ochii dusi in fundul capului
Buna,
Ma numesc Bogdan, am 20 de ani, si de aproximativ un an de zile am observat ca am niste cearcane la ochi, ca o dunga rotunda dimprejurul ochiilor, si pare ca am ochi dusi putin in fundul capului. Initial am crezut ca sunt cauzate de la lipsa de somn sau de la alergii, am incercat sa ma odihnesc mai bine dar nu au trecut. Mentionez ca am facut analize de sange (hemoglobina, enzimele pentru ficat, etc) toate au iesit normale deci nu cred ca sunt cauzate de vreo boala. Oare au aparut din cauza la suprasolicitare de la calculator? Stie cineva niste remedii pentru aceasta problema? As fii foarte recunoscator, si multumesc anticipat!
Ma numesc Bogdan, am 20 de ani, si de aproximativ un an de zile am observat ca am niste cearcane la ochi, ca o dunga rotunda dimprejurul ochiilor, si pare ca am ochi dusi putin in fundul capului. Initial am crezut ca sunt cauzate de la lipsa de somn sau de la alergii, am incercat sa ma odihnesc mai bine dar nu au trecut. Mentionez ca am facut analize de sange (hemoglobina, enzimele pentru ficat, etc) toate au iesit normale deci nu cred ca sunt cauzate de vreo boala. Oare au aparut din cauza la suprasolicitare de la calculator? Stie cineva niste remedii pentru aceasta problema? As fii foarte recunoscator, si multumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1cauza cearcanelor
- 5ingalbenirea pielei sub ochi exterior pe fata (la cearcane) ce inseamna?
- 4cearcane la copil
- 2cearcane - recomandare creme eficiente
- 4cearcane permanente
- 7Cearcane - Pungi sub ochi
- 15Cearcane
- 5cearcanele la copil.. ce poate fi?
- 1cearcane la ochi
- 0Cearcane si pungi sub si unflaturi deasupra ochiului
- 3Cum scap de cearcane?
- 0ochi incercanati la fetita de 3 ani
- 2Durere faciala(zona de sub cearcane)
- 4Cearcane extrem de urate de 3 ani.