Ce efecte secundare ati resimtit de la efectin?

17-07-2008
mee_mee
Nu este medic/terapeut
mee_mee
de aproximativ o saptamana se intampla ceva f ciudat cu mine care ma impiedica sa revin la viata mea normala. pe fondul oboselii, a unei anemnii pronuntate si...atat din cate stiu eu.am intrat intr o stare din care ma simt fara iesire. nu mai am chef de viatza, de nimic, somatizez raul acesta psihic si nu pot nici sa mananc, ma chinui sa mananc pentru ca am facut 5 zile perfuzii si nu mai vreau, am ajuns chiar la psihiatru pentru ca simt o stare de neliniste si anxietate inauntrul meu pe care nu mi-o explic, dar starea asta de neliniste ma face sa zac totusi in pat toata ziua. sunt constienta ca depinde numai de mine sa o depasesc, pentru ca imi mai impun din cand in cand sa ma ridic din pat, sa ascult muzica si sa ies afara, iesitul afara imi face foarte bine, chiar m am simtit din nou...normala intr-o seara, pentru ca a 2a zi sa reinceapa totul. eu aveam o viata frumoasa fara griji, numai distractii si nu duc lipsa de nimic ba chiar mi se fac toate poftele si totusi nu stiu ce a indus starea asta. Medicul psihiatru mi-a recomandat efectin dar m a prevenit ca timp de o saptamana voi resimtii efecte adevrse destul de nasoale dupa care ma voi simti "beton". din cauza asta mi-a fst frica sa il iau pana akum am tot sperat sa ma repun pe picioare singura. as vrea sa stiu voi cei ce folositi efectin ce efecte secundare ati resimtit, si daca sa incep sa il iau totusi. va multumesc
1 comentarii
0
16-08-2008, ora 00:00
carmen79
Nu este medic/terapeut
carmen79
buna.
eu iau efectin si ma simt mai bine..efectele adeverse depind de la persoana la persoana...parerea mea e sa incepi sa-l iei, ce concentratie ai?
cu tulburarile astea nu e de joaca.
daca vrei sa maivb, , lasa-mi un id de mess pe privat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul