Cearcane - Pungi sub ochi
Sal, am 16 ani, sunt baiat si am cearcane. Numai ca spre deosebire de restul lumii ale mele sunt foarte mari si foarte umflate. Nu am probleme legate de somn, dorm circa 9 ore pe noapte. Eu sincer nu am mai intalnit pe nimeni care sa aiba asemenea cearcae... poate doar cei trecuti de 60 de ani. Am fost la medicul de familie si nu vrea sa-mi dea trimitere nicaieri, el zice ca e normal si ca ar putea fi ereditare(mostenite) desi parintii nici la varsta lor nu au asemenea cearcane. Analizele mi-au iesit bine, deci nu cred ca am vreo problema cu partea asta.
Leacuri gen castraveti pe ochi, ceai, creme de cearcane, am incercat detoate insa nici un efect. Si partea cea mai rea e ca cel mai umflate sunt dimineata cand ma trezesc... parca as fi mort... seara se mai desumfla putin.
Vreau si eu un sfat ceva...
Multumesc anticipat
Leacuri gen castraveti pe ochi, ceai, creme de cearcane, am incercat detoate insa nici un efect. Si partea cea mai rea e ca cel mai umflate sunt dimineata cand ma trezesc... parca as fi mort... seara se mai desumfla putin.
Vreau si eu un sfat ceva...
Multumesc anticipat
7 comentarii
Cearcanele pot fi cauzate de afectiuni ale rinichilor sau ale ficatului. De asemenea pot fi cauzate de giardia. Daca medicul de familie nu vrea sa-ti dea trimitere pentru ca analizele au iesit bine, poti sa te indrepti catre un cabinet medical particular. In locul tau as incerca sfatul unui medic cu competente in terapii naturiste.
Numai bine!
Numai bine!
rinichii si afectiunile endocrinologice pot cauza asemenea cearcane.
Nu sufar de nici un fel de boala la nivelul rinichilor sau a ficatului si nu am giardia, iar analizele au iesit foarte bine. Am cearcanele de 5 ani. Ce este mai ciudat insa este ca si sora mea de 10 ani a inceput de 2-3 luni sa aiba cearcane tot asa neobisnuit de umflate. Ereditar nu cred ca e. Se poate trata in vreun fel. Ultima solutie ar fi blefaroplastia, insa sper ca voi gasi alta cale sa scap de cearcane.
Imi puteti da un sfat cam unde sa ma duc, la ce doctor ? sunt din Bucuresti
Imi puteti da un sfat cam unde sa ma duc, la ce doctor ? sunt din Bucuresti
ti am scris mai demult ca si afectiunile endocrinologice pot provoca asemenea cearcane.
daca nu este eredetar (bunici, strabunici)-intreaba parintii, mergi la un medic endocrinolog.
Numai bine.
daca nu este eredetar (bunici, strabunici)-intreaba parintii, mergi la un medic endocrinolog.
Numai bine.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4cearcane - tratamente, sfaturi
- 5un fel cearcane
- 8pungi de sub ochi
- 5ingalbenirea pielei sub ochi exterior pe fata (la cearcane) ce inseamna?
- 2cearcane - recomandare creme eficiente
- 4cearcane violete. ajutor!
- 5crema pentru ochi si riduri
- 15Cearcane
- 4Fata vesnic supta si palida cu cearcane negre mari... hranire necorespunzatoare
- 1cearcane la ochi
- 8cearcane si riduri sub ochi
- 0ochii dusi in fundul capului
- 2Fata rosie, senzatie de caldura, cearcane, oboseala.
- 4Cearcane extrem de urate de 3 ani.
- 1Cearcane?
- 1Cearcane
- 1O crema buna pentru cearcăne adânci va rog
Mai multe informații despre: cearcanele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: