Ce tratamente stiti pentru cresterea rapida a parului?
Buna.
am o mare problema cu parul. inainte l-am avut lung dar din cauza ca imi cadea mult l-am taiat destul de scurt zic eu adica pana pe umeri, am facut un tratament si acuma nu imi mai cade asa tare...dar as vrea sa imi creasca mai repede deoarece parul meu creste incet de tot. stiti ceva metode cu plante sau ceva de genu?
Multumesc.
am o mare problema cu parul. inainte l-am avut lung dar din cauza ca imi cadea mult l-am taiat destul de scurt zic eu adica pana pe umeri, am facut un tratament si acuma nu imi mai cade asa tare...dar as vrea sa imi creasca mai repede deoarece parul meu creste incet de tot. stiti ceva metode cu plante sau ceva de genu?
Multumesc.
8 comentarii
buna ziua,
sunt destule tratamente naturiste pe net pentru cresterea parului si atenuarea caderii lui. Multa sanatate
sunt destule tratamente naturiste pe net pentru cresterea parului si atenuarea caderii lui. Multa sanatate
Anamarina, sora mea a folosit o crema impotriva caderii parului si rezultatul a fost ca i-a crescut parul lung foarte, foarte repede. Crema se gaseste la farmacie, este pe baza de petrol si costa vreo 20 RON, daca imi aduc bine aminte. Spune-mi daca te intereseaza, sa o intreb cum se numeste si de la ce firma este. Se foloseste o data pe saptamana.
Aceasta este solutia de care spune the_eye, cred :D : http://www.naturaplant.ro/produse/1001/Lotiune_regeneranta_pentru_par_Gerovital
the_eye ma interesiaza si daca poti sa imi spui exact cum se numeste crema ti-as fi recunoscatoare. Multumesc!
@anamaria92
Crema este de la Vivanatura, scrie pe ea "formula Leonard Radutz - Crema de par cu extracte naturale si petrol impotriva caderii parului, fara parabeni - procesat la rece, 95% substante naturale". Pretul pe crema pe care a luat-o sora mea este de 22 RON. Poti sa o folosesti si de 2 ori pe saptamana. Sora mea spune ca parul ramane stralucitor dupa ce o utilizezi si ca timp de o saptamana nu mai ai nevoie sa te speli pe cap, asa de frumos ramane. Suna cam a reclama, dar eu doar o citez pe sora mea. :) Mai trebuie sa citesti instructiunile de pe tub despre cum se foloseste.
Mult succes!
Crema este de la Vivanatura, scrie pe ea "formula Leonard Radutz - Crema de par cu extracte naturale si petrol impotriva caderii parului, fara parabeni - procesat la rece, 95% substante naturale". Pretul pe crema pe care a luat-o sora mea este de 22 RON. Poti sa o folosesti si de 2 ori pe saptamana. Sora mea spune ca parul ramane stralucitor dupa ce o utilizezi si ca timp de o saptamana nu mai ai nevoie sa te speli pe cap, asa de frumos ramane. Suna cam a reclama, dar eu doar o citez pe sora mea. :) Mai trebuie sa citesti instructiunile de pe tub despre cum se foloseste.
Mult succes!
Imi cade parul de 2 ani si ma gandesc ca o sa se stabilizeze situatia, pentru ca nu o sa-mi cada parul la nesfarsit...
Parul poate sa cada de tot, ca doar in felul asta se instaleaza chelia. Uite aici un link de unde poti afla mai multe
http://forum.romedic.ro/prod/Cadere_excesiva_a_parului!Nu_gasesc_tratament!_047637.html
http://forum.romedic.ro/prod/Cadere_excesiva_a_parului!Nu_gasesc_tratament!_047637.html
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2ce remediu imi puteti recomanda impotriva caderii parului?
- 2de ce am par p tot corpul?
- 3am o problema a parului :(
- 3vitamine care stopeaza caderea parului
- 5imi cade parul in partea din spate, a urechii stangi
- 7Caderea parului - cum se poate prevenii?
- 6Cam de vreo 3 ani de zile a inceput parul sa se rareasca
- 4zona fara par!
- 1cresterea parului
- 7imi cade parul exagerat
- 4nu stiu ce sa fac mi-i frica sa nu ramin fara par in cap
- 1regenerarea parului
- 4Cresterea parului
- 0Par gras.
- 2imi cade parul chiar mult si devine uleios
- 7par pe gat
- 1Cresterea parului
- 4Măști pentru cresterea părului?