Cearcane

29-12-2018
Cris1977
Nu este medic/terapeut
Cris1977
Buna ziua! De cand ma stiu am avut cearcane, dar nu foarte evidente. In ultima vreme insa ma confrunt cu niste cearcane maronii de jur imprejurul ochilor. Am incercat tot felul de leacuri gen cartofi cruzi, castravete rece, dar nu au dat rezultatele dorite. Problema este ca s-au format si niste mici pungi umflate sub ochi si au aparut niste riduri fine. Machiajul este doar o solutie temporara. Ce as putea face pt rezolvarea problemei? Este adevarat ca unguentele pt hemoroizi fac minuni in privinta cearcanelor sau este un mit? Iar in privinta unghiilor pit spune ca sunt casante. Nu le-am putut tine mari niciodata, deoarece se exfoliaza. Am incercat de asemenea tratamente gen Eveline, dar rezultatele sunt strict pe perioada folosirii tratamentului. Si de asemenea am observat in ultima vreme o imbatranire/uscare o pielii fetei? Au toate acestea o cauza comuna? Ma puteti ajuta cu niste sfaturi? Multumesc frumos!
1 comentarii
0
08-01-2019, ora 09:04
Dr. Artenie Claudia
Dermatovenerologie, Iasi
Dr. Artenie Claudia
Buna ziua,
Mergeti la medicul dermatolog ptr stabilirea diagnosticului, analize de laborator si tratament.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar cearcănele?
  • Pielea inteligentă care reduce ridurile și cearcănele
  •