candida sau altcva????

a inceput sa ma doara in zona clitorisului cand atingeam acum cateva zile.
De atunci mi au aparut niste basici sau bube pe labii, totul este inflamat si rosu, ma doare foarte tare si cand stau jos, de abia ma pot spala cu dusul in zona vaginala si cand urinez aproape ca lesin din cauza usturimii si a durerii.
mi a venit si menstruatia de atunci, deci n am fost inca la medic si oricum daca tot asa ma doare nici n am cum sa ma duc sa mi ia o lama pt ca sunt sigura ca as lesina de durere.de ieri am inceput sa ma dau cu clotrimazol, inca nu vad mare schimbare.
va rog, spuneti mi ce sa fac, poate este o crema sau altceva ce pot sa iau ca sa se mai amelioreze situatia sa pot merge si la medic.va multumesc
De atunci mi au aparut niste basici sau bube pe labii, totul este inflamat si rosu, ma doare foarte tare si cand stau jos, de abia ma pot spala cu dusul in zona vaginala si cand urinez aproape ca lesin din cauza usturimii si a durerii.
mi a venit si menstruatia de atunci, deci n am fost inca la medic si oricum daca tot asa ma doare nici n am cum sa ma duc sa mi ia o lama pt ca sunt sigura ca as lesina de durere.de ieri am inceput sa ma dau cu clotrimazol, inca nu vad mare schimbare.
va rog, spuneti mi ce sa fac, poate este o crema sau altceva ce pot sa iau ca sa se mai amelioreze situatia sa pot merge si la medic.va multumesc
4 comentarii

E foarte posibil sa nu ai numai o infectie vaginala, ci si una urinara. Asa s-ar explica si durerile mari la urinare. Deci, fuguta macar la analiza urinei! Orium, musai sa faci un control ginecologic, chiar o ecografie la rinichi. Pana nu stii ce ai, degeaba incerci tot felul de leacuri...Sanatate deplina!

ai o infectie vaginala de toata frumusetea.trebuie sa mergi neaparat la ginecolog! imediat cum ti-a trecut menstruatia! nu sta asa ca se poate agrava! succes.

am facut urocultura si examen de urina.urocultura mi a iesit sterila dar la examen mi au iesit unele lucruri:ca de exemplu:densitatea e mai mica decat trebuie, ph-ul e 8, 5, leucocite 3-4, eritrocite 1-2, urme de albumina, frecventi fosfati amoniaco-magnezieni si alcalino-terosi, rare filamente mucus.va rog spuneti mi ce inseamna!!!sa merg la urolog cu analizele ?

Mergi la interpretare analize si nu uita de ginecolog! Sanatate deplina!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6nu stiu ce sa mai fac, am avut o candida si a revenit
- 15analize: mi-a iesit levuri de Candida
- 6tratament: vegetatiile veneriene, candidoza
- 20Se poate sa i se fi extins candida pe tot corpul chiar si la organe?
- 5raceli frecvente la burta
- 6candidoza in zona genitala
- 4candida?
- 11In urma unui tratament cu antibiotice am facut candita si imediata o uretrita
- 2Ulcer duodenal si candida
- 13Chestie alba pe limba (poza)
- 7Eterna candida - a treia incercare
- 2Candidoza si Trichomonas
- 1candida
- 1Candida
- 3tratament candida
- 1Ajutați-mă; mi-a spus ca am in organism ciupearca Candida
- 0Candidoza peniana
- 0Urolog sau dermatolog pentru o posibilă candidoza
- 0Candida - Urocultura
- 1Candida Krusei