Cum scap de cearcane?
Buna ziua! Sunt Alex, am 22 ani si ma confrunt cu o problema caruia nu cred ca ii voi gasi vreodata o solutie insa merita sa incerc si aici, poate voi primi niste sfaturi utile. Problema mea este ca am CEARCANE permanente si nu dispar oricat de mult as dormi. Am citit nenumarate lucruri despre acestea, ca apar in lipsa odihnei suficiente, a consumului de alcool si tutun. etc. Frustrarea este si mai mare pentru ca eu nu sunt fumator, nu consum alcool (decat rareori), dorm suficient, consum foarte multa apa, fac mult sport (sunt student la Facultatea de Educatie Fizica), deci as putea spune ca nu ar trebui sa cunosc notiunea de "cearcane". Mostenite genetic nu cred ca sunt pentru ca parintii mei nu se confrunta cu aceasta problema. M-am saturat sa am aceste pete urate in jurul ochilor, care ar da de inteles faptul ca sunt cel mai mare betiv si drogat, care nu doarme noptile.
Au inceput sa reprezinte o obsesie si sa fiu invidios pe persoanele care nu au cearcane, ba care chiar sunt si consumatoare de alcool, tutun si isi pierd noptile, fara a se odihni suficient.
Am incercat si tratamentul cu felii de castraveti, cartof crud, pliculete de ceai de musetel si alte dracovenii, + creme hidratante pe care le folosesc zilnic. Am ajuns sa fiu complexat de felul cum arat din cauza acestor cearcane.
Au inceput sa reprezinte o obsesie si sa fiu invidios pe persoanele care nu au cearcane, ba care chiar sunt si consumatoare de alcool, tutun si isi pierd noptile, fara a se odihni suficient.
Am incercat si tratamentul cu felii de castraveti, cartof crud, pliculete de ceai de musetel si alte dracovenii, + creme hidratante pe care le folosesc zilnic. Am ajuns sa fiu complexat de felul cum arat din cauza acestor cearcane.
3 comentarii
Fa-ti examenul coproparazitologic ca la carte, de 3 ori, asa cum este explicat pe Internet.
Cearcanele mai mult ca sigur sunt de la geardia.
Cearcanele mai mult ca sigur sunt de la geardia.
Alexcs au tecut sase luni de la postarea ta. Ce ai mai facut in acest timp pentru ati trata problema?
Exista un tratament pentru a scapa de cearcane chiar daca geneticul isi are rolul bine determinat?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22Cearcane permanente
- 1cauza cearcanelor
- 8pungi de sub ochi
- 4cearcane violete. ajutor!
- 7Cearcane - Pungi sub ochi
- 15Cearcane
- 4Fata vesnic supta si palida cu cearcane negre mari... hranire necorespunzatoare
- 5cearcanele la copil.. ce poate fi?
- 1cearcane la ochi
- 8cearcane si riduri sub ochi
- 3Pungi sub ochi şi cearcăne
- 0Cearcane si pungi sub si unflaturi deasupra ochiului
- 0ochi incercanati la fetita de 3 ani
- 2Durere faciala(zona de sub cearcane)
- 2Fata rosie, senzatie de caldura, cearcane, oboseala.
- 4Cearcane extrem de urate de 3 ani.
- 1Cearcane?
- 0Cearcăne apărute recent.
Mai multe informații despre: cearcanele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: