de 3 zile am inceput tratament pentru candidoza si astazi mi-a venit menstruatia
Buna ziua!Am si eu o intrebare de 3 zile am inceput tratament pentru candidoza si astazi mi-a venit menstruatia.Nu stiu daca sa continui tratamentul sau nu?Subliniez ca urmez tratament cu polygynax ovule si spalaturi vaginale cu femigin B..Va rog oricine stie sa-mi raspunda pentru ca nu stiu ce sa fac diseara.MS
6 comentarii
Intrerupe tratamentul, completeaza-l cu ceea ce ai utilizat pana acum si reincepe dupa ce trece menstruatia de tot.
buna seara, am si eu o problema daca puteti sa ma ajutati, am fost diagnosticata cu vulvodinia, asi dori mai multe informatii despre aceasta boala si daca mai poate fi tratata ce tratamente exista, va multumesc
Ce varsta ai ?De cand ai aceasta durere ? Menstruatie exista ?Durerea e permanenta ?Ce analize ai facut la ginecolog ? Partener sexual stabil ?
am 23 de ani, problema aceasta o am de aproximativ 3 luni, am fost la ginecolog insa rezultatul a fost negativ, de acolo am fost trimisa la un dermatolog de unde am primit si diagnosticul. Simptomele pe care le am sunt usturime, arsura, intepaturi si mancarime, mancarimile sunt foarte intense mai ales in zona clitoridiana dupa care labiile mari. Sunt foarte nelinistita deoarece nu am gasit nici o rezolvare, iar aceasta problema imi afecteaza viata de cuplu, cea profesioanal, tot, clitorisul fiind si asa foarte sensibil...cand mai am si furnicaturile acelea foarte puternice imi da o stare de nervozitate, teama, nesiguranta pe mine. Cat despre partener, acesta este stabil, primul din viata mea si cu care am si ramas, nu suntem casatoriti insa stam impreuna. Durerea nu este permanente insa ma lasa cateva min, max jumatate de ora dupa care ma ia din nou si asa tine toata ziua, mancarimile si intepaturile, usturimile se accentueaza inainte de menstruatie si dupa. Ce pot sa fac in privinta aceste boli, vreau sa am o viata normala...va multumesc
La ginecolog ai facut un examen a secretiei vaginale si un test papanicolau ?Daca durerile sunt mai accentuate inainte si dupa menstruatie ar trebui sa faci si o vizita la endocrinolog, eventual cateva dozari hormonale.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ciclu menstrual?
- 2Candida si antibioticele
- 66roaccutane si efectele adverse
- 4ciclul menstrual! va rog sa ma ajutati va rog din suflet!
- 2ciclul de 24 zile nu este un ciclu regulat?
- 7Curatire genitala
- 28pot sa fac injectii cu polidin in caz de candida recidiva?
- 6Cauza intarzierii menstruatiei
- 6ciclul dureaza cam 10 zile... sex in a 3-a zi, menstruatia s-a intrerupt
- 1Laringita si candidoza
- 3anticonceptionalele si menstruatia
- 8Minipilule - ingroasa doar mucusul cervical si nu inhiba si ovulatia
- 6daca iau o saptamana anticonceptionale si dupa le intrerup imi va veni menstruatia?
- 0antibioticul si candida
- 1poate fi candidoza?
- 2ce analize trebuie sa fac pentru depistare candida masculina
- 6ce fel de ciclu?
- 1SOPC si dereglari ale ciclului menstrual
- 0Candidoza, vaginoza bacteriană
- 1Candidoza poate duce la condiloame??
Mai multe informații despre: Candidoza ciclul menstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: