cresterea limitata a parului
am un par cret si in ciuda faptului ca il tai foarte rar nu imi trece de umeri.ce anume as putea face in aceasta privinta.mentionez ca mama mea are aceeasi problema
7 comentarii
la fel si eu...si sincer...am incercat tot felul de vitamine, calciu, magneziu, lapte, oua, tot felul de masti... nu merge nimic. deci...nu cred ca avem ce face. nici ce mi-a dat medicul nu functioneaza.
multumesc pentru raspuns si nu-mi ramane decat sa ma obisnuiesc cu faptul ca nu va creste mai mare de umar.
draga mea 6 ani de zile am avut problema ta dar am fost la dermatolog si m-a ajutat
poi si ce tratament ti-a dat medicul?inca de mica vreau sa imi las parul lung dar nu mi-a crescut deloc.multumesc ca mi-ati raspuns si acum imi mai ramane o speranta.
eu am luat ceva medicamente si o data pe saptamana faceam tratament cu zapada carbonica dar tu du-te la doctor si spune-i problema ta.apropo, cati ani ai?
eu la 18 ani aveam problema ta acum am 25 si am parul ok si chear nu am mai facut nici un tratament de atunci[in afara de balsam sau masca de par cumparate din magazin].daca mai vrei sa ma intrebi ceva si te pot ajuta o fac cu mare placere.pup
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3par pe corp
- 11exces de testosteron
- 7tratament impotriva caderii parului?
- 13Solutii caderea parului
- 3firisoare de par pe piept, sani si abdomen
- 7Caderea parului - cum se poate prevenii?
- 3Podoaba capilara
- 7caderea parului
- 3adolescenta, par rar
- 2cum sa am parul drept
- 1cresterea parului
- 0Imi cade parul dupa tot corpul
- 8Obsesia spalarii parului de 2-3 ori pe zi
- 4Parul pubian (Flocii)
- 4caderea parului
- 6De aprox. un an imi cade parul, am ajuns sa chelesc
- 0Par gras.
- 4Caderea parului de pe tot corpul