ciuperca ? infectie?
Fetita mea in virsta de un an si jumatate are o iritatie in zona organelor genitale. La inceput am crezut ca e vorba de o usoara iritatie cauzata de scaune mai moi, dar ulterior mi-am dat seama ca nu e asa. Uneori intreaga zona genitala este f. rosie si o ustura ori de cite ori o schimb, alteori apar niste pete marunte rosii. Mentionez ca o schimb des, 6-8 ori pe zi, de fiecare data o curat cu servetele umede Pampers si apoi cu servetele uscate, nu a stat niciodata murdara, ii fac baie la 2 zile. Am incercat cu ceai de musetel, si cu creme de bebelusi, dar fara succes. Uneori pare sa fie mai bine, dar apoi revine iar si nu mai stiu ce sa fac. Care ar putea fi cauza? Poate fi vorba de o ciuperca?
1 comentarii
A trecut ceva timp de cand ati scris acest mesaj si cred/sper ca intre timp s-a rezolvat problema; daca nu, este cazul sa mergeti la un pediatru, s-ar putea ca ceaiurile si cremele sa nu fie tratamentul -minune in acest caz; iar la copii, mai ales, nu se pot prescrie tratamente "pe ghicite" sau pe nevazute. Multa sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5iritatie in zona pubiana de cam o luna
- 3basici in zona pubiana ce s-au extins pe tot corpul
- 5umflatura?
- 2probabil o infectie genitala dar nu stiu de unde
- 11am o infectie vaginala
- 5Sensibilitate genitala foarte mare
- 4cistita sau infectie genitala?
- 7Scurgere... lichid de culoare galben - verde
- 3dureri zona genitala si spate
- 4Aparitia unor umflaturi in zona pubiana!
- 3basici in zona genitala la copil
- 3Iritatie genitala!
- 0Ajutati-ma! mi se ia piele in zona inghinala
- 1Pete roșii pe labia stânga ca o zona rasa însoțite de usturime!
- 3Tratamentul nu a functionat
Mai multe informații despre: infectia genitala iritatia in zona pubiana
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: