nu stiu ce sa fac.. candidoza a reaparut
am fost diagnosticata cu candida genitala si am urmat tratamenul cu Trinizol pastile si Meclon ovule..mi-a fost bine dar acum dupa 2 luni de la tratament vad ca iar imi incep scurgerile acelea albicioase si sunt destul de abunddente..sa urmez iar tramatentul sau sa schimb ginecologul de data asta ?multumesc frumos..asa o sa ma tina tot timpul candida aceasta?o tratezi si dupa un timp iar revine?
5 comentarii
bicarbonat de sodiu, o lingurita intr-un lighean cu apa calduta. Te speli in fiecare seara inauntru si incerci sa eviti sa aj in zona aia crema de corp gel de dus, sapun.Si eu m-am chinuit cu ovule si pastile pana m-a convins mama sa incerc si asta. de at nu am mai avut probleme.
nu cred ca e ste suficient bai cu apa calduta
candida poate reveni iar de la partener se poate lua din nou.
in concluzie amandoi trebuie sa se trateze
candida poate reveni iar de la partener se poate lua din nou.
in concluzie amandoi trebuie sa se trateze
problema e ce se intampla cu persoana care a avut candida si raceste.
cum ia antibioticele?
Antibiotice injectabil poate activa candida
cum ia antibioticele?
Antibiotice injectabil poate activa candida
Buna seara, de 5 luni fac Candida in fiecare luna am facut tratament cu cu canestent intern ovule si extern crema a trecut pentru 2 saptamani si apoi a revenit apoi am fost la medic am facut un test de secretie mi.a iesit ca am candida mi.a prescris medicul 12 zile de ovule cervucid apoi crema gynofort apoi 7 zile gynophilus ovule am avut liniste 3 saptamani acum iarasi ma confrunt cu ea..
As incerca metode naturiste bicarbonatul iaurt..
As incerca metode naturiste bicarbonatul iaurt..
Buna, m-am confruntat cu aceasta problema. O tratam și tot reapărea și reapărea. Sfatul meu este sa iei ceva pentru imunitate, așa am făcut și eu, doctorul mi-a spus ca este posibil ca atunci când îmi scade imunitatea sa reapară și aceasta problema. Și am mai încercat ulei de lavanda combinat cu ulei de TeaTree cu o Lingura de iaurt cu lactobacili(Activia) și le amesteci apoi faci spălături vaginale timp de 7 zile. Mie mi-a făcut bine. Am încercat și eu tot felul de ovule, pastile, creme, chestii naturiste. Dar am scăpat pana la urma. Îți doresc numai bine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1candidoza foarte veche:((
- 467candidoza la barbati
- 10candidoza genitala - cauze?
- 4candidoza la barbati! - urgent!
- 4candida sau altcva????
- 3ce se intampla cu mine?
- 7cocobacili tratament
- 7Infectie urinara?
- 11Candidoza vaginala
- 5senzatia de arsura continua in gat
- 4alergie sau candidoza
- 6Am o candidoza care nu se mai vindeca. Ce sa fac sau ce am?
- 3Candida la barbati!
- 3de 4 zile am inceput sa am mancarimi in zona genitala, usturimi, rosata, secretia a devenit ciudata
- 4Secretie alba la barbat
- 1Am nevoie de o parere macar
- 0candidoza..
- 2Candida si ovule nistatin
- 0Candidoza si canesten
- 0Candidoza sistemica
Mai multe informații despre: Candidoza genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: