Cum sa am un nas slab și lung fara operatie ?
Am un disconfort cu nasul meu, este mare si gras, de mult timp mi-am dorit sa fie lung si sab, ce pot face fără sa merg la operație ??
4 comentarii
Vârsta. Înălțimea. Kg???
Se rezolvs prin operatie la Chirurgie Plasticax/ORL
Exteriorul Omului... este permanent in schimbare., crestem, imbatranim. aspectul pielii se modifica permanent in functie de ce alimente consumam si cat de bine ne hidratam
Aici este secretul.. tesutului adipos si a sistemului limfatic de sub piele
Citeste cum trebuie sa te alimentezi.. ca sa ai un intestin curat, capabil sa asimileze nutrientii, cum sa te hidratezi corect. si Cel mai important..ce sa NU consumi ca sa ingroase limfa.. implicit tesutul adipos si pielea
Ca si exemlu.. NU e bine sa bei lapte dulce...ci doar Kefirul
NU ei bine sa consumi dulciuri cu creme care contin margarina, lapte praf..ci doar cu miere de albine, dulceata
nu e bine sa consumi Mezeluri si alte alimente tocate, procesate...decat carne macra, gatita corect acasa
consumi Apa plata si ceaiuri din plante
Aici este secretul.. tesutului adipos si a sistemului limfatic de sub piele
Citeste cum trebuie sa te alimentezi.. ca sa ai un intestin curat, capabil sa asimileze nutrientii, cum sa te hidratezi corect. si Cel mai important..ce sa NU consumi ca sa ingroase limfa.. implicit tesutul adipos si pielea
Ca si exemlu.. NU e bine sa bei lapte dulce...ci doar Kefirul
NU ei bine sa consumi dulciuri cu creme care contin margarina, lapte praf..ci doar cu miere de albine, dulceata
nu e bine sa consumi Mezeluri si alte alimente tocate, procesate...decat carne macra, gatita corect acasa
consumi Apa plata si ceaiuri din plante
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ten cu aspect gaurit pe pometi!!!
- 0corectie frunte
- 4probleme cu fata
- 4ce crema sa folosesc?
- 10Fondul de ten
- 4Epilar System pt parul de pe fata
- 5Probleme cu tenul nu stiu ce sa ii mai fac
- 10Ce se poate intampla?
- 1Iritatie pe fata
- 41Ce stiti despre tratamentul injectabil estetic? Ce alegem:acidul cu hialuron, prp, botox?
- 1Asimetrie facială
- 2Slăbire la fața
Mai multe informații despre: Estetica fetei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: