Infectie intima
Buna ziua. As dori si eu o parere. Acum ceva timp am inceput sa am scurgeri galbene, urat mirositoare. Am fost la doctorul de familie, care mi a prescris antibiotic(Cipro Quin parca) si Flucoric. Scurgerile s au diminuat pentru o perioada insa in urma cu 1 saptamana am observat in zona intrarii in vagin un fel de eruptii albe, de forma aproximativ circulara.Farmacista mi a recomandat ovule Tergynan si Canesten, impreuna cu o pastila de Flucoric pe zi. Sunt deja la al 6-lea ovul, insa nu observ nicio ameliorare, in afara faptului ca scurgerile nu mai au miros si s-au mai diminuat. Credeti ca poate fi vorba de o infectie cu Candida, iar in urma antibioticului sa fi aparut acele eruptii? (Am 17 ani, iar actele sexuale nu sunt foarte dese. Urmeaza sa fac un control ginecolog, insa as dori sa stiu la ce sa ma astept). Va multumesc.
1 comentarii
Buna ziua,
medical ginecolog o sa va recomande un examen de secretie vaginala pentru a afla exact diagnosticul; doar din descriere oferita de dvs este dificil sa va spunem ce ar putea fi.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes Romania International
medical ginecolog o sa va recomande un examen de secretie vaginala pentru a afla exact diagnosticul; doar din descriere oferita de dvs este dificil sa va spunem ce ar putea fi.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes Romania International
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1ciuperca ? infectie?
- 5zona genitala este extrem de rosie si prezinta niste taieturi sangerande
- 5umflatura?
- 4frica de dupa...justificata sau nu?
- 2probabil o infectie genitala dar nu stiu de unde
- 2Posibla infectie genitala?
- 26zona genitala: mancarimi si usturimi
- 6sper ca e mica problema mea.. o fi vreo infectie sau vreo sarcina?
- 7Scurgere... lichid de culoare galben - verde
- 3infectie genitala
- 9Infectie ??
- 6infectie genitala - recomandare crema
- 9Bube zona genitala
- 3Infectie genitala..
- 3Iritatie genitala!
- 0infectie sau sarcina? am nevoie de sfaturi !!
- 0Alaptare-Cervugid-Vaginita-Escapelle
Mai multe informații despre: infectia genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: