Pungi sub ochi şi cearcăne
Bună seara! Vă contactez în legătură cu o problemă pe care o am: de trei zile, mi-au apărut sub ochi pungi şi cearcăne. Bănuiesc că ar fi din cauză că lucrez foarte mult la calculator (8 ore pe zi), iar în ultima lună nu am dormit suficient şi nici nu m-am hrănit corespunzător.
Ce credeţi că ar trebui să fac în cazul acesta?
Vă mulţumesc!
Ce credeţi că ar trebui să fac în cazul acesta?
Vă mulţumesc!
3 comentarii
Pungile sub ochi, in general, au drept cauza o suferinta in zona renala sau genitala.
Vezi cum stai cu rinichii, eventual sa nu ai o infectie urinara - urinezi destul? Te doare in spate in zona rinichilor? Daca nu te doare, hidrateaza-te, bea apa nu cafea sau sucuri
Daca esti fata, poate trebuie sa iti vina ciclu sau poate ai facut o infectie vaginala.
Vezi cum stai cu rinichii, eventual sa nu ai o infectie urinara - urinezi destul? Te doare in spate in zona rinichilor? Daca nu te doare, hidrateaza-te, bea apa nu cafea sau sucuri
Daca esti fata, poate trebuie sa iti vina ciclu sau poate ai facut o infectie vaginala.
Buna ziua!Mergi si la un consult oftalmologic, un consult de Boli interne, faci si ecografie abdominala (ne intereseaza in primul rand rinichii, caile urinare), examen sumar urina, investigatii sangvine screening( HL, VSH, glicemie, uree, creatinina, acid uric, TGP, TGO, examen sumar urina), controlul TA, si trebuie sa te odihnesti suficient, cel putin 8 ore pe noapte, ar fi bine sa te culci cel mai tarziu la ora 22; numai bine.
Vă mulţumesc mult! O să ţin cont de sfaturile dumneavoastră!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pungile de sub ochi.. cum sa le atenuez?
- 22Cearcane permanente
- 4cearcane - tratamente, sfaturi
- 1cauza cearcanelor
- 4cearcane la copil
- 3pungile de sub ochi au legatura cu rinichii?
- 4Fata vesnic supta si palida cu cearcane negre mari... hranire necorespunzatoare
- 5cearcanele la copil.. ce poate fi?
- 1cearcane la ochi
- 8cearcane si riduri sub ochi
- 3Cum scap de cearcane?
- 0ochi incercanati la fetita de 3 ani
- 1Cearcane?
- 1In jurul ochilor: piele rosie, uscata deasupra dar pungi si lichid sub piele
Mai multe informații despre: cearcanele pungile de sub ochi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: