chist ovarian

De 3 ani am un chist ovarian de 12 cm diam. care nu a cedat la tratament cu DIANE 35, apoi tratamentul naturist cu ceaiuri si extracte mi l-au tinut in frau(nu s-a marit si nici nu a durut) dar nu s-a resorbit.Intre timp mi s-a depistat si un diabet non-insulinodependent si cred ca am si niste probleme cu inima.Cred ca chistul mi s-a marit pentru ca a inceput sa-mi creasca burta, s-a intarit in partea de sus(stomac)simt o presiune interna, fara durere dar foarte incomod si inestetic, parca as fi gravida in 4 luni., nu-mi mai vin hainele si am intrat in panica si depresie.Vreau sa fiu si eu o femeie normala, atractiva, sa merg la mare, sa inaintez in cariera fara complexe, sa-mi incant sotul, sa nu ma mai simt o condamnata.Ma puteti ajuta cu un sfat, va rog?
2 comentarii

Sfatul meu este sa mergeti la ginecolog, va va consulta si va va recomanda sa faceti o echografie iar la rigoare va decide o interventie chirurgicala pentru indepartarea chistului cu pricina

Va multumesc pt. raspuns am fost deja la ginecolog acum cateva luni, am facut echografie si mi-a recomandat o operatie in viitor cand ma hotarasc eu.De atunci am tot luat medicatie naturista (extracte, ceaiuri de la farmacia verde)in speranta ca se va micsora dar fara rezultat.Pana cand voi fi pregatita financiar pt. aceasta operatie pot face gimnastica aerobica pt. slabire?Afecteaza chistul in vreun fel?Daca am facut cezariana cu doi gemeni bivitelini si am si uter retrovers ce-mi recomandati :interventie laparoscopica sau operatia clasica?Desi sunt bucuresteanca acum locuiesc in Bacau, dar as vrea sa fac aceasta interventie in Bucuresti.Ce clinica imi recomandati, eventual chiar cel mai bun medic?!Sunt foarte speriata de aceasta operatie, tot mi-e frica ca o sa ma deschida si-mi gasesc cine stie ce, nu am cu cine discuta despre aceasta problema.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3chist de ovar torsionat
- 2chist ovarian
- 11chist ovarian stang de 10 cm
- 11chistul ovarian.. din ce cauza apare?
- 5Zanocin trebuia luat incepand cu prima zi de menstruatie si nu l-am luat.. Este periculos?
- 3Chistul e de vina?
- 5hirsutism, ciclu nergulat, acnee, par uscat si foarte cret si posibil mici chisturi pe ovare
- 6vagin iritat; probleme in timpul actului sexual
- 3chist de 5, 5 pe ovarul drept
- 3chistul si sarcina
- 4chist ovarian sau sarcina?
- 4chist ovarian si ovar foarte mare
- 1Nu stiu sa interpretez rezultatul biopsiei
- 8Adenocarcinom ovarian mucinos
- 2chist ovarian
- 7Chisturile ovariene se pot face si de la raceli repetate?
- 3Examen histopatologic ajutorrrr
- 1Chist ovaroan
- 3Operatie chist pe ovare
- 0Întrebare chist ovarian, crește foarte repede!
Mai multe informații despre: Chistul ovarian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: