti copii?Daca nu, nici sa nu faci, pentru ca s-ar putea sa nasti copii cu deficiente, handicapati etc.Daca vreodata se va hotari sotul tau sa se lase de porcariile alea, abia atunci sa te gandesti la un copil!
Totusi nu stii mai nimic despre aceste droguri (desi e disponibila pagina despre mephedrona in acest forum, postata chiar de 2-3 ori). Tu te incapatanezi sa-ti prezinti furia si indignarea pe care (in mod cert) o simti vis-a-vis de drogati spunandu-i aurorei enormitati de genul ca va naste copii cu deficiente? de unde atata rautate?
Am spus in postul anterior ca nici in lipsa lor nu esti in stare sa faci rau cuiva, STIU asta, stiu tot despre starea in care se afla sotul aurorei, din pacate, iar ceea ce vorbesti tu aici sunt rautati si prejudecati. Te rog, din respect pentru forumul asta, care este facut pentru a da sfaturi pertinente, sa nu mai postezi pana nu esti in tema. Si cum banuiesc ca nu intentionezi sa iei mephedrona, stop it here, pls.
Cat despre facutul de copii in timp ce e sub influenta lor, stai linistita, e complet impotent pana nu le trece efectul. Dasta nici nu are cum sa-i ofere iubire, daca la asta te refereai.
Am spus in postul anterior ca nici in lipsa lor nu esti in stare sa faci rau cuiva, STIU asta, stiu tot despre starea in care se afla sotul aurorei, din pacate, iar ceea ce vorbesti tu aici sunt rautati si prejudecati. Te rog, din respect pentru forumul asta, care este facut pentru a da sfaturi pertinente, sa nu mai postezi pana nu esti in tema. Si cum banuiesc ca nu intentionezi sa iei mephedrona, stop it here, pls.
Cat despre facutul de copii in timp ce e sub influenta lor, stai linistita, e complet impotent pana nu le trece efectul. Dasta nici nu are cum sa-i ofere iubire, daca la asta te refereai.
Incearca sa nu te enervezi si sa citesti postarile intregi, nu printre randuri :)
thx ;)
thx ;)
lecca, nu ma intereseaza sa citesc nimic despre droguri!Si voi posta in topicul asta pana cand o sa vreau eu, ca nu poate sa-mi interzica nimeni acest lucru, ca doar e forum, si toata lumea are voie sa posteze pro sau contra!
Nu ma enervez stai linistit!Nici nu ai vrea sa vezi ce reactie am atunci cand ma enervez! :P
Nu ma enervez stai linistit!Nici nu ai vrea sa vezi ce reactie am atunci cand ma enervez! :P
Nu chiar nu ma intereseaza reactiile nervoase :), dar mi se pare total nefolositor sa dai sfaturi cand nu cunosti subiectul indeaproape. din fericire :) din pacate sunt destui aici care pot posta sfaturi pertinente pentru aurora, nu prejudecati. :)
Si in ceea ce priveste lipsa ta de interes pentru droguri, atunci cum se explica prezenta ta pe acest topic?
E cumva un loc in care sa-ti descarci ura fata de drogatii aia nenorociti? :))
Si in ceea ce priveste lipsa ta de interes pentru droguri, atunci cum se explica prezenta ta pe acest topic?
E cumva un loc in care sa-ti descarci ura fata de drogatii aia nenorociti? :))
Nu dragul meu, subiectele noi care se deschid in forum, apar prima data in vazul lumii ca sa spun asa, iar apoi se repartizeaza fiecare topic la locul lui, intelegi?Daca vrei sa te convingi, acceseaza optiunea "forum medical" si ai sa vezi.Asa am dat de subiect, nu pt ca as fi cautat special...Plus ca daca stai sa cauti, sunt zeci de topicuri cu astfel de subiecte, iar eu nu sunt in toate... he he
Nu urasc pe nimeni stai linistit, dar sunt oarecum rezervata in ceea ce priveste consumul de drog sau alcool..
Nu urasc pe nimeni stai linistit, dar sunt oarecum rezervata in ceea ce priveste consumul de drog sau alcool..
drogurile sunt peste tot in jurul nostru, imbraca multe forme si substante... majoritatea drogurilor pur si simplu cresc pe planeta noastra draga in mod natural. putem sa traim cu ele, le folosim de mii de ani, existenta si consumul poate ca n-ar fi o problema, in schimb abuzul de ele este cel periculos. isus a schimbat apa in vin conform legendei, dar asta nu inseamna ca toti trebuie sa fim alcoolici. la fel cum nu esti considerat alcoolic daca bei cateva beri la sfarsit de saptamana, sau un pahar de vin la masa, asa n-ar trebui sa fie considerat drogat cine baga un joint sau o pastila din cand in cand. DAR, problema este ca noi oricum suntem niste fiinte dependente de placere, iar drogurile pur si simplu ne tulbura prea mult ca sa le stapanim. Eu CRED, sunt aproape convins, ca o informare sanatoasa si completa, insotita de legalizarea drogurilor care nu sunt de mare risc, ar reduce foarte mult din numarul tragediilor care se intampla. TARI cu MULT mai civilizate decat a noastra au invatat aceasta lectie si au legalizat consumul intr-o anumita masura... la fel ca si prohibitia alcoolui, o nereusita totala care a reusit doar sa creeze o puternica mafie, la fel si continuarea negarii realitatii drogurilor nu va duce decat la solidificare unei lumi underground foarte periculoase. Incercati sa ganditi la rece si cunoscand stiintific efectele acestor substante, nu printr-o prisma a preconceptiilor si a dezinformarii.
Un consum reglementat ar fi controlabil si ar aduce si bani, iar o parte din bani (caci ar aduce f multi! ) ar putea fi folositi tocmai pentru tratamentul celor care abuzeaza, construind astfel un sistem care se autosustine si care nu afecteaza ceilalti cetateni care vor sa-si traiasca viata "drug-free", sau doar cu astea usoare gen cafea-tigari ;).
Vrei sa faci parte din acel sistem, te priveste, daca nu, NU. Dar multi tineri dornici de senzatii noi vor stii ce este periculos si ce nu, si nu vor mai fi expusi atator riscuri. De distrat tinerii, mai ales, intotdeauna o vor face, fie ca este cu alcool (dupa care se suie la volan si mor strivit, ia uitat-va sa vedeti cati tineri beti mor pe sosele), fie ca este cu un joint si stau relaxati pe o canapea... si se intorc intregi acasa.
Dar fiecare cu ideile lui... acestea sunt ale mele, in speranta a ceva mai bun pentru toti...
Un consum reglementat ar fi controlabil si ar aduce si bani, iar o parte din bani (caci ar aduce f multi! ) ar putea fi folositi tocmai pentru tratamentul celor care abuzeaza, construind astfel un sistem care se autosustine si care nu afecteaza ceilalti cetateni care vor sa-si traiasca viata "drug-free", sau doar cu astea usoare gen cafea-tigari ;).
Vrei sa faci parte din acel sistem, te priveste, daca nu, NU. Dar multi tineri dornici de senzatii noi vor stii ce este periculos si ce nu, si nu vor mai fi expusi atator riscuri. De distrat tinerii, mai ales, intotdeauna o vor face, fie ca este cu alcool (dupa care se suie la volan si mor strivit, ia uitat-va sa vedeti cati tineri beti mor pe sosele), fie ca este cu un joint si stau relaxati pe o canapea... si se intorc intregi acasa.
Dar fiecare cu ideile lui... acestea sunt ale mele, in speranta a ceva mai bun pentru toti...
lecca, tu ai idei bune, se vede ca esti o persoana cu caracter puternic, care stie ce vrea de la viata, dar din pacate nu toti au asemenea idei...Nici vointa macar nu au... Si trist este faptul ca, pe langa ei mai distrug si pe altii, in special pe cei dragi!
ok, am citit tot ceea ce ati spus, 1-el cand ia nu e nici calm nici in extaz, nici in niciun fel e transformat, are ochii rosii mai au putin sii ies din orbite, isi sufla nasul intruna si isi pune picaturi de nas mereu.2-e ft ft nervos si indiferent cei spui tipa si e gata oricand sa se ridice sati dea una doar ca iai schimbat programul la televizor, 3-nu stiu ce dracku senzatii sunt astea insa indiferent ca a tras sau nu starea lui de irascibilitate persista mereu, iar eu nu mai suport sal vad asa.trecand peste toate astea azi am vb cu medicul la care ma voi duce si am intrebato ce sa fac ce parere are despre intentia mea de a vorbi cu tatal lui, si mia spus ca as face mult mai rau.ca nu ar fi in momentul asta un lucru bun, nu stiu ce sa mai cred.deci lecca probabil nu la toti tine faza cu iubirea si linistea.sau poate cine stie ce naiba o mai lua in afara de charge
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9dependenta de droguri si insomnia
- 7un sfat, o indrumare: tata se drogheaza
- 4Ritalina si cocaina. Cum se fac copiii dependeti de droguri
- 28Despre dependenta de heroina si opiacee
- 9Etnobotanicele si renuntarea
- 13Heroina - dependenta - sevraj - boala grea
- 6Va rog ajutati-ma: Simt ca traiesc in lumea pe care eu mi-o imaginez
- 2Prietenul meu se drogheaza
- 18Stimulantele legale si anxietatea
- 7dependenta boala grea
- 1cum elimin coca rapid din corp?ajutor
- 1centru de reabilitare
- 4dependenta? de ce am tendinta sa sun din nou acea persoana sa imi mai aduca?
- 10Iubitul meu este dependent de droguri, cum îl pot ajuta sa se lase de ele ?
- 0Fiul meu refuza orice tratament
- 3Ajutați-mă cu problema de cuplu.
Mai multe informații despre: Dependenta dependenta de droguri
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: