Cerazette si scurgeri maronii-rosiatice
buna ziua, am inceput cerzette de 16 zile si ieri am observat niste scurgeri maronii si rosiatice nu sunt abundente dar am dureri abdominale ca la ciclu menstrual desi ciclu am avut luna aceasta, ce poate fi?astept cu nerabdare un raspuns.multumesc
6 comentarii
De ce trebuie sa inghiti tu tot felul de chimicale si sa te dereglezi hormonal in loc ca el sa te respecte si sa foloseasca prezervativ ?
ai dreptate dar nu prea suport prezervativul si nu prea am si in el asa incredere.
Nici nu cred ca ai voie sa iei medicamente in timp ce alaptezi.
Vorbeste neaparat cu un medic pt. bebelus.
Vorbeste neaparat cu un medic pt. bebelus.
Cerazette mi-a recomandat ginecologul ca sunt cele mai indicate in timpul alaptarii, mersi
Nici o chimicala din lume nu cred ca poate fi indicata in timpul sarcinii si alaptarii, chiar daca doctorii le recomanda pentru ca se excreta in laptele matern.
Nu puneti placerea mai presus de sanatatea bebelusului, caci tot dumneavoastra va veti confrunta cu problemele ulterioare de sanatate care vor aparea.
Daca va uitati cu atentie pe Homepage, mai este un caz al unei doamne care a luat Duphaston in timpul sarcinii, tot la indicatia ginecologului si acum fetitei i-au crescut sanii. Nu stiu incotro sa mearga cu ea la un an si, cat are.
Nu puneti placerea mai presus de sanatatea bebelusului, caci tot dumneavoastra va veti confrunta cu problemele ulterioare de sanatate care vor aparea.
Daca va uitati cu atentie pe Homepage, mai este un caz al unei doamne care a luat Duphaston in timpul sarcinii, tot la indicatia ginecologului si acum fetitei i-au crescut sanii. Nu stiu incotro sa mearga cu ea la un an si, cat are.
Tot prezervativul e la putere chiar daca nu e asa placut.ma gandeam sa le opresc dar nu stiam ce sa fac. multumesc pentru sfat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Dureri abdominale persistente pe durata noptii
- 4Logest, scurgere maronie, dureri pelvine...
- 18Cat la sută durerile abdominale au legătură cu pareza, cat la sută cu virginitatea?
- 7Scaun de culoare inchisa.
- 15secretie urat mirositoare
- 0dureri in timpul mictiunii
- 7Se poate un diagnostic?
- 2durere abdominala
- 1dureri mari de burta
- 2scurgeri maronii, sangerari
- 4Scurgere maronie de 10 zile
- 5dupa dezvirginare am dureri de burta
- 1Dureri abdominale
- 1Dureri abdominale
- 2Durere abdominala inferioara
- 8scurgeri maronii in locul ciclului menstrual
- 0Sânge de culoare închisă și dureri in zona coastelor.
- 1Am o durere foarte mare de stomac
- 13Durere abdominala veche Un răspuns vă rog frumos!
Mai multe informații despre: scurgerile vaginale maronii Durerea abdominala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Sindromul premenstrual
- Scurgerile vaginale
- Abdomenul cronic dureros la copil
- Durere abdominală
- Durerea abdominală la vârstnici
- Durerea abdominală fără febră
- Durerea abdominală cu febră
- Durere abdominală subombilicală (durere mai jos de buric, durerea hipogastrică)
- Durere sub coaste în partea dreaptă (durere abdominală în hipocondrul drept)
- Durere sub coaste în partea stângă (subcostal stânga, hipocondrul stâng)
- Durerea abdominală - cauze în funcție de localizarea durerii
- Durere în stânga jos (abdomen, burtă)
- Durerea în dreapta jos (abdomen, burtă)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: