Chist talamic

15-07-2022
Daniel birsan
Nu este medic/terapeut
Daniel birsan
Buna ziua daca este cineva pe forum care mă poate ajuta cu un răspuns, pentru că de cînd am primit rezultatul sunt un pic dat peste cap. Am primit rezultatul RMN la cap și scrie așa. Proces înlocuitor de spatiu chistic de 7 mm negadolinofil talamic sting.Iar concluzia. Mic chist ce necesita urmărire in timp. Menționez că am făcut RMN in urma durerilor pe care acum le am cam de o luna. Le-am mai avut și în trecut. Mai întreb pot lua analgezice ? Și datorită unor perioade mai lungi cu insomnie mi-a fost prescris Anxiar. Este bine oare sa mai iau Anxiarul ? Din suflet va mulțumesc.
1 comentarii
0
17-07-2022, ora 16:49
drweather
Identitate neconfirmată
drweather
Probabil te-ai documentat. Chistul ăla e ca o bulă de aer de dimensiunile respective, situată la nivelul talamusului. Poți să îl ai de la naștere. poate să fi apărut recent. Cum ai și primit indicația, e important cum evoluează. Dacă crește trebuie intervenit pentru că va apăsa pe creier. Dacă rămîne pe loc ca și mărime... poți să uiți de el. Recomandarea e să faci CT-ul de control în altă parte și să nu arăți rezultatul de acum. S-ar putea să ai surprize :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.