Nastere prin cezariana
Buna seara,
Am o nelamurire pe care as vrea sa ma ajutati sa o clarific: acum 2 saptamani si 4 zile am nascut prin cezariana un baietel sanatos. Problema este ca in timpul operatiei doctorita a vazut pe uter niste noduli fibromatosi (asa le-a zis ea). Dupa operatie cand am intrebat ce e cu ei mi-a spus sa nu imi fac griji ca vedem la controlul de la 6 saptamani. Ce nu stiu eu este daca acei noduli reprezinta vreo problema? Este normal sa apara in timpul sarcinii? Tin sa mentionez ca pe perioada sarcinii la nici un ecograf nu a aparut ca ar fi vreo problema.
Va multumesc.
Am o nelamurire pe care as vrea sa ma ajutati sa o clarific: acum 2 saptamani si 4 zile am nascut prin cezariana un baietel sanatos. Problema este ca in timpul operatiei doctorita a vazut pe uter niste noduli fibromatosi (asa le-a zis ea). Dupa operatie cand am intrebat ce e cu ei mi-a spus sa nu imi fac griji ca vedem la controlul de la 6 saptamani. Ce nu stiu eu este daca acei noduli reprezinta vreo problema? Este normal sa apara in timpul sarcinii? Tin sa mentionez ca pe perioada sarcinii la nici un ecograf nu a aparut ca ar fi vreo problema.
Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4contraceptive locale care nu le suport
- 3despre uterul fibromatos si despre histerectomie
- 3uter fibromatos
- 3lipsa activitatii sexuale poate fi cauza aparitiei fibromului?
- 9fibromatoza uterina
- 7bebe in uter fibromatos
- 0uter fibromatos
- 0uter fibromatos
- 4uter fibromatos
- 2uter fibromatos, sangerari, iritatie col
- 3sarcina in uter fibromatos
- 2Cum pot stii daca am intrat la menopauza odata ce mi s-a spus ca am uter fibromatos?
- 1Uter fibromatos
- 1Fibrom uterin
- 0Posibila sarcina sau dereglare hormonala ?
- 2Fibrom uterin si sarcina - riscuri
- 0Miomectomie laparoscopic, recomandare medic
- 2Uter fibromatos
Mai multe informații despre: uterul fibromatos
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: