ce pot sa am?

buna seara de 3 sapt am inceput sa urinez des. cam de 8-9 ori pe zi. Am masurat cantitate de urina (cca 1.3 L) la 1.8- 2l bauti. Am facut si urocultura si sumar de urina si nu mi s-a descoperit nici o infectie. Este normal ? S-a mai confruntat cineva cu aceste probleme? Nu sunt dureri si usturime poate bolborime si dureri in partea dreapta. Am facut ecografie si totul e bine doar ca am microlitiaza bilaterala. Unde sa ma duc ? multumesc
2 comentarii

glicemia vi-a măsurat-o cineva? dacă nu mă înşel, în Bucureşti se desfăşoară o campanie de prevenire a diabetului în anumite farmacii, nu ştiu care sunt dar poate vă este mai la îndemână să vă duceţi la o farmacie care măsoară pe gratis glicemia decât să ajungeţi la doctor- din păcate momentan nu ştiu unde- ştiu doar că este vorba despre farmaciile centrofarm.
deci glicemia ar fi de analizat acum şi după cum deja ati fost sfătuit, consultaţi un urolog care îşi va da seama dacă cumva este vreo problemă de prostată.
deci glicemia ar fi de analizat acum şi după cum deja ati fost sfătuit, consultaţi un urolog care îşi va da seama dacă cumva este vreo problemă de prostată.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Infectie rinichi Indicație nefrectomie
- 1Glucoza și corpi cetonici în urina copilului
- 1Durere din cauza unui stent ureteral
- 1Rinichi unic chirurgical
- 3Peretii vezicii ingrosati iar urocultura buna
- 1Usturime varful penisului ?
- 0Angiomiolipom, chist cortical
- 5Fisura anală
- 2Cistita radica
- 2Chist parapielic renal