Alaptare-Cervugid-Vaginita-Escapelle

30-08-2021
natalia.rusu
Nu este medic/terapeut
natalia.rusu
Bună ziua,
Va rog sa ma ajutați.
Am 30 de ani și sunt o mămică, am născut prin cezariana în decembrie 2019.
Sunt răcita și copilul un pic, și nu am posibilitatea sa merg la un control genicologic.
Ultimul control a fost anul acesta în luna februarie, diagnostic Vaginita. Tratamentul prescris de doctorul genicolog a fost Cervugid, Crema Fluocinolon, iar pt soț Metranidazol ( a avut mancarimi și bubițe mici pe preput).
În luna iunie, am avut aceleași simptome, și am făcut același tratament prescris de doctor. Dar după ce se termina ciclul, după 1-2 act sexual, la mine apar aceleași simptome, mancarimi, arsuri în zona genitala, lichid branzos. Soțul la fel, a luat Metranidazol, și 3 pastile de Fluconazol, pentru ca i-au apărut pete mari rosii pe preput, mancarimi.
Va rog mult sa ma ajutati:
* Eu dacă alăptez, ce tratament pot sa fac? Se pot administra ovule Cervugid?? -
* Și încă un aspect important, Pe 9 august, am luat pastile de a 2 zi, Escapelle, iar la a 6 zi, mi-au apărut sângerări. Ciclul nu este regulat, din contra, a venit mai devreme în iunie cu 6 zile, iar în iulie cu 5 zile, fata de lunile anterioare.
* Am făcut clatiri vaginale cu bicarbonat, galbenele și muserel, și din nou același aspect branzos.
Va mulțumesc mult.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența dintre infecția urinară și infecția genitală
  •