chist retential de 2.5 cm
Buna ziua, sunt Teodora Cristea, am 51 ani, si revin cu inca o intrebare sper nepenibila.
In urma investigatiilor facute, printre care si un CT cerebral nativ, s-a depistat ca am un chist retentional de 2.5 cm in diametru, in sinusul maxilar stang.
Este posibil ca din aceasta cauza sa am stari de tulburari de echilibru?De fapt din aceasta cauza am inceput cu investigatiile, am capul greu si ma duc intr-o parte.
Ce am de facut in continuare?
Va multumesc
In urma investigatiilor facute, printre care si un CT cerebral nativ, s-a depistat ca am un chist retentional de 2.5 cm in diametru, in sinusul maxilar stang.
Este posibil ca din aceasta cauza sa am stari de tulburari de echilibru?De fapt din aceasta cauza am inceput cu investigatiile, am capul greu si ma duc intr-o parte.
Ce am de facut in continuare?
Va multumesc
3 comentarii
cel mai probabil tulburarile de echilibru nu au legatura cu chistul sinusal. consultati un medic cu specialitatea ORL.
Buna seara,
Va recomand sa efectuati un set de analize care sa cuprinda obligatoriu hemoleucograma completa, calciu seric si magneziu. Este foarte probabil sa aveti carente la unele din ele. De asemenea, consultati si un medic neurolog pe langa cel ORL. Ambii au competentele necesare pt tratarea vertijului. Singura problema pe care v-o poate crea chistul este sinuzita care duce la obstructie nazala si hipoxie cerebrala care poate duce la ameteli. Totodata va poate da o senzatie de plenitudine care va da starea de cap greu.
Va recomand sa efectuati un set de analize care sa cuprinda obligatoriu hemoleucograma completa, calciu seric si magneziu. Este foarte probabil sa aveti carente la unele din ele. De asemenea, consultati si un medic neurolog pe langa cel ORL. Ambii au competentele necesare pt tratarea vertijului. Singura problema pe care v-o poate crea chistul este sinuzita care duce la obstructie nazala si hipoxie cerebrala care poate duce la ameteli. Totodata va poate da o senzatie de plenitudine care va da starea de cap greu.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ma ajuta cineva ?
- 5Risc deschidere sinus dupa extractie
- 0rezultat RMN cerebral comparativ 2011-2013-2015
- 1Rezultat tomograf cerebral
- 0Pierderi de echilibru
- 0Interpretare CT cerebral la o femeie de 81 ani? Necesita tratament?
- 0CT cerebral!
- 4Intrebare CT - se vede daca am probleme cervicale sau vertij?
- 0Cap - atrofie corticala si subcorticala cerebrala difuza
- 2Megacisterna magna
- 0Timom sau alt cancer?
- 1Cefalee permanenta de 2 ani
- 2Interpretare CT stanca temporala
- 2Posibila infectie
- 1Hipodensitate lacunara la nivelul nucleului caudat drept
- 2Neurologie - rezultat CT cerebral
- 2Interpretare ct
- 1Am o întrebare vă rog frumos am făcut CT si am rezultatul
Mai multe informații despre: CT cerebral sinusul maxilar chistul retentional tulburarile de echilibru
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: