de vreo 10 ani are probleme cu genele ii tot cresc aiurea in jos
Mama mea are 49 ani si de vreo 10 ani are probleme cu genele ii tot cresc aiurea in jos si ii intra in ochii, o deranjeaza cumplit. A fost decateva ori la cabinet si doctorul ii ia smuls, dar nu a durat mult si iau crescut din nou, maxim 2 luni. Va rog sa imi spuneti daca nu exista vreo alta varianta de a pitea inlatura acele fire care din nefericire erau mai putine la ainceput si acum sau inmultit. Va rog sa ma ajutati. Va multumesc
3 comentarii
Buna dimineata! Se pare ca este vorba despre trichiazis( gene cu orientare aberanta, posterioara); consecinta orientarii posterioare a genelor este aparitia de eroziuni corneene ( se manifesta cu senzatie de corp strain, durere); trichiazisul ar putea fi consecinta unei bleforocnjunctivite si este necesar tratamentul acesteia ; ca solutii pentru a indeparta genele aberante, in afara de epilarea simpla, sunt: electroliza cililor, crioterapia, ablatia laser si, in caz de esec, tratamentul chirurgical ; numai bine
Buna ziua
Tatal meu are probleme cu ochii.prima data i s-a inrosit ochiul drept si zicea ca nu prea mai vede cu el dupa care i l-a afectat si pe stangul.a fost la oftamolog si i s-a spus ca ar fi facut accident vascular ocular prima data la dreptul si a doua oara la stangul.si i-a dat sa isi faca 2 perechi de ochelari unii permanent si unii pentru cand munceste sau citeste.ochiul drept cel care a fost afectat primul a zis ca si-a mai revenit nu in totalitate dar vede dar stangul a zis ca are ca o ceata pe el si ca nu vede in parti si ca din cauza lui nu poate vede nici cu cel drept bine.Tata si-a facut analizele si i-a gasit diabet colesterol si trigliceridele mari.a facut un tratament si diabetul si colesterolul ia scazut dar trigliceridele nu.vreau sa imi spuneti daca acestea ii pot afecta ochii sau daca imi puteti spune ce anume are la ochi.
multumesc
Tatal meu are probleme cu ochii.prima data i s-a inrosit ochiul drept si zicea ca nu prea mai vede cu el dupa care i l-a afectat si pe stangul.a fost la oftamolog si i s-a spus ca ar fi facut accident vascular ocular prima data la dreptul si a doua oara la stangul.si i-a dat sa isi faca 2 perechi de ochelari unii permanent si unii pentru cand munceste sau citeste.ochiul drept cel care a fost afectat primul a zis ca si-a mai revenit nu in totalitate dar vede dar stangul a zis ca are ca o ceata pe el si ca nu vede in parti si ca din cauza lui nu poate vede nici cu cel drept bine.Tata si-a facut analizele si i-a gasit diabet colesterol si trigliceridele mari.a facut un tratament si diabetul si colesterolul ia scazut dar trigliceridele nu.vreau sa imi spuneti daca acestea ii pot afecta ochii sau daca imi puteti spune ce anume are la ochi.
multumesc
buna ziua., ma numesc bercea ana din botosani am 70 ani si de citeva luni am o problema la ochiul drept mai exact vad in ceata, imi huruie in cap si ma doare din cind in cind dupa cap, mentionez ca am fost la oftalmolog si mi sa spus ca am un vas de singe spart desi nu este vizibil ma trimis la neurolog si mia dat niste pastile ce ma ameteau rau de tot si nu le-am mai luat, poate ati mai avut astfel de cazuri si as dori un raspuns daca se poate mai clar ce tratament bun se poate lua.va multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
Mai multe informații despre: Genele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: