candida sau altcva????
a inceput sa ma doara in zona clitorisului cand atingeam acum cateva zile.
De atunci mi au aparut niste basici sau bube pe labii, totul este inflamat si rosu, ma doare foarte tare si cand stau jos, de abia ma pot spala cu dusul in zona vaginala si cand urinez aproape ca lesin din cauza usturimii si a durerii.
mi a venit si menstruatia de atunci, deci n am fost inca la medic si oricum daca tot asa ma doare nici n am cum sa ma duc sa mi ia o lama pt ca sunt sigura ca as lesina de durere.de ieri am inceput sa ma dau cu clotrimazol, inca nu vad mare schimbare.
va rog, spuneti mi ce sa fac, poate este o crema sau altceva ce pot sa iau ca sa se mai amelioreze situatia sa pot merge si la medic.va multumesc
De atunci mi au aparut niste basici sau bube pe labii, totul este inflamat si rosu, ma doare foarte tare si cand stau jos, de abia ma pot spala cu dusul in zona vaginala si cand urinez aproape ca lesin din cauza usturimii si a durerii.
mi a venit si menstruatia de atunci, deci n am fost inca la medic si oricum daca tot asa ma doare nici n am cum sa ma duc sa mi ia o lama pt ca sunt sigura ca as lesina de durere.de ieri am inceput sa ma dau cu clotrimazol, inca nu vad mare schimbare.
va rog, spuneti mi ce sa fac, poate este o crema sau altceva ce pot sa iau ca sa se mai amelioreze situatia sa pot merge si la medic.va multumesc
4 comentarii
E foarte posibil sa nu ai numai o infectie vaginala, ci si una urinara. Asa s-ar explica si durerile mari la urinare. Deci, fuguta macar la analiza urinei! Orium, musai sa faci un control ginecologic, chiar o ecografie la rinichi. Pana nu stii ce ai, degeaba incerci tot felul de leacuri...Sanatate deplina!
ai o infectie vaginala de toata frumusetea.trebuie sa mergi neaparat la ginecolog! imediat cum ti-a trecut menstruatia! nu sta asa ca se poate agrava! succes.
am facut urocultura si examen de urina.urocultura mi a iesit sterila dar la examen mi au iesit unele lucruri:ca de exemplu:densitatea e mai mica decat trebuie, ph-ul e 8, 5, leucocite 3-4, eritrocite 1-2, urme de albumina, frecventi fosfati amoniaco-magnezieni si alcalino-terosi, rare filamente mucus.va rog spuneti mi ce inseamna!!!sa merg la urolog cu analizele ?
Mergi la interpretare analize si nu uita de ginecolog! Sanatate deplina!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7candida de la o raceala?
- 3ce este candidoza?
- 4Dureri si usturimi in timpul actului sexual
- 4in urma analizelor de laborator are tricomonas si candida
- 11Candidoza vaginala
- 3Tratament eficient candidoza
- 7Candida genitala - fara contact sexual
- 18E neaparat de facut urocultura antibiograma pt a da tratament in infectie urinara?
- 7interpretare analiza de secretie vaginala
- 3de 4 zile am inceput sa am mancarimi in zona genitala, usturimi, rosata, secretia a devenit ciudata
- 1poate fi candidoza?
- 12Sunt incredibil de speriata si am nevoie de un raspuns urgent...
- 2Candidoza
- 0Infectie urinara sau Candida?
- 1Diagnostic Candida
- 1Ovule Macmiror si candida
- 0Candidoza
- 0Candida miros corporal
- 0Candida
Mai multe informații despre: Candidoza genitala Candidoza
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: