ce mi se intampla?

15-03-2010
luminita-
Nu este medic/terapeut
luminita-
am si eu o problema.Am 17 ani si de la un timp am o stare foarte proasta de dispozitie.sunt foarte agitata dar in acelasi timp nu am chef de nimic, am impresia ca incurc oriunde m-asi duce, ca sunt in plus peste tot, acasa mai rau incurc decat sa ajut cu ceva, nu mai mai pot concentra la nimic, simt ca nu am niciun rost, niciun sens...am momente in care plang deodata, ma gandesc ca eu nu am realizat nimic in viata si nu voi putea sa realizez nici de acum in colo.Parte proasta este ca sunt foarte nervoasa in fata parintilor, iar la scoala nu mai am stare sa stau la toate orele ca ma enerveaza sa stau si sa ma uit pe pereti.mentionez ca sunt o fire extrem de timida si de retrasa din cauza asta nu am niciun prieten sau prietena iar cand ma gandesc la asta imi vin imediat ganduri in minte cum ca sunt enervanta, ca e mai bine fara mine, ca sunt urata.ce mi se intampla?cum pot scapa de astfel de ganduri si idei?sau imi puteti spune care este cauza?deja nu ma mai pot concentra la nimic
3 comentarii
0
23-03-2010, ora 02:46
Moopsy
Nu este medic/terapeut
Moopsy
Propune-ti ca prima ta realizare sa reprezinte castigarea increderii in tine. Cu siguranta nu esti in plus si nu incurci, trebuie doar sa te gandesti rational si iti vei da seama de asta. Vorbeste cu cineva despre trairile tale pentru a putea sa te cunosti mai bine. Cu siguranta mama ta s-ar bucura daca te-ai deschide in fata ei.
0
23-03-2010, ora 21:41
luminita-
Nu este medic/terapeut
luminita-
eu stiu cam ce m-ar face pe mine sa-mi revin dar nu pot singura
0
23-03-2010, ora 23:53
simo_73
Nu este medic/terapeut
simo_73
duminica, 21.03.2010, am avut un atac de panica, in timp ce conduceam masina. Sotia a avut ideea geniala de trage masina pe dreapta si sa ramanem acolo sa ma odihnesc. Simptomele au fost transpiratie, stare de neliniste, batai intense ale inimii, stare de ameteala, (tresarituri), stare de nesiguranta, senzatie de sfarsit (moarte). Sufar de aceasta afectiune de 5 ani si iau tratament de sase luni. Prima luna de tratament (TAVER, MAGNE B6, DOXILEC, VITALIN) m-am simtit extraordinar de bine. Am facut o greseala fantastica si m-am apucat sa consum alcool. Dupa aceea toate problemele mele au revenit la starea initiala ( nu pot sa ma duc la serviciu, nu pot sa am contact cu alte persoane, nici vizual nici telefonic, inchid telefoanele, nu suport zgomotul, nu pot sa ies la cumparaturi in magazine, spatii deschise ) Inainte de a lua medicamentele pe care le-am mentionat mai sus, am fost la un dr pshiatru care mi-a recomandat un medicament care se numeste XEROXAT, individa mia si spus ca pot sa am probleme cu erectia, viata sexuala, ceea ce s-a dovedit - nu va duceti la toti tampitii- Am ajuns intr-o stare atat de jalnica ca nu stiu ce sa mai fac. Ce ma sfatuiti? Voi cum faceti? Consumati alcool dimineata ca sa aveti curaj sa plecati de acasa? Eu am un caine si cand vin dupa amiaza acasa, mai imi indulceste viata si il cheama OAKI (jack russel terrier, unic in zona de sud -vest al tarii, pe bune) Sper sa primesc niste sfaturi. O seara buna
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul