diversificarea copilului?!?!

de ce mamele in romania diversifica in mod absolut cretin cu mar cu biscuite??? de an de zile isi bat gura doctorii sa le zica despre biscuiti ca nu au nimic nutritiv, ca pot provoca alergii, ca doar umplu burta.. si se mai mira apoi mamicile. ca vai copilul meu nu creste! pai cum naiba sa ia in greutate de la umflatu aiurea al burtii cu biscuiti??? incercati dvs mamici care nu vreti sa pricepeti altceva sa va hraniti numai cu biscuiti sa vedeti ce "bine" va va fi.
am facut un studiu in care trebuia sa stau in cabinetu unui medic de familie si eu notam cu ce diversificau mamicile copii. nu cred ca am gasit absolut niciuna care sa nu dea mar cu biscuite, oricat a incercat doctoru sa le explice ca nu e bine. ba mai aveau putin si o dadeau si cu replica "da' copii mei au crescut asa"
am facut un studiu in care trebuia sa stau in cabinetu unui medic de familie si eu notam cu ce diversificau mamicile copii. nu cred ca am gasit absolut niciuna care sa nu dea mar cu biscuite, oricat a incercat doctoru sa le explice ca nu e bine. ba mai aveau putin si o dadeau si cu replica "da' copii mei au crescut asa"
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2refuz alimente solide
- 15diversificarea
- 4alimentatie la bebelus
- 8Cum sa-l obisnuim pe micutul nostru sa manince?
- 6Refuza mancarea si laptele
- 7Bebelus - diversificare
- 5de cand ii dau supica a inceput sa faca scaune verzi
- 6humana 2 la sugar de 8 luni jumatate?
- 3diversificarea alimentatiei
- 3diversificare 3 luni
- 1la cate luni se incepe diversificarea
- 9diversificarea la bebe
- 13diversificare alimentatie bebelusi
- 2Diversificarea
- 1Diversificare fetita hrănită cu lapte praf
- 1Galbenus moale, branza topita..bebelus 4 luni
- 1C\nd ]ncepere diversificarea?
- 3Inceput diversificare
Mai multe informații despre: diversificarea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: