Ce poate fi?? Fratele meu de 12 ani a început dintr-o dată să facă o febră necunoscuta.

31-08-2021
Denisa Neagoe
Nu este medic/terapeut
Denisa Neagoe
Cine citește asta și mă ascultă, le mulțumesc din tot sufletul, pentru că sunt disperată. Fratele meu de 12 ani, in martie a început dintr-o dată să facă o febră necunoscuta. După 2-3 zile de febră, cea mai mare 38.6, după un tratament cu paracetamol supozitoare și Augmentin antibiotic, i-a trecut. După, in mai, din nou, aceeași treabă. Febra, doar că de data asta însoțită de bube pe tot corpul și diaree. Ni s-a dat iar Augmentin, aerius pentru alergie, linex pentru flota și din nou, i-a dispărut. De vineri seara a început să facă din nou febră, adică după 3 luni de la acel incident, iar acum e marți și în prezent sunt internata cu el. Doar că ceea ce e ciudat și ce mă sperie foarte tare e că face febră mai mare de data asta și e strict doar febră. Întâi are niste frisoane puternica, tremura puternic, apoi face febră și din nou, alt lucru ciudat, face in fiecare zi in jurul acelorași ore. Începând de pe la 3 sau 5 după amiază până pe la 8-9 seara, iar apoi face iar pe noapte dar mai spre dimineață. Iar ciclul ăsta deja se repeta de 4 zile. Astăzi i-a venit analizele iar doctorul la vizita a spus că sunt analize de infecție bacteriană și că crede că ar fi in gat, m-am și răstit puțin la el deși știu că nu sunt in măsură să iau eu sau să contrazic deciziile unui doctor, dar i-am zis cum sa aibe ceva in gat daca el nu are absolut nimic în afară de frisoane pe care le face înainte de febră. Atât. Nu durere in gat, nu flegmă apoasă sau ceva in gat, nu diaree, nu durere de cap, nimic. Doar febră. E mai palid și a mai și slăbit puțin. Maine îi vin rezultatele la analizele pentru anticorpi, hepatita nu știu care și nu știu ce a mai zis pe acolo. Nici infecție urinară nu are, i s-a luat urină și scaun și sunt normale. Îmi e teamă de ce e mai rău sincer, pentru că dacă caut eu însămi, știm cu toții că google ul dă din start cel mai crunt răspuns, cancer. Macar daca ar fi avut o tuse cat de seacă sa fie ea, nu contează, sau durere in gat, dar nimic. L-a controlat și în urechi, iar nimic. Nici în gura de la gingii sau ceva nu are nimic. Sunt disperata și am început să plâng mai des. Ce analize mi-ați putea recomanda sa fac? Unde să mă duc cu el? Din 38, 8 și 39, 2 nu iese.. s-a mai confruntat cineva cu așa ceva? Ce analize ar mai trebui sa fac? Sau la ce doctor ar mai trebui sa merg? Va mulțumesc pentru orice eventual răspuns
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: